Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
3
Favori
129.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun çıkar çıkmaz çıkan patche bak! Hem geç çıkarıyolar oyunu hemde bir sürü eksiği var patchle düzeltiyorlar. Bre ascaron sen ne menem bir firmasın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Oyun çıkar çıkmaz çıkan patche bak! Hem geç çıkarıyolar oyunu hemde bir sürü eksiği var patchle düzeltiyorlar. Bre ascaron sen ne menem bir firmasın?

oturup düzelttiklerine dua etsene 1. oyunda ana görevi yapamamayı sağlayan bi bug vardı... bi yerden su alacaksın ama adam su çıkmıyodu... lan bari ana görevde ölümcül hata olmasın yaaa.. sonra 2-3 ay patch çıksada devam etsek diye bekliyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: sangokudbgt

quote:

Oyun çıkar çıkmaz çıkan patche bak! Hem geç çıkarıyolar oyunu hemde bir sürü eksiği var patchle düzeltiyorlar. Bre ascaron sen ne menem bir firmasın?

oturup düzelttiklerine dua etsene 1. oyunda ana görevi yapamamayı sağlayan bi bug vardı... bi yerden su alacaksın ama adam su çıkmıyodu... lan bari ana görevde ölümcül hata olmasın yaaa.. sonra 2-3 ay patch çıksada devam etsek diye bekliyoruz

zamanında o hata yüzünden amma delirmiştim..

• temple of elemental evil oynamaktan kusacam cıksın artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

quote:

quote:

insan bi oturup yaptığı oyunu oynamazmı yaaa.. ascaron nasıl batmadı o kafayla hala şaşarım.. elemanların alayı otçu filan heralde tıklıyosun su çııkmıyor ee oyun nasıl bitecek?...bu oyunun çıkmasına 1 hafta kala 1 yıl erteleme yapmışlardı hatırladığpım kadarıyla oyun piyasaya çıkmadan yaması çıktıysa heralde artık hergün patch çııkmaya başlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 3 Ekim 2008; 2:30:25 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

insan bi oturup yaptığı oyunu oynamazmı yaaa.. ascaron nasıl batmadı o kafayla hala şaşarım.. elemanların alayı otçu filan heralde tıklıyosun su çııkmıyor ee oyun nasıl bitecek?...bu oyunun çıkmasına 1 hafta kala 1 yıl erteleme yapmışlardı hatırladığpım kadarıyla oyun piyasaya çıkmadan yaması çıktıysa heralde artık hergün patch çııkmaya başlar

eğer oynadığımız demo gibi olacaksa çıkmasın daha iyi..

• quote:

oyunca acayip bir yavaşlık var... bari farenin sensivitysini açayım dedim ama ayarı bir türlü bulamadım ve sanırım yok böyle rpg mi olar yaaa

• insan bi oturup yaptığı oyunu oynamazmı yaaa.. ascaron nasıl batmadı o kafayla hala şaşarım.. elemanların alayı otçu filan heralde tıklıyosun su çııkmıyor ee oyun nasıl bitecek?...bu oyunun çıkmasına 1 hafta kala 1 yıl erteleme yapmışlardı hatırladığpım kadarıyla oyun piyasaya çıkmadan yaması çıktıysa heralde artık hergün patch çııkmaya başlar

Aynen çıkmasa daha iyi..
    Sacred 1 i çok beğenerek oynamıştım. 3 defa bitirdim. Ama maalesef Sacred 2 de çok fazla yavanlık var. Grafikler beklediğim gibi değil.daha iyi olabilirdi. bu oyunun daha güzel olması gerekirdi bence... Çok fazla beklenti içine girmişiz ama beklediğimiz gibi çıkmadı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon387 -- 3 Ekim 2008; 14:07:36 >

• oyunun kopyası malum sitelere düşmüş ama almanca ayrıca boyutu 20 Gb :) bende anlamadım bu oyunun nesi o kadar ediyo, demek ki boyuta aldanmıycan

Language: German
    Size: 19.49 GB (DVD1+DVD2+Elite GFX)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james74 -- 3 Ekim 2008; 16:12:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: james74

oyunun kopyası malum sitelere düşmüş ama almanca ayrıca boyutu 20 Gb :) bende anlamadım bu oyunun nesi o kadar ediyo, demek ki boyuta aldanmıycan

tek kelime ile ohaaa..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: james74

oyunun kopyası malum sitelere düşmüş ama almanca ayrıca boyutu 20 Gb :) bende anlamadım bu oyunun nesi o kadar ediyo, demek ki boyuta aldanmıycan

tek kelime ile ohaaa..

korsanın önüne geçmişler ellammm parayla alsan orj parasına gelir netten indirmesi ayrı dert

• Boyutun yuksek olmasının nedeni "Elite GFX" denilen yuksek cozunurluklu texture paketi. Demo'da oynadığımız grafik seviyesi standartdı, GFX ile birlikte cok daha yuksek seviyelerde goruntu kalitesi alabiliyorsunuz. Daha onceki sayfalarda bunu anlatmıştım. Ayrıca bu boyut sadece "CE" Collectors Edition paketi icin gecerli, normal versiyonun buyukluğu yaklaşık 8GB.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziw®o

Boyutun yuksek olmasının nedeni "Elite GFX" denilen yuksek cozunurluklu texture paketi. Demo'da oynadığımız grafik seviyesi standartdı, GFX ile birlikte cok daha yuksek seviyelerde goruntu kalitesi alabiliyorsunuz. Daha onceki sayfalarda bunu anlatmıştım. Ayrıca bu boyut sadece "CE" Collectors Edition paketi icin gecerli, normal versiyonun buyukluğu yaklaşık 8GB.

bu elite gfx paketi grafiklerimi güzelleştiriyor yani.. ne tuhaf adamlar grafikler için ayrıca bir patch koymuslar muhaha..
  • quote:

Boyutun yuksek olmasının nedeni "Elite GFX" denilen yuksek cozunurluklu texture paketi. Demo'da oynadığımız grafik seviyesi standartdı, GFX ile birlikte cok daha yuksek seviyelerde goruntu kalitesi alabiliyorsunuz. Daha onceki sayfalarda bunu anlatmıştım. Ayrıca bu boyut sadece "CE" Collectors Edition paketi icin gecerli, normal versiyonun buyukluğu yaklaşık 8GB.

genelde kaplama kalitesi artınca en yüksek seviye ile arada pek fark olmaz acaba bu kadar gb ye değiyor mu? karşılaştırmalı görebileceğimiz bir yer varmı acaba? teşekkürler....
  • quote:

sıtesınden baktım..ama hıgh ıle Elite Texture Pack arasında pek bır fark goremedım..sadece bıraz daha parlak o kadar..doku kalıtesı olarak sanırım belkıde resım oldugu ıcın farkı hıssetmedım..ısteyen bakabılır:

http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/showthread.php?s=20d5287799f0828e498e088de44e78cb&t=46830

• Başlarda sadece "Collector Edition" sahiplerine tanınıcak bir ayrıcalık olucak fakat sonrasında standart oyunu alanlarda indirilebilecek. Amaç oyunun grafiklerinin uzun bir süre güncelliğini yitirmemesi yani bundan 2 veya 3 sene sonrada ( imkan vermiyorum ) grafiklerin piyasanın cok gerisinde kalmaması.

Oyunun yetkilierne neden butun versiyonlarda bu Texture paketinin olmadığı sorulduğunda; Butun oyuncuları dusunmeleri gerektiği, bu yuksek cozunurluklu grafik paketini, Sacred oyuncu kitlesinin sadece %15-20'nin bilgisayarının kaldırabileceğini soyluyorlar. Bu yuzden sadece CE edition versiyonuna koymayı doğru bulmuşlar. Tabi bir baska neden de CE versiyonunu daha fazla sattırmak ki, bunu başardılar. Yurt dısında oyunu bekleyen herkes CE edition almak icin mahza arıyor. Çok akılcı bir dusunce.

Ekleme ;

Resimlerde goruntu kalitesi ne kadar sağlıklı anlaşılır bilemiyorum fakat yapımcılar soylediğim gibi cok iddalılar. Bekleyip gorucez.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Normal versiyonu bile 8 gb he! Ya sacred sen bize ne vericeksin bu 8gb ta? Filmmi var oyunun içinde çok güzel videolarmı var? Yoksa oyunda gerçekten çok fazla mekan mı var? +12gb lık grafik paketine ise bişey demiyorum artık.. asssscaron diyorum assssscaron

• Gamespot'a göre :

Platform: PC
    Release Date: Oct 9, 2008
    Release Region: Australia
    Distribution: Retail
    Yani 9 ekim avustralya

Release Date: Nov 7, 2008
    Release Region: Europe
    7 kasım avrupa

Release Date: Feb 10, 2009
    Release Region: North America
    10 şubat kuzey amerika

IGN'ye göre :

Release Date: November 11, 2008
    11 kasım

IGN
    PC Games, Wikis, Cheats, Walkthroughs, News, Reviews & Videos - IGN
    http://pc.ign.com/objects/772/772338.html

Amazon'a göre
    This item will be released on November 11, 2008
    11 kasım

Galiba bu oyun çıkmayacak, yalan bu oyun.

• quote:

Resimlerde goruntu kalitesi ne kadar sağlıklı anlaşılır bilemiyorum fakat yapımcılar soylediğim gibi cok iddalılar. Bekleyip gorucez.

bu texture paketi kesinlikle mükemmel olacak benden söylemesi low,medium ve high ayarlarda karakterimiz ucube iken özel texture paketiyle fıstık gibin karı oluvermiş

http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/showthread.php?s=20d5287799f0828e498e088de44e78cb&t=46830

bu arada oyunu malum kötü yere atmışlar ama almanca bizde yorum olarak thankyou yerine "Danke schön" demiş bulunduk

yine bu arada en dandirik filmi bile 2-3 kere ayrı ayrı çeviriyolar bu oyun firmaları en azından çevirmenlerle anlaşarak sadece textleri bi güzel çevirse fenamı olur... hem onlarda 3 kuruş para kazanır hemde biz orjinale yöneliriz

aslında bunun işine giricen şirketi kurup oyun firmalarıyla bağlantıyı kurucan elindeki kadrolu çeviri yapacak elemanlarla çarkı döndüreceksin.... 1-2 tanede sdk dan anlayan adamın olacak valla paraya para demessin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 4 Ekim 2008; 4:35:03 >

• Durdurup devam edebilme destekli bir demo linki bulabilirseniz paylaşabilir misiniz lütfen? İnternetim malum. Sürekli kopuyor. Gamershell çilesinden bıktım.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.