Şimdi Ara

Saçma bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim ev telefonları cızırtı yapıyor diye 2. bir splinter bağladılar.Asıl olay ondan sonra başladı zaten. Önce internete girdim ama internetim aşırı yavaştı. Sadece internet olsa, tüm bilgisayarda aşırı bir yavaşlık vardı. neyse sonra reset attım bu sefer hiç açılmadı startup repair çıktı ama o da hiçbir halta yaramadı. Sonra şansına bir kere açıldı,önemli dosyalarımı yedekledim sonra bir de virüs taraması yaptım tırojan çıktı. Dedim herhalde sorun bu,malum bilgisayarcı beyefendi de öyle söylüyordu virüs vardır format diye(zaten bir format atmayı bilirler) Neyse formatı dün attım bilgisayar gayet iyi çalışıyordu bir sıkıntı yoktu... Ta ki az önce açmaya çalışıncaya kadar. Yine startup repair çıktı. Sorunun kaynağı nedir sizce eminim siz de ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorsunuz?

Edit:Bu arada format atmadan önce sistem geri yüklemeyi denedim fakat internetle ilgili bir dosyayı değiştiremediği için geri yüklemedi. Lütfen her türlü önerinizi yazın

• Hiç mi öneri yok?
  • ben ilk önce sabırlı olmayı öneriyorum. diğer önerileri de arkadaşlar sana ileteceklerdir.

yani telefon hattındaki cızırtıdan başlayıp, splittere geçiş, sonra trojana ve buradan da işletim sitemine varmışsın. çok kompleks bir sorun söz konusu.
    yani şurdan başlayalım mesela virus programı kullanmıyorsan avg indirip kurmak virüsleri temizlemek için faydalı olabilir. sonrasına bakarız.
  • Avg virüs temizleyemiyor maalesef. Bir virüsü bile temizleyebildiğini görmedim. Bu arada arkadaşlar startup repair'den sonra açıldı şimdi kapamaya da korkuyorum bir daha açılmaz diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok böyle birşey
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.