Şimdi Ara

Ayak parmagima 10 kg ağırlık dustu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
21.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 3 hafta önce ayak parmağına tam 10 kglik ağırlık plakası düştü. Yan düştü, dik düşse parmak tuzla buzdu. İlk birkaç gün acidan kivrandirdi beni şuan acı yok ama ibretlik bir görünümü var. Ayağımi çıplak görenler benle dalga geçiyor parmaginimi boyadin diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 28 Mart 2018; 21:32:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ayak Parmağına Ağırlık Düşmesi: Ne Yapılmalı?

Ayak parmağına ağırlık düşmesi, ağrı, şişme ve morluğa neden olabilen yaygın bir yaralanmadır. Ağırlık ayağınıza düştüğünde ne yapmanız gerektiğine dair ipuçları:

• Hemen Buzu Uygula: Yaralanan bölgeye 20 dakikalık aralıklarla 15 dakika süreyle buz uygulayın. Bu, ağrı ve şişliği azaltmaya yardımcı olacaktır.
    • Ayağını Yüksekte Tut: Yaralı ayağınızı kalp seviyesinin üzerine kaldırın. Bu, şişliği azaltmaya yardımcı olacaktır.
    • İbuprofen veya Asetaminofen Al: Bu ilaçlar ağrı ve iltihabı azaltmaya yardımcı olabilir.
    • Tıbbi Yardım Al: Aşağıdaki durumlarda tıbbi yardım alın:

• Ağrı şiddetliyse veya geçmiyorsa
      • Tırnağınızda morarma veya kanama varsa
      • Yaralı bölgeden irin geliyorsa
      • Yaralanma sonucu parmağınızı hareket ettiremiyorsanız

Ayak Parmağına Sert Cisim Düşmesi:

Ayak parmağınıza sert bir cisim düşmesi sonucu tırnağınız hasar görebilir. Tırnağınızda morarma veya kanama varsa veya yaradan irin geliyorsa tıbbi yardım alın.

El Parmağına Ağırlık Düşmesi:

El parmağınıza ağırlık düşmesi de ağrı ve şişliğe neden olabilir. Ayak parmağına düşen ağırlıkta olduğu gibi, el parmağına düşen ağırlık için de aynı ilk yardım adımlarını uygulayın.

Ayak parmağına veya el parmağına ağırlık düşmesi ciddi bir yaralanma olabilir. Yukarıdaki adımları izleyerek ağrıyı azaltabilir ve iyileşme sürecini hızlandırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam bune ya kurana mı bastın ağırlık filan hak getire ıyyy. En kısa zamanda düzelir umarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Norveckırfaresi kullanıcısına yanıt
    Bu düzelmiş hani. Yani ilk bir hafta özellikle beni süründurdu ağrıdan 3 gecede uyutmadi. Şuan hiçbir ağrı kalmadı parmak sağlam morluklarin gitmesi kaldı tek oda zmnla artik

• hocam oy kullandıktan sonra el parmağını uzatacaktın ayak değil
  • aynısının el versiyonu başıma geldi çok kötüdür cidden. Bir süre sonra da tırnak düştü zaten
  • Geçmiş olsun hocam dediğim şeye kızmadın umarım. Tırnak düşer büyük ihtimalle

• Beyler kangren olabilirmiyim acaba içime kurt düştü kangrende morluklar dışında acı sızı olurmu ufacık bile ihmale gelmez öyle bir durum olduysa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaç kg dumbell ile...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tırnak tamamen düşebilir. Daha sonra düşen tırnağın altıda yara oluyor ve çekebileceğin en saglam acıyı çekiyorsun. geçmiş olsun.

• Kan toplamış. Tırnak uzadıkça düzelir ama uzun sürer tabii ki.
  • Ayak fetişisti olduğum için hatunların her zaman başına gelen hede.

• tırnağın düşecek yenisi çıkacak uzun vadede. o yüzden bırak kendi haline onu. zamanla iyileşir.
  • Dambıl düştü ayağıma. Şişti ve morardı. Tabanıma basamıyorum. Acil yardım.

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    Acile git!
  • Muhtemelen tırnağın düşecek.
  • Evde tekim. Basamıyorum ayağımın üzerine. Acil'e gitmem mümkün değil. Mutfağa gidip buzluktan buz bile alamadım.

• O tırnak atacak sonra uzun süre sonra yenisi çıkar.

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    Ara ambulansı gelsin alsın seni.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.