Şimdi Ara

Saçlarımı usturaya vurduracağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
18.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçlarım çok seyrek ve birazcık uzayınca bile yağlanma problemi oluyor.Birkaç arkadaştan fikir aldım vurdursam mı diye ? Tam emin olamadım sizlere de sormak istedim.Saçlarımı usturaya vurdursam gür çıkar mı ? ve de okullar açılıncaya kadar uzar mı (okula kel gitmek istemiyorum)

Dipnot:Okullar 25in de açılıyor.

Lütfen görüşlerinizi bildirin.

• vur gitsin . uzar
  • Uzamaz. Eczanede varsa ilaç al şampuan şeklinde ve yağlı saçlar için şampuan al.
  • bende çok pişmanım okul tatil oldugunda yapcaktım seyreklik problemı yüzünden

şimdi geç oldu diye düşünüyorum
    , benım saç biraz geç uzuyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wild Child

Uzamaz. Eczanede varsa ilaç al şampuan şeklinde ve yağlı saçlar için şampuan al.

sadece yağlanma yüzünden değil kardeşim.seyrek çıkıyor ve alın bölgeleri hafif açık.bunun en iyi çözümü ustura diyorlar.
  • Gür çıkmaz,uzamazda sakın böyle bir hata yapma.
  • Ben bu yaz yaptım 1-2 hafta çok kötü duruyor ama sonra alışıyorsun yakışıyorsa hele , yaptır derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçımı nasıl düzleştirebilirim
    geçen yıl önce açıldı
    sakal serumu aldım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberStyle

Ben bu yaz yaptım 1-2 hafta çok kötü duruyor ama sonra alışıyorsun yakışıyorsa hele , yaptır derim.

zaten bandana ve cap ile dolaşıcam 1-2 hafta öyle dolasırım.3 hafta az bucuk uzamış olur herhalde
  • 1e vur
  • uzar, doğası bu, aç sonuçta
  • Ben usturaya vurdurmuştum afedersiniz yalanmış armuta döndüm... :)
  • Uzamaz . Gece gece canım sıkıltı 4-5 gün önce 3 e vurdum . Günde 3 kere filan yıkıyorum 3 - 4 olması lazım en azından napıcam bilmiyorum.

Aslında kısa saç fena durmadı ama takıntı işte.
    Şu badem yağı işi ne kadar fark eder mesela ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Renton -- 23 Ağustos 2009; 4:22:55 >
  • cuma günü niye okul açılsın ya ?

ustura + sarımsak + bere = sıklaşır
  • Cildiye doktoruna gidersen belli ilaçlarla yönlendirecektir seni..
  • Öyle gür çıkması gibi bir şey olamaz !
    Ama her gün 3 4 kere saçlarını dayanabildiğin kadar soğuk suyla yıkayıp kurulamadan şey yapmadan beklersen tahminen istediğin uzunluğa kavuşursun .
  • saçlar ayda 1 ila 1.5 cm uzar. yani kazıttığın taktirde okullara kadar bir cm uzamış olur. bence iyi de olur. genelde ben çok kazıtan birisiyim. canım sıkıldıkça usturaya vuruyorum kafayı. iyi geliyor insana okulda da karizma dağılır diye düşünme, insana biraz hırçın bir hava veriyor kazınmış saç, mutlaka bir karizması olacaktır.(tipten kurtarırsan) bkz: James Earl Cash, Agent 47 vs vs
  • vur bence uzar merak etme 1 ayda sac yeterince uzuyor.
  • 1-2 hafta sonra saç çıkıyor zaten.
  • saçlarım şuan çok uzun yarın 3 e vursam(veya 4) okullar açılıncaya kadar uzarmı , kaç cm olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi writeritright -- 23 Ağustos 2009; 10:13:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

1-2 hafta sonra saç çıkıyor zaten.

Yuh , ertesı gun bıle cıkıyo 3.gun dısarı cıkabılcek duruma gelıyosunuz

kendımden bılıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.