Şimdi Ara

Saçmalık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bi olay başıma geldi sizin yorumlarınızı bekliyorum. Şimdi benim bir adet sevgilim var ve biz çok sık konuşuyoruz bununla ben cep telefonumdan arıyorum onu oda evden arıyo. Ama o çaldırıyo hep ben geri arıyorum çünkü babası bizi bilmiyor ve eğer o aradığında açarsam faturaya para olarak yansır ve babası birazcık psikopat olduğu için bunu araştırıp bizi anlar.

Neyse başımıza gelen olayı anlatayım. Şimdi biz konuşurken son zamanlarda telefonumda mı yoksa hattımda mı bir sıkıntı var bilmiyorum ama sevgilim telefonu kapatınca benim telefonum kapanmıyo direk 4-5 saniye daha sanki konuşma devam ediyomuş gibi kalıyo süre ilerliyo sonra kapanıyo kendisi. İşte bugün yine aynısı oldu sevgilim kapattı telefonu sonra benimki tam kapanmamışken aradı beni ben tuşa basma seslerini duydum bip bip diye sonra nefesini duydum ve kapandı telefon. Onunda dediğine göre oda benim sesimi duymuş ben alo falan demiştim. 2-3 kere denedik bunu her seferinde aynısı oldu. Anlattığına göre numaramı yazmış arama tuşuna basıp kulağına koymuş ve numara aranana kadarki geçen sürede sesimi duymuş. Sorum şu ben ondan gelen hiçbir aramayı kabul etmememe rağmen kii arama da gelmedi bana ondan para kesilirmi. Yoksa hala benim aramam olduğu için benden kesilmeye devam mı eder?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne okuttun bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ixa Hun

ne okuttun bana?

Okumadım kanka okuyayım mı?

• Kesin çıkıcak numaran ayrıntıda işin bitti.

Bu arada yaş kaç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • This is a f*ckin' bullshit man!

• Çok derin inemedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "Benim bir adet sevgilim var" kısmından sonra istemsizce kahkaha atıp okuyamadım yalan yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya birader gece gece işiniz yok mu ya hahaha konuya bak.
  • kafa almadi. reseptorler iptal akson ve dentritler istemlerimi karsilayamiyor. miyelin kilifim yirtildi. hiz 10 kat dustu
  • WonderCx W kullanıcısına yanıt
    Yaş 19 da niye çıksın ki ya sonuçta ondan gelen aramayı kabul etmedim hiç

• Abicim dalga geççeğinize bi fikrinizi söyleyin yav

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.