Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
3
Favori
129.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayatımda oynadigim en kötü oyun Sacred 1 daha güzel di
  • selam arkadaşlar..
    sacred 2 fallen angel oyununu bir türlü oynayamıyorum.
    yeni tanıştım bu oyunla ve netten patchlerle ilgili yararlı hiç bi çözüm bulamadım.
    patchleri sırayla yükledim.
    2.0.2.0 -> 2.10.0.0
    2.10.0.0 -> 2.12.0.0
    2.12.0.0 -> 2.31.0.0
    2.31.0.0 -> 2.34.0.0
    2.34.0.0 -> 2.40.0.0
    2.40.0.0 -> 2.43.0.0

bundan sonra oyunu acamıyorum crack istiyor.
    2.43 ile ilgili crack bulamadım nette. eğer 2.43'ün cracki yoksa 2.40'ın crackınin güncel linki lazım..nasıl çalıştırıcam bu oyunu??
    elinde crackler varsa veya yararlı çalışan linkler yazarmısınız??? veya elinde çalışan bu cracleri maille yollasanızda olur??
    birde ice and blood expansion packetini patchleriyle beraber hangi linkten indirebilirim onunda güncel linklerini bilen varsa yazarsa sevinirim..
    acil yardım??
  • Merhaba arkadaşlar
    Ben oyunu şu sıralar oynuyorum.
    Oyunu yüklemekte zorluk çeken arkadaşlar için;
    Fallan angel 3 disk ve ice blood 1 dick elinizde olacak.
    Önce disk 1 ve 2 kurulcak.
    Yanılmıyorsam 2.disk in içindeki 2.12 update i yapılcak
    3.disk te ki elite kurulcak.
    ice&blood disk i takılcak
    2.12 den 2.40 update i yapılcak
    ardından ice blood yüklenicek ve sürüm 2.65 e yükseltmiş olacak yanlış hatırlamıyorsam
    sonra 2.65 in fix dosyaları yüklenicek
    2.65 in ilacı verilcek.
  • Arkadaşlar Ben fallen agelı 2 cd aldım oyunu patch ile güncellemem,i gerekiyor aksi takd,irde 26 lwlden sobnra stat puanı gelmiyor birisi yaredımcı olursa sevinrim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Agwe_

Offf ss'deki Seraphim Taş gibi Taş...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dracone En Valec

Merhaba arkadaşlar
    ardından ice blood yüklenicek ve sürüm 2.65 e yükseltmiş olacak yanlış hatırlamıyorsam
    2.65 in ilacı verilcek.

galiba bende böyle yapıp kurmuştum oyunu
  • quote:

Merhaba arkadaşlar
    2.65 in ilacı verilcek.

Arkadaşım cok guzel yazmıssın saolda bunları okuyunca valla dertlendım sımdı. O kadar partchı nerden bulup ındırcez yahu varsa hali hazırda linkleride versen olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

bende patch kaynıyor şu anda..sırasıyla ne yapmam gerekeceğini biri anlatırsa çok sevinecem.önce elimdekileri söylim.

Sacred.2.Fallen.Angel-RELOADED(3 dvd lik versiyon-elite paketli)
    Sacred.2.Ice.And.Blood-RELOADED

şimdi patchlere gelelim.

Sacred2-UK-2_10_0_0
    Sacred2-UK-2_10_0_0-2_12_0_0
    Sacred2-UK-2_31_0_0
    Sacred2-UK-2_31_0_0-2_34_0_0
    Sacred2-UK-2_34_0_0-2_40_0_0
    Sacred2-UK-2_40_0_0
    Sacred2-UK-2_64_0_0-2_65_1_0

şimdi bu oyunu sorunsuz yüklemem ve oynamam için sırasıyla neleri yüklemem lazım..Eğer bu patchler olmazsa tazelerinide indiririz.Allahım harddiskte delik açan bu oyunu oynayamadım gitti.

Kardes ben bu 3 dvdlikj paketi indirdim ama elite versiyonu bir türlü kuramadım oyun c de degil d yide secemiyorum c dede zaten yer yok sen nasıl hallettin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shaddar

quote:

Merhaba arkadaşlar
    2.65 in ilacı verilcek.

galiba bende böyle yapıp kurmuştum oyunu

bunu denedin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

Herkese merhaba

Taşınma işleriydi, eviydi, telefonuydu, internetiydi derken uzun birsüre giremedim internete Ama artık geri geldim Ben yokken çok şey olmuş ama neyse

Konuda bazı arkadaşlar oyunu açamadıklarını, bazıları ise ek paket ile gelen Dragon Mage karakterinin görünmez olup, hareket etmediğini söylemişler. Aynı sorunları bende yaşadığım için hemen yardımcı olayım dedim

Oyunu açamayanlar için;

1- Sacred 2'yi yükleyin.
    2- Sacred2-UK-INT-2_40_0_0 adlı 1.075.416 KB lık güncellemeyi yükleyin. ( Diğer 2.40 güncellemelerini yüklemeye çalıştığınızda oyunun bilgisayarınızda yüklü olmadığını söyler. O yüzden tam adını ve boyutunu veriyorum. )
    3- Sacred 2 Ice & Blood güncellemesini yükleyin.
    4- Sacred2-UK-2_64_0_0-2_65_1_0 adlı güncellemeyi yükleyin ve uygun ilacı verin. Eğer güncelleme yapmadan oyuna girerseniz Dragon Mage karakteri oyunda gözükmez ve hareket edemez birşekilde karşımıza çıkar.

Bu şekilde yüklediğinizde oyunu sorunsuzca çalıştırabilirsiniz

Tekrar DH'de olmak güzel

Sacred2-UK-2_64_0_0-2_65_1_0 güncellemeyi yaptıktan sonra...
    Yukarıdakilerin dışında oyuna ilaç bulma konusunda zorlandım ben ama sonunda buldum.
    "gamecopyworld"de fix dosyası mevcut;
    Pc'ye yüklediğiniz takdirde, içinden çıkan dosyaları kurmadan oyunun bulduğu klasöre atınız. (system ve pak dosyalarının içine) Oyun sorunsuzca açılacaktır.

• İlk Sacred'ı çok oynamıştım zira ...sıra ikincisinde ve devam ediyorum oynamaya bir kaç ss serpiştereyim dedim.Oyun iyi fps veriyor fazla pcleri kasıcak cinsten değil.
    Karakterim Shadow Warrior ben çok beğendim tavsiye ederim."Once I was a soldier. I proved myself in many battles"
    Hp'si en yüksek karakter olmakla beraber, Assasin gibi görünmez.Necromancer gibi iskelet çıkarabiliyoruz. Daha 6 levelim şimdilik bu kadar yeter x)

Sacred 1'den kalma herşeyi biraz daha geliştirilerek sürülmüş Sacred 2. Gayette güzel olmuş oyun ben beğendim. Çeşitlilik gene her zamanki gibi fazla.Ascaron firması kendine has oyun yapısını korumuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

İlk Sacred'ı çok oynamıştım zira ...sıra ikincisinde ve devam ediyorum oynamaya bir kaç ss serpiştereyim dedim.Oyun iyi fps veriyor fazla pcleri kasıcak cinsten değil.
    Karakterim Shadow Warrior ben çok beğendim tavsiye ederim."Once I was a soldier. I proved myself in many battles"
    Hp'si en yüksek karakter olmakla beraber, Assasin gibi görünmez.Necromancer gibi iskelet çıkarabiliyoruz. Daha 6 levelim şimdilik bu kadar yeter x)

Sacred 1'den kalma herşeyi biraz daha geliştirilerek sürülmüş Sacred 2. Gayette güzel olmuş oyun ben beğendim. Çeşitlilik gene her zamanki gibi fazla.Ascaron firması kendine has oyun yapısını korumuş.

19gb dostum sence degermi indirip oynamaya

• Ben de İce&Blood'la beraber yüklü 13gb olarak gözüküyor...
    Bu tarz oyunları seviyorsan bence değer.
    Pc sağlamsa görüntülerde hoşuna gidecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minekop

20 gb çok geldi duruyo torrent indirmedim daha.Tavsiye eder misiniz?

son haliyle oyun müthiş duruma geldi; her türlü değer.
    13gblık halinde olanda mevcut galiba.

Sacred Fanı olarak kesinlikle oynanması gerekir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaddar -- 4 Eylül 2011; 17:54:28 >

• Canavarım ya...
  • Arkadaşlar 1366x768 cozunurluk varmı oyunda bılgılendırırsenız sevınırım =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlc_93

Arkadaşlar 1366x768 cozunurluk varmı oyunda bılgılendırırsenız sevınırım =))

var
  • ilk çıktığında kurup oynamıştım.bir yerden sonra çok sıkıcı oluyor.oraya git onu yap buraya git bunu yap.görevler birbirine çok çok çok benzer yapıda
  • Oyundaki "donma" sorunun çözebilen var mı? Görüntü, 30-60 dk.lık bir süreden sonra donuyor! (Sesler devam ediyor, görüntü donuyor.) Mutlaka her zaman donuyor.

Biraz araştırdığımda bunun "memory leak" gibi birşeyden olduğunu okudum, ama çözümünü bulamadım.... Community Patch dahil en son patch'lar yüklü. Ekran kartı sürücüsü son versiyon. Uyumluluk modunu, pencere modunu denedim, yine olmadı.
  • crack kullanıyorsun herhalde.crackı falan değiştirmeyi denedin mi?yada başka bir pc de oyunu kurup denemeyi?ben kurdum uzun zaman da oynadım hiç öyle birşey ile karşılaşmadım.sacred de cracklı oynayanlar için bazı süprizler her sürümde olur :D ilk oyunda eşşeğin oradan adama su getirecektik o adamda bize bilgi verecekti cracklılar da hiç çıkmıyordu o su.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.