Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
3
Favori
129.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leonidass

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

fix dosyasını buldum hallettim ama dün gece 12 den beri neler çektim kimse bilmez. Oyunu adam akıllı oynanabilir hale getirmek yordu beni x)

uğraştığına değmez:) bir süre sonra baymaya başlar, çoğu oyuncunun ortak kanaati böyle. yine de bir dene bakalım, belki sarar ama ben spellforce 2yi öneriyorum öncelikle. oyun oynamanın keyfini çıkar, zevkine uyarsa tabi:))

yükledim de hemen oynamayacağım ama görüntüleri felan sevdim ama şöyle bir yavanlık hissettim; alışırsam sorun kalmaz zannedersem.Staj var fırsat kalırsa Dragon Age oynuyorum yakın zamanda el atıcağım
    Sacred 1 ve ek paketini deliler gibi oynamış biri olarak 2.oyunu oynamassam olmaz x)
    Spellforce'un yerini Warcraft Dota ile dolduruyorum tahminen x) fırsat bulursam bakıcam onada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 23 Ağustos 2010; 1:06:11 >

• Bende yeni başladım oyuna sardı gibi biraz .d . Hamachiden oynayacak olan varsa oynarız.
  • Beyler bana yardım edin kimse kalmadı mı forumda yaw bi iki sorum var ben genede bi soram.
    -Oyun bi karakterle bitti olarak göründü en son şu 4 tane makineden canavar varya onu öldürdüm vido gildı bitti dedi ama haritada daha gidilmemiş bölgeler var oralara istersek gidebiliriz manasındamı yk sa başka görev varda ben bulamadım
    -görev olarak haritada turuncu mavi ve beyaz olanlar var.beyaz zaten ek görev zorunluluk yk. turuncu biti işte.mavi ortalıktan kayboldu görev kitapçığında en son the hunt var onun içindede hiç bişey yazmıyo neden?
    bi de ben şu kaplanı alamadım nasıl alınıyo o?

oyunun herşeyi tamam bu arada ice & blood v2.65.1 yüklü
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Raist

Beyler bana yardım edin kimse kalmadı mı forumda yaw bi iki sorum var ben genede bi soram.
    -Oyun bi karakterle bitti olarak göründü en son şu 4 tane makineden canavar varya onu öldürdüm vido gildı bitti dedi ama haritada daha gidilmemiş bölgeler var oralara istersek gidebiliriz manasındamı yk sa başka görev varda ben bulamadım
    -görev olarak haritada turuncu mavi ve beyaz olanlar var.beyaz zaten ek görev zorunluluk yk. turuncu biti işte.mavi ortalıktan kayboldu görev kitapçığında en son the hunt var onun içindede hiç bişey yazmıyo neden?
    bi de ben şu kaplanı alamadım nasıl alınıyo o?

oyunun herşeyi tamam bu arada ice & blood v2.65.1 yüklü

- Oyunu bi karakter ile bitirdikten sonra istersen zorluk seviyesini arttırıp devam edebilir ya da aynı seviyede kaldığın yerden devam edebilirsin. Oyunu belli bir zorluk seviyesinde bitirdikten sonra başka seviyede başlasan dahi harita aynı şekilde açtığın gibi kalacaktır. İstersen yine girip kalan yan görevleri yapabilirsin.
    - Mavi görev özel silah görevidir. Görevi bitirdikten sonra karaktere göre bir silah verir. Ana görev ile genellikle aynı gider. Eğer mavi görevi kaybettiysen ve görev ekranından seçmene rağmen haritada bulamıyorsan sana tavsiyem ana görevin olduğu bölgede turlayarak görevi bulmaya çalışmandır. Bu da zaten eğer ana görev ile eş zamanlı yaptıysan işe yarayacaktır. Eğer buna rağmen bulamadıysan, mavi görevin tam adını arama motorlarına yazarak haritadan bulabilirsin. Yine de bulamazsan ben yardımcı olmaya çalışırım.

Ekleme: Özel bineğin nasıl alındığı birkaç sayfa öncesinde yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 12 Eylül 2010; 16:50:26 >

• Cevaplar için teşekkürler ama ilk sorunu galiba tam anlatamadım.
    http://img684.imageshack.us/img684/1648/sacred22010091218040647.jpg
    harita bu ben oyunu bitirdim genelde yan görevleri pek yapmadan. demeye çalıştığım şey harita bölge bölge ayrılmış mesela sol üst tarafa ana görev için hiç gitmedim orası sırf yan görevler içinmi.ice & blood u yükledikten sonra ana görevi direk olarak ilk oyunun ana görevine eklenmiş mi oluyo ben ice & blood a sonra geçeriz diye düşünüyodum.
  • Ha bi de seraphimin özel bineğini aldım şimdi dragon mage de onun unique mounths görevi nerde ?
  • sacred 3 yapılıyor sanırım ama konusunu göremedim? Belki vardır gerçi aramada yapmadım forumda ama pe güncel değil sanırım iki üç sayfa kadar geriye baktım yok konu başlığı...
  • Ben PS3 den oynuyorum 15 lvl seraphiö var ama halen anlamadığım şeyler var . Görevi alınca görev yeri ile ilgili ipucu nerde haritada görevi gösteren birşey var mı? mavi bir ok çıkıyor onumu takip ediceğiz. Görevleri pek okumuyorum çünkü. Diğeride bir görevi alınca oku takip ederken yolda diğer görevleride topluyorum. iyice karışıyor görevler sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

sacred 3 yapılıyor sanırım ama konusunu göremedim? Belki vardır gerçi aramada yapmadım forumda ama pe güncel değil sanırım iki üç sayfa kadar geriye baktım yok konu başlığı...

sacred 2 gibi çıkacaksa hiç çıkmasın kalsın yerinde.titan questi yıllardır kaç kere bitirdiğimi bile unuttum şu an gene yeni char açtım oynamaktayım.sacred 2 gibi ot bir oyun görmedim.sacred 1 bile daha güzeldi.
  • güzel oyuna benziyor rpglere bayılıyorum ama saglam oyun pek çıkmıyor
  • Arkadaşlar oyunu yeni kurdumda benim gibi 0dan başlayacak arkadaş olursa beraber hamachiden oynayalım.
  • NE kadar büyük bir boyutta oyun iyice abartmışlar 20gb'lık oyunmu olur şaşırdım doğrusu bu bir rekor :) daha büyüğü varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: sybercomp

NE kadar büyük bir boyutta oyun iyice abartmışlar 20gb'lık oyunmu olur şaşırdım doğrusu bu bir rekor :) daha büyüğü varmı acaba

sen oyunu yarım saat oyna o 20 gb lık boyuta bak daha nasıl şaşıracaksın..inan o kadar boş bir oyun ki 20gb değil aslında oyunun hakettiği 1gb bile değil...
  • rpg unsurları güzel olan bir oyun. baya önce bitirmiştim ama kesinlikle tavsiye ederim
  • 20 gb çok geldi duruyo torrent indirmedim daha.Tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Minekop -- 11 Aralık 2010; 23:54:55 >
  • *Birazda diğer oyuna olan hayranlığımı kullanarak* Kesinlikle tavsiye ederim. Çoğunluk boş, ot oyun falan demiş ama seviyorum Sacred'ı ya.
  • Merhaba arkadaşlar.Aranızda yeniyim.Bende sacred meraklısıyım ama 1 haftadır oyunu oynayamıyorum araştırmadığım yer kalmadı tek umudum sizsiniz Sacred 2 yi yeni yükledim ve 2.43 e kadar bütün patchlerini yaptım bir sorun cıkmadı ama oyuna girerken aktivasyon kodu istiyor :S 2.10 sürümünde istemiyordu ama 2.10 sürümündede 6 dakika oyunda kalabiliyordum sonra ana menüye yönlendiriyor.Napsam ne etsem bir çözüm bulamadım sizin tavsiye edeceğiniz bi fikirleriniz var mıdır acaba ? Şimdiden teşekkür ederim herkese
  • 2.40'a kadar yükle. 2.43'ün küreği daha ortalarda yok. Oyunu silip baştan 2.40'a kadar olan updateleri yap ve ardından ver küreği.
  • Teşekkür ederim kardeşim.
  • Son bi sorum olcak arkadaşlar.Peki 2.40 crack nerden bulabilirim ?Her yerde paralı
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.