Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
3
Favori
129.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Risen'da Engisizyoncu olmamıştım bir pişmanlık vardı.
    Sacred 2'yi tekrar oynayasım vardı zaten;bu sefer engisizyoncu olarak tekrar oynayacağım.

Engisizyoncu ne demek yahu.Engineer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewilswale

quote:

Risen'da Engisizyoncu olmamıştım bir pişmanlık vardı.
    Sacred 2'yi tekrar oynayasım vardı zaten;bu sefer engisizyoncu olarak tekrar oynayacağım.

Engisizyoncu ne demek yahu.Engineer mi ?

Günümüzde mahkeme olarak biliyoruz da oyunda belli bir tarikata ait kişi cüppeliler diye tabir edeyim.
  • arkadaşlar oyuna başlamayı düşünüyorum. sacred 2 den başlayacağım. yaralanabileceğim rehber gibi birşey var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers

arkadaşlar oyuna başlamayı düşünüyorum. sacred 2 den başlayacağım. yaralanabileceğim rehber gibi birşey var mı ?

Sacred2wiki yazarsan bulursun bişeyler.
  • quote:

arkadaşlar oyuna başlamayı düşünüyorum. sacred 2 den başlayacağım. yaralanabileceğim rehber gibi birşey var mı ?

Kardeşim oynuyormusun halen ? acaba bir şey denemek istiyorumda.
  • quote:

quote:

Kardeşim oynuyormusun halen ? acaba bir şey denemek istiyorumda.

maalesef kardeşim oyun karışık geldi biraz rehber falanda bulamadım
  • Ya bu elite denen zımbırtıyı kuramıyorum. Wizard was incorrupted falan diyor. Oyunun kurulum konumunu değiştirip D'ye kurduğum için böyle olduğunu düşünüyorum. Paketi D'ye kurmanın bir yolu yok mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Ya bu elite denen zımbırtıyı kuramıyorum. Wizard was incorrupted falan diyor. Oyunun kurulum konumunu değiştirip D'ye kurduğum için böyle olduğunu düşünüyorum. Paketi D'ye kurmanın bir yolu yok mudur?

merhaba oyunu indirdim kurdum açıyorum ekranda kalıyor hata veriyor sistem bilgilerini gösteriyor.bunu nasıl düzeltecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingof98

quote:

Ya bu elite denen zımbırtıyı kuramıyorum. Wizard was incorrupted falan diyor. Oyunun kurulum konumunu değiştirip D'ye kurduğum için böyle olduğunu düşünüyorum. Paketi D'ye kurmanın bir yolu yok mudur?

merhaba oyunu indirdim kurdum açıyorum ekranda kalıyor hata veriyor sistem bilgilerini gösteriyor.bunu nasıl düzeltecem.

Patch yapın. Crack güncelleyin. Düzeleceğini düşünüyorum.

Bir de oyunu nereye kurdunuz? Orijinal klasörü dışında bir yere kurduysanız oyun çalışmıyor! Ben hayatımda bu kadar kötü programlanmış bir oyun görmedim! C'de yer yok, D'ye kuruyorum açmıyor. Mecburen gittim diğer PC'ye kurdum oyunu.

• quote:

quote:

quote:

Bir de oyunu nereye kurdunuz? Orijinal klasörü dışında bir yere kurduysanız oyun çalışmıyor! Ben hayatımda bu kadar kötü programlanmış bir oyun görmedim! C'de yer yok, D'ye kuruyorum açmıyor. Mecburen gittim diğer PC'ye kurdum oyunu.

c ye kurdum oyunu yapmadım halt kalmadı.hep başlarken hata veriyor. appcrashh birde MMDevAPI.DLL bu hatayı veriyor.düzeltemedim bir türlü bildiğin crack linki var mı

• quote:

quote:

quote:

quote:

c ye kurdum oyunu yapmadım halt kalmadı.hep başlarken hata veriyor. appcrashh birde MMDevAPI.DLL bu hatayı veriyor.düzeltemedim bir türlü bildiğin crack linki var mı

yukarıda oyunla ilgili herşeyi bulman lazım. İyi bak sayfalara.

• Arkadaşlar merhaba paylaşımlar için tesekkur cok faydalı bılgıler paylaşmıssınız ancak benım sorunum bıraz farklı 35 lvl deyım ancak comboları kullanamıyorum.comboların herhangı bırını asagıdakı 4 slottan bırıne koyuyorum ancak comboya eklıyecegım skıllerın kutucukları acılmıyor.(kutucuklar neden acılmıyor olabılır)?? sadece comboyu koyuyorum sag tıkladıgımda karakter hıçbırsey yapmıyor..sadece skıllerle oynuyorum oyunu.. yardımcı olursanız cok sevınırım sımsıdıden tesekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus_10

Arkadaşlar merhaba paylaşımlar için tesekkur cok faydalı bılgıler paylaşmıssınız ancak benım sorunum bıraz farklı 35 lvl deyım ancak comboları kullanamıyorum.comboların herhangı bırını asagıdakı 4 slottan bırıne koyuyorum ancak comboya eklıyecegım skıllerın kutucukları acılmıyor.(kutucuklar neden acılmıyor olabılır)?? sadece comboyu koyuyorum sag tıkladıgımda karakter hıçbırsey yapmıyor..sadece skıllerle oynuyorum oyunu.. yardımcı olursanız cok sevınırım sımsıdıden tesekkurler...

merhaba bana crack atabilir misin hangi patch ı kullanıyorsun.
  • size mail atamıyorum..başka nasıl gönderebilirim crack dosyasını ??
  • quote:

quote:

quote:

Bu sorunu saymazsak... Oyunu yaklaşık 1 haftadır oynuyorum, ve çok ama çok beğendim. Grafikler gerçekten başarılı, müzikleri de çok iyi, sistemleri de sağlam olunca beni kendisine çekmeye yetti. Zaten bu türe özel ilgim vardır, Sacred 1'i de bayağı oynamıştım, hala arada oynuyorum... Bu oyunu da eksikleri olsa da çok beğendim. Bu serinin hastasıyım ya...

Yalnız Dragon Mage görünmüyor oyunda, bir tür fix dosyası falan mı indirmemiz gerekiyor?

• Sacred 1 ve 2 güzel oyunlardır.

1- Sacred 2'yi yükleyin.
    2- Sacred2-UK-INT-2_40_0_0 adlı 1.075.416 KB lık güncellemeyi yükleyin. ( Diğer 2.40 güncellemelerini yüklemeye çalıştığınızda oyunun bilgisayarınızda yüklü olmadığını söyler. O yüzden tam adını ve boyutunu veriyorum. )
    3- Sacred 2 Ice & Blood güncellemesini yükleyin.
    4- Sacred2-UK-2_64_0_0-2_65_1_0 adlı güncellemeyi yükleyin ve uygun ilacı verin. Eğer güncelleme yapmadan oyuna girerseniz (Dragon Mage karakteri oyunda gözükmez ve hareket edemez) birşekilde karşımıza çıkar.

Bu şekilde yüklediğinizde oyunu sorunsuzca çalıştırabilirsiniz

Sacred2-UK-2_64_0_0-2_65_1_0 güncellemeyi yaptıktan sonra...
    Yukarıdakilerin dışında oyuna ilaç bulma konusunda zorlandım ben ama sonunda buldum.
    "gamecopyworld"de fix dosyası mevcut;
    Pc'ye yüklediğiniz takdirde, içinden çıkan dosyaları kurmadan oyunun bulduğu klasöre atınız. (system ve pak dosyalarının içine) Oyun sorunsuzca açılacaktır.

bir de böyle deneyin.

• Patch'i kuramadım. Uyumsuz versiyon diyor. Oyunun orijinal exe dosyası lazım. Bulabileceğim bir yer var mıdır?
  • quote:

Sacred 1 ve 2 güzel oyunlardır.

1- Sacred 2'yi yükleyin.
    2- Sacred2-UK-INT-2_40_0_0 adlı 1.075.416 KB lık güncellemeyi yükleyin. ( Diğer 2.40 güncellemelerini yüklemeye çalıştığınızda oyunun bilgisayarınızda yüklü olmadığını söyler. O yüzden tam adını ve boyutunu veriyorum. )
    3- Sacred 2 Ice & Blood güncellemesini yükleyin.
    4- Sacred2-UK-2_64_0_0-2_65_1_0 adlı güncellemeyi yükleyin ve uygun ilacı verin. Eğer güncelleme yapmadan oyuna girerseniz (Dragon Mage karakteri oyunda gözükmez ve hareket edemez) birşekilde karşımıza çıkar.

Bu şekilde yüklediğinizde oyunu sorunsuzca çalıştırabilirsiniz

Sacred2-UK-2_64_0_0-2_65_1_0 güncellemeyi yaptıktan sonra...
    Yukarıdakilerin dışında oyuna ilaç bulma konusunda zorlandım ben ama sonunda buldum.
    "gamecopyworld"de fix dosyası mevcut;
    Pc'ye yüklediğiniz takdirde, içinden çıkan dosyaları kurmadan oyunun bulduğu klasöre atınız. (system ve pak dosyalarının içine) Oyun sorunsuzca açılacaktır.

bir de böyle deneyin.

saol oyunu sildim daha fazla uğraşmadım.saçma bir setup sistemi proğram sistemi var.

• Oyuna patch kurmak istemeyenler oyunun Gold versiyonu mamundada mevcut Sacred 2 ve İce & Blood ikili paket 21 GB
  • Oyun şuan Steam'de %50 indirimde co-op ve online multiplayer özelliği olan kral bir oyun.

Yaklaşık 18TL neye vermiyoruzki, o kadar çok kürek aradınız ki adamlar sonunda kampanya yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necochea -- 28 Mayıs 2013; 16:26:57 >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.