Aac derim kaşınıyor kasiyimca orda böyle sanki tortu gibi şeyler kalkıyor hafif kabugumsu.kanli değil ama. Ulan kuyucakli tavsiyene uyup Eyüp Sabri Tuncer şampuan aldım şimdi çöp olacak @Kuyucaklı Joseph Arkadaşlar 1 ay prozinc kullanmıştım baya iyi gelmişti ama pahali.kesin bir çözümü yokmudur bunun tedavisi nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Saçlı deride kaşıntı,kasiyimca parmaklarda tortu

-
-
Kesin çözümü yok.Seboreik Dermatit.Hap tedavisi var en etkili
-
Ulan deprem olsa senin dediğin şampuanı aldım ondan oldu diceksin, tamam kullanma Clear'a falan geç madem onu da el sabunu yap basmalı ya iyi olur
-
Knk Clear doce beden soldir Elidor melidor vs hepsi aynı saçta mantarmi ne var hep onun yüzünden.bi tek prozinc çok iyi gelmişti oda pahalı iq
Bak şimdi mesela ketoral krem var biraz sürdüm saça saç rahatladı ama işte buda krem saç uzun unca uygulayamiyim düzgün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bak bu dediğim şey kafamı tepe noktasını sağında çok yoğun.biyle kasiyimca sanki kabuk tortu biyle katı şeyler yiyor ama mesela önlere doğru kasiyom olmuyo budami tesadüf
En son cildiye bana ketarol şampuan yazmıştı oda iyiydi ama saçı çok kurutuyordu
Nizoral Kullanıyom Ben.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ketarol pek iyi değildi.
Konazol Alaçam bu sefer int de baya ovulmus oda olmasaa bidakine nizoral deneriz napalim
quote:
Orijinalden alıntı: kozmozun delisiKetarol pek iyi değildi.
Konazol Alaçam bu sefer int de baya ovulmus oda olmasaa bidakine nizoral deneriz napalim
Beni niye dikkate almadın hocam.Aynı rahatsızlığı yaşıyorum.
-
Aslında Saça Da Bağlı Valla. Bende Kepeğin Karşısını alamıyodum ya. Her türlü şampuan falan deniyodum. Head&Shoulders Denedim Düzeltmek Yerine Dahada Berbatlaştırıyo.
Ve En Sonunda Nizorala Başladım. Süper bişey.
Ama Tabiki Her Saç Tipine Göre Farklılık Vardır Elbetde
Knk hap işine girmiyim yaw kafam bulanık zaten derdin biri bitmeden diğeri başlıyor
Normal şampuan kullanıyor musun kullanıyorsan nasıl kullanıyorsun Bir de nuzarolu naso kullanıyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmozun delisi -- 1 Temmuz 2020; 20:51:53 >
Hocam ben de Eyüp Sabri Tuncer sampuanı aldım bimden aşırı dökülme yaptı avuç avuç dökülüyor saçlarım. Kullanmamak lazım sanırım bu şampuanı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-84490F1A1Hocam ben de Eyüp Sabri Tuncer sampuanı aldım bimden aşırı dökülme yaptı avuç avuç dökülüyor saçlarım. Kullanmamak lazım sanırım bu şampuanı
Aga ben de kullanıyorum bir sıkıntı yok sizin kafada bir problem olabilir, diğer yorumları da gayet iyi çünkü şampuanın
-
Neremiz duzgunki kafamız düzgün olsun
Böyle seb.dermatit gibi hastalıklara yazılan o şampuanlarda kükürt mü ne varsa çok kullanımda saçı rahatsız ediyorlar. Daha çözemedim ben tabii bende var bu lanet hastalık. Sınav senemden biraz önce başladı ve 2-3 senedir devam ediyor. Bazen, özellikle kış aylarında, hayattan soğutuyor cidden.
bende benzer bir durum vardı, küçük yaralar oluşuyordu. doktora gittim kremfalan verdi onları kullandım o zamandan beri bir sıkıntı yok. kötü beslenme ve stres etken oluyordu bende.
Benzer içerikler
- dil altında et parçası neden olur
- ayağa sert cisim düşmesi ne yapmalıyım
- antibiyotik içtikten kaç saat sonra alkol içilir
- serum ateş düşürür mü
- tv"de numara yayınlayan kanallar
- exxen de neler var
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- discord açıldı mı
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X