Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
3
Favori
129.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

Orijinalden alıntı: goktugDGR

Selam arkadaşlar

Steam'de Sacred 2 Gold %80 indirime girmiş $3.99

Almayı düşünüyorum ama bir kaç yerde C: dışında bir yere kurulduğunda açılmadığı yazıyor Benim PC'de anca D: ye yükleyebilirim

Sizce bir sorun olur mu?

C: olayı sadece korsan sürümde mi mevcut ?

Şimdi olay şöyle;

Oyunu ilk kurduğunuzda istediğiniz yere kurabilirsiniz ister C ister D ya da varsa E fark etmez. Bu şekilde oyun her zaman açılır. Ancak sonrasında patch atmak, Ice & Blood eklentisini yüklemek gibi bir durumunuz olduğu zaman işler değişiyor. Bu patchler oyunun orijinali C: Program Files dizinine kurduğunuzu varsayarak bu dizini esas alacak şekilde kodlanmış. Yani bu orijinal dizini değiştirip başka yere kurduğunuz oyunun dizinini düzgün bir şekilde seçseniz bile patch yaptığınızda kabul etmiyor. Bu durum şuna benzer: bir oyunu orijinal dizinine kurup daha sonra D'ye taşısanız birçok oyun çalışmayacaktır kurulum sırasında kodlar orijinal dizine göre oluşturulduğu için. Tabii bu durum Sacred 2'nin berbat kodlandığı gerçeğini değiştirmiyor. Çünkü diğer oyunları nereye kurarsanız kurun üzerine patch yapabilirsiniz, bu oyunun aksine. Tabii ki bu durum sadece ana oyun + patch + Ice & Blood eklenti paketini sırayla kurma durumunda geçerli. "Sacred 2 Gold" paketi tüm patchleri ve Ice & Blood eklenti paketini içerdiğinden bu sürümü tek tıkla kurup üzerine hiçbir şekilde patch atmayacağımıza göre D'ye de kurabilirsiniz. Ben de ilk başlarda C'de yer olmadığı için ve Ice & Blood paketi olmadan oynamak istemediğimden ilk zamanlar oyundan mahrum kalmıştım ancak Gold versiyonu çıkınca çözüm bulunmuş oldu.

İyi oyunlar!

Detaylı anlatım için teşekkürler.

Aldım gitti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunun grafikleri gayet iyidi zamanına göre.

• Beyler steam versiyonu gold surumu var fakat steam dan calistiramiyorum cunku exe yok piyasada.supporta mail attik hala cvp gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

Beyler steam versiyonu gold surumu var fakat steam dan calistiramiyorum cunku exe yok piyasada.supporta mail attik hala cvp gelmedi.

Dün akşam indirdim oynadım.Kütüphaneden tıklayıp yükleme yapıyor sonra açılıyor oyun.
  • Sacred 2 gold u aldıktan sonra patch atmamıza gerek var mı?
  • Hayır.
  • eğer amd kart kullanıyorsanız ve physx kuramadıysanız, açılışta hata çıkıyorsa arkadaşın bilgisayara bu sürücüyü kurdum ve çalıştı haberiniz ola:
    nvidia_physx_9.13.1220

Ayrıca sacred 2 için community patch denen, firmanın değilde başkalarının yapmış olduğu bir güncelleme bulunuyor. Oyun stabil hale geliyor, tonlarca bug fixlemişler vs ayrıntısına ve indirme linkine buradan ulaşabilirsiniz:
    Community Patch

Çok üşenenler direkt buradan yamayı indirebilirler:
    patch_v0150

• Seneler sonrasından selamlar herkese. Oyunu belki çıktığı günden beri biliyorum ancak gerek boyutu gerek sorunlu bir yapıda olduğunun iddia edilmesi sebebiyle yıllar yılı erteleyip durdum. İlk kez bu akşam indirip yarım saat kadar oynadım. Yahu o nasıl bir karakter animasyonudur? 20 gb oyun yapıyorsun, dlcsiydi derken boyut iyice artıyor, ama çeyrek boyutundaki Titan Questteki tokluğu yakalayamıyorsun. İlk izlenimim kötü o yüzden, ama biraz devam etmek niyetindeyim. Okçu açtım okların saplanması falan güzel. Pyromancer mı açsam acaba?
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    oyun fena değil aslında. uzun zaman önce oynamıştım. arpg seven insana kendini oynattırır. Grim Dawn varken hiçbir arpgnin lafı bile edilmez bana göre ( Diablo 2 hariç ) Ek paket çıktığında hepsini bırakıp grim dawn oynamak gerekir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kortor

oyun fena değil aslında. uzun zaman önce oynamıştım. arpg seven insana kendini oynattırır. Grim Dawn varken hiçbir arpgnin lafı bile edilmez bana göre ( Diablo 2 hariç ) Ek paket çıktığında hepsini bırakıp grim dawn oynamak gerekir :)
    2019 ilk çeyrek dediler bekliyoruz bakalım. Ortamlar falan tam Titan Quest tadında olacak bu sefer.

Evet hacknslash seven insan her türlü oynar da ne bileyim beklenti oluşmuştu herhalde. İlk Sacred'ı oynamıştım o güzeldi mesela.
  • Oyunu oynayan kimse kalmamıştır haliyle.Uzun zamandır duruyordu oyun aradan çıkartayım dedim ,9. chapter a kadar geldim gemiyle Aerendyr adasına geçtim elemanla konuştum ancak ana görevi ufak bir adanın köşesinde gösteriyor oyun.Oraya hiç bir şekilde ulaşım yok.

Tam çözüm videolarında ana görev başka yerde gösteriyor ve ordan devam ediyor herkes.Oyunda load yok chapter seçme yok.Meşhur bug lardan birine denk geldim sanırım.Burdan oyunu kurtarmanın yolu var mıdır?
  • başlık ve ilk mesaj yenilendi
  • İlk göz ağrılarımdan bu oyun ve aynı zamanda donanımhaber ile tanışmama vesile olan oyun. Gerçi o oyun ilk oyundu ama olsun yine de sacreddı. Hatta bundan önceki üyeliğime ait ergenlik zamanlarımın acayip mesajları halen burada duruyor. Baktıkça utanıyorum haha. Sacred diabloyla doymayan karanlık macera hissini yaşatan zor bir oyundu. En zoru değildi elbette ama yine de sizi bir atmosfere sokuyordu. Su anda eşim olan hanımefendi evin içinde

-beg for forgiveness!!!

diye bağırarak dolandığım için az kalsın beni terkediyordu. O terketmedi ama ben artık içimden o çığlığı atıyordum. Sacred 2'de de seraphim daha sakin bir sesle söylüyor bunu kulağıma artık "beg...for forgiveness..."

O ilk oyunda bir çok bug vardı ama kemik bir kitle ısrarla patch arıyor, çözüm soruyor ve oynamaya çalışıyordu. Oyunda muazzam bir bug vardı ve 10 senelik yazılımcı olarak bu bug'ın mantığını halen tam anlamıyla çözebilmiş değilim. Çöldeki bir görevde bir asker buluyoruz, ölmek üzere ve ona yardım etmemiz gerekiyor. Su istiyor bizden. Yakınlarda bir vaha var oraya gidiyoruz ama işte bug tam olarak burada söz konusu oluyor ve suyu alacak mataramız olmadığı için o vahadan suyu bir türlü alamıyor ve askere götürüp görevi devam ettiremiyoruz. Bu forumda da yazdığım ve yabancı forumlardan öğrendiğim bir yöntemle bu bug çözülüyordu. Konsolu açıp "wasser" yazınca vahanın kenarında bir matara beliriyor ve o suyu alıp askere götürerek devam ediyordunuz. Ancak inanılmaz olan yazdığımız kelimenin türkçesinin "su" olmasıydı. Normalde oyunu bugsız oynayan resmi kullanıcılar bu bug'ı görmüyorlardı ancak biz ne hikmetse sanki önceden biliniyormuşcasına orada "su" yazınca vahanın kenarında su beliriyordu. Bu eğer her kullanıcı için geçerli bir durum olsaydı anlaşılabilrdi ve bir bug yani yazılım hatası olmazdı ama bazı kullanıcılarda var olan bu problemi çözmek için "wasser" yani su yazmak biraz fazla tesadüfi değil miydi ? Bunca yıllık deneyim üzerine tahminim yazılım şirketi bu bug'ın farkındaydı ancak her kullanıcı için ve devamlı bu hatayı yaratamıyorlardı o nedenle bir workaround çözüm buldular, konsola su yazınca orada matara belirecekti, sorun yaşayan oyuncular bu şekilde oyuna devam edebilecek sorun yaşamayanlar için de bir değişiklik olmayacaktı. Yani haha muhteşem ya inanılmaz adamlar.

Bunca yıl crackli oynadıktan sonra sacred 2'yi parasını verip aldım. O karanlık hava biraz açılmış ama dadı halen benzer. Seviyorum bu eksik ve gedik oyunu nedense.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.