ign tarihi gene değiştirmiş 30 eylül yapmış gamespottada 3 ekimde dağıtılacağı hakkında bir haber gördüm. Galiba tepkiler yüzünden piyasaya sürmeye karar verdiler patch diye birşey var zaten çıkarırsın 3-5 ane olur biter ya. Zaten ilk oyun komple bug doluydu beta gibi çıkarmışlardı oyunu ana senaryo bile ilerlemiyordu bug yüzünden. Şimdide çıkarsınlar fazla gevelemeden nasıl olsa buda buglu olcak.
Gladiator'le Dark elf yok onun yerine Cyborg köpek var Bi tek Shadow warrior adama benziyo.Diğer karakterlere ısınamadım.Bari hepsini kadın karakter yapsaydınız. Ama yinede oynucam.
Sacred i oynamıştım ama bilmeden oynamıştım kötü oluyordu.Oyun mükemmel gözüküyor.Çıktığı anda deniyeceğim. Amaaaaa çıkış tarihine bakıyorum ve ertelenme mevzusu
Konu güncellenmiştir çıkış tarihlerine ilk sayfadan ulaşabilirsiniz.
demoyu oynayan kimse yokmuuuu
2 ekımde cıkarsa ıyıdır şurda topu topu 2 gün kaldı
beyler oyunu bi 20 dakka oynadım ama ilk izlenimim hiç iyi değil...... öncelikle 3ghz e6300 ve oc.li 8800gt ile 1440*900 de 4xaa+16af ile ort 40 fps aldım... grafikler hiçte iç açıcı değil bi titan questi geçememişler... oyunun sağlam erteleme aldığı çok belli olmuş oyun 1 sene önce çıkmalıydı... umarım demo olduğundandır ama oyun bu haliyle beni hiç sarmadı...
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
Konu güncellenmiştir çıkış tarihlerine ilk sayfadan ulaşabilirsiniz.