Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
3
Favori
129.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • grafikler cidden süper...normalde bu resim 1280-1024 de full ayarda almıştım..ama fazla yer kapladığı için ufaltmak zorunda kaldım..kalite baya bi düştü..

• Demoyu indirdim ve oynadım 10 dk sabredebildim titan questten sonra hiç iyi gelmedi öncelikle grafikleri süper diyen arkadaşlar o resimlere bakmayın oynayınca görürsünüz titan quest kadar olamamış ayrıca itemler çok küçük olmuş yani çantada dururken neyin ne olduğu belli değil 2009 a ramak kala böyle bir oyun çıkmamamalıydı ayrıca oynanabilirlik açısında da titan queste göre çok kötü neden ikisini karşılaştırdım derseniz bu oyunu takip edenlerin çoğu titanı oynamış ve sevmiş yeni heyecanlar arayan insanlar olduğu için ama şimdiden söyleyebiliri heyecanınız kursağınızda kalacak benim gibi, almanlar bu işi kıvıramıycak sanırım diabloyu beklemeye devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james74 -- 1 Ekim 2008; 15:40:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: james74

Demoyu indirdim ve oynadım 10 dk sabredebildim titan questten sonra hiç iyi gelmedi öncelikle grafikleri süper diyen arkadaşlar o resimlere bakmayın oynayınca görürsünüz titan quest kadar olamamış ayrıca itemler çok küçük olmuş yani çantada dururken neyin ne olduğu belli değil 2009 a ramak kala böyle bir oyun çıkmamamalıydı ayrıca oynanabilirlik açısında da titan queste göre çok kötü neden ikisini karşılaştırdım derseniz bu oyunu takip edenlerin çoğu titanı oynamış ve sevmiş yeni heyecanlar arayan insanlar olduğu için ama şimdiden söyleyebiliri heyecanınız kursağınızda kalacak benim gibi, almanlar bu işi kıvıramıycak sanırım diabloyu beklemeye devam.

ewt o itemlerin çantada ufacık durması benimde hoşuma gitmedi..büyüteç falan lazım..

grafikler konusunda katılamıyacam..bence çok güzeldi..titanın grafikleri 2d gibi gözüken 3d grafikler olduğu için belki titan sana daha iyi gözükmüştür..ewt eksikleri var tabiki..inşallah tam sürümü gelsede tam inceleme yapabilsek..

• quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

quote:

Orjinalden alıntı: james74

Demoyu indirdim ve oynadım 10 dk sabredebildim titan questten sonra hiç iyi gelmedi öncelikle grafikleri süper diyen arkadaşlar o resimlere bakmayın oynayınca görürsünüz titan quest kadar olamamış ayrıca itemler çok küçük olmuş yani çantada dururken neyin ne olduğu belli değil 2009 a ramak kala böyle bir oyun çıkmamamalıydı ayrıca oynanabilirlik açısında da titan queste göre çok kötü neden ikisini karşılaştırdım derseniz bu oyunu takip edenlerin çoğu titanı oynamış ve sevmiş yeni heyecanlar arayan insanlar olduğu için ama şimdiden söyleyebiliri heyecanınız kursağınızda kalacak benim gibi, almanlar bu işi kıvıramıycak sanırım diabloyu beklemeye devam.

ewt o itemlerin çantada ufacık durması benimde hoşuma gitmedi..büyüteç falan lazım..

grafikler konusunda katılamıyacam..bence çok güzeldi..titanın grafikleri 2d gibi gözüken 3d grafikler olduğu için belki titan sana daha iyi gözükmüştür..ewt eksikleri var tabiki..inşallah tam sürümü gelsede tam inceleme yapabilsek..

Ben açıkçası haritayıda pek iyi bulmadım ama bakalım sonuçta tam sürümünü alacam görcez ama atmosferi de hiç güzel değil sakın benim oyuna ön yargılı yaklaştığımı sanmayın çünkü bu aralar hiç iyi bir rpg de yokken iple çektiğim bir oyundan bahsediyorum hiç hoş olduğunu söyleyemeyecem

• Valla seraphim ile oynadım demoda ilk oyuna göre oynanışta bir değişiklik göremedim yine vuruş hissi yok karakter özel hareketini yaparken çoğu zaman düşman yerine havaya hareket yapıyor yine vurmuş sayılıyor gerçi ama çok kötü bir durum bu. Yazıları bana çok küçük geldi hiç okunaklı değil nedense ıvır zıvır bir sürü skill var minicik yazmışlar özelliklerini sığdırıcaz diye kötü olmuş bence
  • TQ' da kaliteli bir oyundu ancak tek başına oynamak çok sıkıcıydı. Sacred, TQ gibi olmaz umarım, zira uzun süre oynamayı düşündüğüm bir oyun.

edit: ufak tefek hataları dert etmeyin bence, ufak bir patch ile düzelmeyecek şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 1 Ekim 2008; 16:23:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Valla seraphim ile oynadım demoda ilk oyuna göre oynanışta bir değişiklik göremedim yine vuruş hissi yok karakter özel hareketini yaparken çoğu zaman düşman yerine havaya hareket yapıyor yine vurmuş sayılıyor gerçi ama çok kötü bir durum bu. Yazıları bana çok küçük geldi hiç okunaklı değil nedense ıvır zıvır bir sürü skill var minicik yazmışlar özelliklerini sığdırıcaz diye kötü olmuş bence

ben oyundan çok fazla şeyler bekliyordum..genele baktığımızda ruh eksikliği var cidden..az önce diablo3 ün oyun içi video sunu izledim..oyunda cidden ruh var..mesela titan da çok güzel bir oyundu..ama en büyük eksiği lanet itemlerin hep aynı gelmesi..insanı oyundan soğutuyordu..ama sacred tüm beklentilerimi yıktı gibi..oyundan o kadar ümitliydimki gözüm kapalı bazen yorumlar yapmışım..bu haliyle titan quest le bile yarışamaz..gene bi türlü çıkmayan diablo3 e kaldık..off gelde ağız tadıyla rpg e doyalım..kendi adıma hala şoktayım sacred faciası üzerine..belkide çok şeyler beklediğim için böyle oldu..tam sürümünü bekliyorum..

• Bende oyalanacak oyun olarak görüyordum sacred2 yi ama bu saçmalıkla oyalanmak bile zor olacak gibi sacred de seraphimin be ef ge midir nedir saçma sapan bir skilli vardı onu gene koymuşlar asa gibi birşey geliyor eline civv civv diye atıyor düşmanlara bir rpg de istenmeyecek özellik valla nerde kılıç kalnkan sesi ayrıca çoğu zaman ağaçların yaprakları karakteri ve düşmanı görmemi engelledi nasıl bir ayar çekmişlerse anlayamadım.. Neyseki çok fazla saçmaladığını anlayaıp demo bir süre sonra kendini kapatıyor. Ben yine oynayacağım mecburen tarzı sevdiğim için. Ama pek zevk alacağımı zannetmiyorum :(
  • Oyunun Fransızca Versiyonu Resmi Olarak Cıktı.
  • oyun böyle olacaksa hiç çıkmasın ilk çıkan titan quest bile hem grafikoalrak aynı zevk olarak 10 kat daha iyi ilk sacred bile daha oynanabilirdi be
  • Oyunda bir yavanlık, olmamışlık var hareketler odun gibi diye düşüncelerimi belirtmiştim ama tepkileriniz dayak atar gibi olmuştu

quote:

quote:

Valla seraphim ile oynadım demoda ilk oyuna göre oynanışta bir değişiklik göremedim yine vuruş hissi yok karakter özel hareketini yaparken çoğu zaman düşman yerine havaya hareket yapıyor yine vurmuş sayılıyor gerçi ama çok kötü bir durum bu. Yazıları bana çok küçük geldi hiç okunaklı değil nedense ıvır zıvır bir sürü skill var minicik yazmışlar özelliklerini sığdırıcaz diye kötü olmuş bence

ben oyundan çok fazla şeyler bekliyordum..genele baktığımızda ruh eksikliği var cidden..az önce diablo3 ün oyun içi video sunu izledim..oyunda cidden ruh var..mesela titan da çok güzel bir oyundu..ama en büyük eksiği lanet itemlerin hep aynı gelmesi..insanı oyundan soğutuyordu..ama sacred tüm beklentilerimi yıktı gibi..oyundan o kadar ümitliydimki gözüm kapalı bazen yorumlar yapmışım..bu haliyle titan quest le bile yarışamaz..gene bi türlü çıkmayan diablo3 e kaldık..off gelde ağız tadıyla rpg e doyalım..kendi adıma hala şoktayım sacred faciası üzerine..belkide çok şeyler beklediğim için böyle oldu..tam sürümünü bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 2 Ekim 2008; 3:56:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Rëaksiyon

Oyunda bir yavanlık, olmamışlık var hareketler odun gibi diye düşüncelerimi belirtmiştim ama tepkileriniz dayak atar gibi olmuştu

quote:

quote:

o kadar kendimi çok iyi olacak diye kaptırmıştımki..

• Oyun Macaristanda Resmi Olarak Cıktı. Macarca Alt Yazı + İngilizce Konusmalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziw®o

Oyun Macaristanda Resmi Olarak Cıktı. Macarca Alt Yazı + İngilizce Konusmalar.

gelde ağlama macarcası var türkçesi yok crysis le avunalım bare
  • nasil yani macarca olan sadece altyazi mi?gerisi ingilizce mi menu falan
  • Oyun Almayada Resmi Olarak Cıktı. Tamamiyle Almanca. Oyunun Ingilizce versiyonunu edindiğini idda eden kişilerde mevcut .

Oyunun ilk yaması cıkıs tarihinin hemen sonrasında yayınlandı.

Sacred 2: Fallen Angel update 2:10

1st The performance has been significantly optimized.

2nd Balancing the game and the AI has been further improved.

3rd The Dropverhalten of opponents has been improved (higher probability to drop)

4th An Auto Update tool is now available.

5th Several errors in the lobby area have been resolved

6th The Quest system was significantly improved (dialogues and Quest texts).

7th The performance of the Main menu has been improved.

8th Upon activating the Alt key are now the names of the items lying on the ground and all NPC and character names.

9th The Quick Save function has been optimized! Characters are when you press the F9 key stored directly.

10th Upon activating the F12 key allows the player to the hero at the site of the last activated respawn place (respawn Stone).

11th The sound FX has been optimized.

12th The game now uses as the default medium settings.

13th The quest book now has a better overview.

14th When you mouseover on the bar of a life companion who learns of the players now, what the Quest crew is assigned.

15th Side quest compass remains fixed now, even if new side-quests are adopted.

16th The number of attendants was at 5 per character is limited.

17th The strength of the Boss and Elite opponent was somewhat reduced.

18th The battle animations of the heroes have been further optimized.

19th Much more set and unique items were inserted.

20th The pricing was generally more adapted. The prices for mounts were set something down.

21st The prices of weapons and forged ingredients have been reduced.

22nd In the cities is no longer possible PVP (safe zone).

23rd A hardware cursor has been inserted.

24th Other various bug fixes have been implemented.

25th Closed Net Server 3> 6 slots
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• oyun keşke pazardan önce elimize geçse tatil biter okul başlar
  • Nası bi oyun bu ya ülke ülke mi çıkıyor arkadaş işe bak
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.