Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
3
Favori
129.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Orijinalden alıntı: Helodram

Sacred 2: Ice & Blood v2.65.2 patch yaptım gönderdiğiniz link te Sacred 2: Ice & Blood v2.65.1 var en son oda olur mu?

Sen v2.65.1 yapmadığına eminmisin. Bende de yüklü oyun büyük ihtimal v2.65.1 yüklü.
    Oyunu açamayanlar için;

1- Sacred 2'yi yükleyin.
    2- Sacred2-UK-INT-2_40_0_0 adlı 1.075.416 KB lık güncellemeyi yükleyin. ( Diğer 2.40 güncellemelerini yüklemeye çalıştığınızda oyunun bilgisayarınızda yüklü olmadığını söyler. O yüzden tam adını ve boyutunu veriyorum. )
    3- Sacred 2 Ice & Blood güncellemesini yükleyin.
    4- Sacred2-UK-2_64_0_0-2_65_1_0 adlı güncellemeyi yükleyin ve uygun ilacı verin. Eğer güncelleme yapmadan oyuna girerseniz Dragon Mage karakteri oyunda gözükmez ve hareket edemez birşekilde karşımıza çıkar.

Bu şekilde yüklediğinizde oyunu sorunsuzca çalıştırabilirsiniz

Sacred2-UK-2_64_0_0-2_65_1_0 güncellemeyi yaptıktan sonra...
    Yukarıdakilerin dışında oyuna ilaç bulma konusunda zorlandım ben ama sonunda buldum.
    "gamecopyworld"de fix dosyası mevcut;
    Pc'ye yüklediğiniz takdirde, içinden çıkan dosyaları kurmadan oyunun bulduğu klasöre atınız. (system ve pak dosyalarının içine) Oyun sorunsuzca açılacaktır.

Üstad, Sacred2-UK-INT-2_40_0_0 bu güncellemeyi veya diğer hiçbir güncellemeyi kuramıyorum.Dediğiniz gibi güncellemeler oyunu bilgisayarımda kurulu olarak görmüyor.Oyunu direk kendi updater'ından günceliyeyim dedim ama onda da Sacred2-UK-2_31_0_0 sürümlü güncellemeyi indiriyor fakat kuramıyor, daha doğrusu kuruyor ama daha sonra rollback atıp bütün kurduklarını geri siliyor.Var mıdır bir bilgin bu konuda?

Malesef x(

Bu tarz oyun seviyorsan kesin beğenirsen zaten. Çok değişik birşeyler bulursan paylaşırsan sevinirim; oyunda gizli öğeler bulunuyor ilk oyun gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Bu tarz oyun seviyorsan kesin beğenirsen zaten. Çok değişik birşeyler bulursan paylaşırsan sevinirim; oyunda gizli öğeler bulunuyor ilk oyun gibi.

Oyunu ilk çıktığı zamanlar bayağı bi oynamıştım, seviyorum yani.Şimdi ek paketle tekrar bi deneyeyim dedim.
  • bende baslarda cok cekımser yaklasmıstım ama hack and slash aclıgında ılac gıbı geldı.

seraphım ve dıger karakterler ıcın skıll dagılımı konusunda nerden yardım alabılırız?

sacred ın ılk oyununu salak bır bug yuzunden sınırden bırakmıstım.kararlıyım bıtırecem bu meretı.(bıraz zor gozukuyor ama.masallah harıtada harıta yanı. buyukluk konusunda bıraz seyını kacırmıslar )
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

bende baslarda cok cekımser yaklasmıstım ama hack and slash aclıgında ılac gıbı geldı.

seraphım ve dıger karakterler ıcın skıll dagılımı konusunda nerden yardım alabılırız?

sacred ın ılk oyununu salak bır bug yuzunden sınırden bırakmıstım.kararlıyım bıtırecem bu meretı.(bıraz zor gozukuyor ama.masallah harıtada harıta yanı. buyukluk konusunda bıraz seyını kacırmıslar )

x)) ilk oyun da öyle sayılır 45-46 level olunca bitiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Underworld'ü saymıyorum bile...

• ılerlemeye basladım.dıablo 3 cıkıs tarıhıde kesınlestı.dıablo 3 bıtene kadar sındıre sındıre anca bıtırırım zaten.oyun hosuma gıttı.son halı anca adam olmus.
  • bakalım ben fallen angeli hiç oynamadım. bu gün iş dönüşü kafaya koydum indiricem. ice paketi zaten vardı. yukarıda dediklerine göre paketler sorun çıkartıyormuş yukleme aşamasında bakalım bizde uğraşıcakmıyız.
  • 20 gb oyunu indirdim kurdum, açılmıyor oyun halledemedim bir türlü orcSystem.dll felan değişik bir error veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys

20 gb oyunu indirdim kurdum, açılmıyor oyun halledemedim bir türlü orcSystem.dll felan değişik bir error veriyor.

1- Sacred 2'yi yükleyin.
    2- Sacred2-UK-INT-2_40_0_0 adlı 1.075.416 KB lık güncellemeyi yükleyin. ( Diğer 2.40 güncellemelerini yüklemeye çalıştığınızda oyunun bilgisayarınızda yüklü olmadığını söyler. O yüzden tam adını ve boyutunu veriyorum. )
    3- Sacred 2 Ice & Blood güncellemesini yükleyin.
    4- Sacred2-UK-2_64_0_0-2_65_1_0 adlı güncellemeyi yükleyin ve uygun ilacı verin. Eğer güncelleme yapmadan oyuna girerseniz (Dragon Mage karakteri oyunda gözükmez ve hareket edemez) birşekilde karşımıza çıkar.

Bu şekilde yüklediğinizde oyunu sorunsuzca çalıştırabilirsiniz

Sacred2-UK-2_64_0_0-2_65_1_0 güncellemeyi yaptıktan sonra...
    Yukarıdakilerin dışında oyuna ilaç bulma konusunda zorlandım ben ama sonunda buldum.
    "gamecopyworld"de fix dosyası mevcut;
    Pc'ye yüklediğiniz takdirde, içinden çıkan dosyaları kurmadan oyunun bulduğu klasöre atınız. (system ve pak dosyalarının içine) Oyun sorunsuzca açılacaktır.

bir de böyle deneyin

• 2.65.1'e kadar herşeyiyle kurmak için şöyle bir sıra gerekiyor:

-Install Sacred 2
    -Install Elite Graphics
    -Patch Sacred2-UK-INT-2_40_0_0.exe 1.02GB (included on I&B DVD)
    -Install Ice & Blood
    -Patch Sacred2-UK-2_64_0_0-2_65_1_0.exe 28MB
    -Patch CM Patch 0130 188MB
    -Apply 2.65.1 crack 45MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan23 -- 23 Mayıs 2012; 18:12:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan23

2.65.1'e kadar herşeyiyle kurmak için şöyle bir sıra gerekiyor:

-Install Sacred 2
    -Install Elite Graphics
    -Install Ice & Blood
    -Apply 2.65.1 crack 45MB

hocam sıralamayı vermişsiniz de ben de

-sacred 2
    -sacred elite var

bunları yükleyince

bu erroru alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys

quote:

Orijinalden alıntı: dogan23

2.65.1'e kadar herşeyiyle kurmak için şöyle bir sıra gerekiyor:

-Install Sacred 2
    -Install Elite Graphics
    -Install Ice & Blood
    -Apply 2.65.1 crack 45MB

hocam sıralamayı vermişsiniz de ben de

-sacred 2
    -sacred elite var

bunları yükleyince

bu erroru alıyorum.

Bu hatayı bilmiyorum ama şöyle bir dosya vermişler belki işine yarar:http://www.dll-download-system.com/home/o-dlls-not-system-/orcsystem.dll/details.html

Olmazsa "sacred 2 orcsystem.dll" diye arattır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

bakalım ben fallen angeli hiç oynamadım. bu gün iş dönüşü kafaya koydum indiricem. ice paketi zaten vardı. yukarıda dediklerine göre paketler sorun çıkartıyormuş yukleme aşamasında bakalım bizde uğraşıcakmıyız.

sayfalada nasıl yükleyeceğimiz yazılmış uğraşmazsınız şahsen ben denedim oldu.
  • Oyun ne alemde yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: SturdyHead

Oyun ne alemde yav

ben oynuyorum halen
  • quote:

Orijinalden alıntı: srassim

quote:

Orijinalden alıntı: SturdyHead

Oyun ne alemde yav

ben oynuyorum halen

güzel oyun her daim oynanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

arkadaşlar oyun hackn slash tarzımı? ilk oyunu indiriyorum da torchlight tarzı değilse iptal edeyim

aynı tarz...
  • Bu oyunu indirip oynamayı düşünüyorum fakat oyun 20gb baya bir gözüm korktu boşuna indirmekte istemiyorum.Oyun indirdiğime değer mi? ben rpg oyunlarını çok severek oynarım dragon age 7gb olmasına rağmen oyna oyna bitmiyor. Bu oyun 20gb hiç bitmez neden bu kadar yüksek boyutlu bu oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: clavicle

Bu oyunu indirip oynamayı düşünüyorum fakat oyun 20gb baya bir gözüm korktu boşuna indirmekte istemiyorum.Oyun indirdiğime değer mi? ben rpg oyunlarını çok severek oynarım dragon age 7gb olmasına rağmen oyna oyna bitmiyor. Bu oyun 20gb hiç bitmez neden bu kadar yüksek boyutlu bu oyun?

Oyunu sanki yapımı bitmeden çıkarmışlar 4-5 gb patch yapıyosun patchleri sırayla yapıyosun ve baya vakit alıyo (doğru sırayla yapmassan tekrar silip kurman gerekiyo) tekrar kurmakla hayatta uğraşmam fakat biri gelip kurarsa tekrar oynarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: clavicle

Bu oyunu indirip oynamayı düşünüyorum fakat oyun 20gb baya bir gözüm korktu boşuna indirmekte istemiyorum.Oyun indirdiğime değer mi? ben rpg oyunlarını çok severek oynarım dragon age 7gb olmasına rağmen oyna oyna bitmiyor. Bu oyun 20gb hiç bitmez neden bu kadar yüksek boyutlu bu oyun?

20gb nedir ya bendeki kurulu son şekli 13.6 gb.
  • Risen'da Engisizyoncu olmamıştım bir pişmanlık vardı.
    Sacred 2'yi tekrar oynayasım vardı zaten;bu sefer engisizyoncu olarak tekrar oynayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.