Şimdi Ara

Sacma sapan bir WipeOut 2048 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aranizda ayni sorunu yasayanlar var mi ?

2 gundur oyuna giremiyorum..Siliyor bastan yukluyorum,cihazi kapatip aciyorum kesinlikle hicbir sekilde duzelmiyor.

Diger oyunlarda hicbir sorun yok.

30 sterlin para verdik oyunu oynayamiyoruz...bir update sart oldu artik.

http://www.youtube.com/watch?v=LqkgDFSVvYY&feature=youtu.be

• o sırada network'e bağlanmaya çalıştığı için alınan bir hataymış

uçak moduna alıp dene bakalım

ya da elle ip ver cihaza
  • yok hocam nuh diyor peygamber demiyor.ne yapacagimi sasirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Arkadaslar aranizda ayni sorunu yasayanlar var mi ?

2 gundur oyuna giremiyorum..Siliyor bastan yukluyorum,cihazi kapatip aciyorum kesinlikle hicbir sekilde duzelmiyor.

bence psn niz hangi bölge ise müşteri hizmetlerine durumu belirten bir mail atsanız sorununuz kolaylıkla çözülür, çözmek zorundalar zira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zohahahaha -- 24 Mart 2012; 10:47:03 >

• nette konuşulanlar wifi kapalıyken sorun olmadığı yönünde... bir diğer öneriyse önce oyunu, sonra network pass'i, sonra oyunun update'ini kurmak yönünde...
  • sanırım bu sorun daha çok oyunları PS3'e indirip PS Vita'ya kopyaladığın zaman oluyor. Bilmiyorum sen de böyle mi yapıyorsun?
  • quote:

Arkadaslar aranizda ayni sorunu yasayanlar var mi ?

Yetiştim, youtube'daki videonun altına bir adam yorum yapmış, baktım oraya, şu var:
    Not: Sorunu alan birçok kişi varmış.

quote:

Latest News

22/03/2012 - WipEout 2048 - C2-12828-1 errors on bootup - Router Issue - (Fixed - Patch 1.02 - Release TBA)

Hi All, if you are receiving C2-12828-1 connection errors on bootup we have found the problem with some routers and will be fixed in patch 1.02.

As a work around for now (until the patch is released) please do these things:
    ensure that for this range of ports (10060-10080) port forwarding is enabled for UDP and TCP inside your router.
    You may have to disable UPNP in your router
    Some people have also found that allocating a static IP to the vita kits is required.
    If you have a firewall in your router you will have to adjust it in order to allow the PSVita to communicate.
    Patch 1.02 will fix any issues in our game and you should no longer have to do port forwarding,UPNP disabling or static IP set up.

We are unable to give explicit instructions for every router on the market, so please contact your ISP or see the help pages online from your router manufacturer for more instructions.

If you are still getting C2 errors on bootup after you've tried this (and have tested it with airplane mode on), it may indicate another problem that is out of our control. Talking to customer service they are recommending this:

Back up you memory card and save games.
    Format the card.
    Restore the save games and data.

Note this may mean you have to download patches and downloadable games again from PSN.

Oyunu niye update etmedin ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet hocam dedigin sayfaya baktim..router portlarindan filan bahsediyor ben de hic anlamam o muhabbetlerden bende direk DMZ acik..neyse patch e kadar bekleyecegiz artik.

@TurkCso

Hayir hocam oyun direk store'dan Vita'ya indi
  • Hocam kısaca anlatmaya çalışayım, çok kolay, ben de hemen buldum.
    1)Önce şu sayfadan modeminin markasını bul ve adrese git, şifreyi gir, gelişmiş ayarlar kısmına gel.

http://www.adslteknikservis.com/default.asp?sayfa=adsl_modem_sifre

2) UPNP'yi deaktif et. Bende deaktifmiş zaten, hemen bir ss atayım:

3)Güvenlik sekmesinden Güvenlik Duvarı kısmını bul ve seçenek aktifse hemen kaldır. Onu kaldırman gerekir zaten, modeme ping,lag yapar oyun esnasında.

Bir sorun olursa veya takıldığın bir yer olursa sorabilirsin hocam, bu şekilde olması lazım.

• cok sagol hocam hemen deniyorum
  • N'aptın, oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

N'aptın, oldu mu?

Updateden sonra kendine geldi hocam.Sorunsuz calisiyor,sagolasin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

N'aptın, oldu mu?

Updateden sonra kendine geldi hocam.Sorunsuz calisiyor,sagolasin

Ne demek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.