Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
3
Favori
129.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frodo1one

quote:

Orijinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

quote:

ya oynayan arkadaşlara bir şey soracağım: benim karakter Dragon Mage ve oyunda devasa bir ejderha çıkardım..bu normalde benim için savaşması gerekirken bu kırdı kafayı ve bana saldırmaya başladı..bu arızalı ejderden kurtulmak yada onu öldürmek mümkün değil gibi göründü bana..bu neden böyle oluyor acaba? yanlışlıkmı var yoksa benmi bir yanlışlık yapıyorum?

Sen kötülüğü seçmişsin O çağırdığın yaratık senin emrine falan girmiyor. Sadece sen yaratığı çağırıyorsun. Belli bir süre sonra etrafında kim varsa dalıyor O yüzden ortaya sal ve kaybol

puahhh..ne zaman seçmişiz ya kötülüğü..sanırım oyun başında ..hatırladım şimdi tamam..zorluk seviyesi seçerken orada bir başka seçenekte vardı..
    sana birşey sorabilirmiyim : 22 levelim ve combolara 2 tane büyü koyabiliyorum ama 4 tane slot var..ilerde mi doldurabiliyoruz oraları yoksa bir özellikmi açmam gerekiyor ?

ve birde dragon mage ile level atladığımda sence hangi skillere ağırlık vermeliyim ?

Bence combolara çok da kasma. Çünkü comboların dolum süresi çok fazla. Gayet lüzumsuz bence (en azından Dragon Mage için). Onun yerine oyunda bir canavar yaratmak istiyorsan Dragon Berserk'e kas. Bunda kurtadam kıvamında ejderhaadam olup ortalığı dağıtıyorsun. İki pençe ile yere seriyorsun milleti. Bir de dönüşmeden önce tecrübe iksiri (mavi olan ismi aklıma gelmedi şimdi) içersen exp'a exp demezsin. Genel olarak Concentration ve özel olarak Dragon Magic Focus'a puan yatırırsan Dragon Berserk formunda kalma süren artar. Ayrıca sürekli yaratık kesersen bu süre uzuyor. Bu yolla Blood Forest'da nerdeyse katliam yaratıyordum.

Bunun haricinde sarı büyülerden (Elemental Magic) Protector çok sağlam. Ona da puan yatır. Bu sana bir elemental çağırıyor. Normal dövüşürken (dönüşmeden) oldukça yardımcı oluyor. Yalnız bunu aşağıdaki büyük slotlara değil sol alttaki küçük slotlara koyuyorsun. Üzerine basıp çalıştırıyorsun. Tornado ve Energy Blaze dolması hızlı ve yaratıklara ciddi hasarlar veren favori büyülerim. Ama komboda kullanma, dolma süreleri gerçekten uzun oluyor.

• arkadaşlar oyunu full high aax4 açık oynuyorum ama oyunu daha görsel hale getirebilecek patch varmı yeniden başlıyacagım çünkü kurdum tekrardan herşey güzel olsun istiyorm bu sefer ilk başladıgımda patch felan kurmamıştım hep bug bug baymıştım şimdi hemen hemen bütün gerekli paketleri kurdum baktım oyuna 0 sorun kalmış

oyunu multiden oynamayı düşünüyorum yapabilirm yada nasıl olacagını bilen varsa oynayalım ona göre başlıyacagım cünkü
  • Gokyabgu : çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..çok yararlı olacak anlattıkların bana..birde aklıa gelmişken bir sürü amulete yada yüzüğe benzeyen şeyler topluyorum..bazıları benim karaktere bazıları ise diğer karakterlere ait..onları sağ tuş kullanarak içiyor sanırım..onlar nedir ? tornado falan yazıyor bazılarında..bir de onların kısa yolu yokmu? her defasında inventory açıp kullanmak zor oluyor da..
  • kardeşim laptopda ben masaüstünde lan dan oynadık bugün multiplayer olarak çok daha zevkli hamachiden oluyorsa eger oynayalım beyler bana ulaşın.
  • quote:

Gokyabgu : çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..çok yararlı olacak anlattıkların bana..birde aklıa gelmişken bir sürü amulete yada yüzüğe benzeyen şeyler topluyorum..bazıları benim karaktere bazıları ise diğer karakterlere ait..onları sağ tuş kullanarak içiyor sanırım..onlar nedir ? tornado falan yazıyor bazılarında..bir de onların kısa yolu yokmu? her defasında inventory açıp kullanmak zor oluyor da..

Combat Arts ekranı altında yukarıda anlattığım Dragon Berserk falan var ya. Bulduğun rünler ile bu özelliklerini geliştiriyorsun. Özelliğin artması için aldığın rüne sağ tık yapman yeterlidir. Combat Artslarının da ayrı ayrı seviyeleri var. Bunları Combat Arts ekranında hareketlerin yanındaki sayılardan takip edebilirsin.

Diğer karakterlerin rünlerini satma. Onları combo mastera götürdüğünde istediğin rünler ile değiştirebilirsin para karşılığı.

Elindeki 1 rünü 125.000 altın karşılığı istediğin 1 rüne,
    Elindeki 2 rünü 25.000 altın karşılığı istediğin 1 rüne,
    Elindeki 3 rünü 5.000 altın karşılığı istediğin 1 rüne,
    Elindeki 4 rünü parasız istediğin 1 rüne çevirebilirsin.

Combat Artsların gücünü artırmak iyi olsa da, özellikleri artırmak dolum süresini uzatıyor. Bu süreleri de level kazanınca Concentration ve Focus puanlarını atrırarak azaltabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

quote:

Gokyabgu : çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..çok yararlı olacak anlattıkların bana..birde aklıa gelmişken bir sürü amulete yada yüzüğe benzeyen şeyler topluyorum..bazıları benim karaktere bazıları ise diğer karakterlere ait..onları sağ tuş kullanarak içiyor sanırım..onlar nedir ? tornado falan yazıyor bazılarında..bir de onların kısa yolu yokmu? her defasında inventory açıp kullanmak zor oluyor da..

Combat Arts ekranı altında yukarıda anlattığım Dragon Berserk falan var ya. Bulduğun rünler ile bu özelliklerini geliştiriyorsun. Özelliğin artması için aldığın rüne sağ tık yapman yeterlidir. Combat Artslarının da ayrı ayrı seviyeleri var. Bunları Combat Arts ekranında hareketlerin yanındaki sayılardan takip edebilirsin.

Diğer karakterlerin rünlerini satma. Onları combo mastera götürdüğünde istediğin rünler ile değiştirebilirsin para karşılığı.

Elindeki 1 rünü 125.000 altın karşılığı istediğin 1 rüne,
    Elindeki 2 rünü 25.000 altın karşılığı istediğin 1 rüne,
    Elindeki 3 rünü 5.000 altın karşılığı istediğin 1 rüne,
    Elindeki 4 rünü parasız istediğin 1 rüne çevirebilirsin.

Combat Artsların gücünü artırmak iyi olsa da, özellikleri artırmak dolum süresini uzatıyor. Bu süreleri de level kazanınca Concentration ve Focus puanlarını atrırarak azaltabilirsin.

pm ye cevap verseydin bide

• beyler hamachi grupu kurak yav t,tamn quesit her yaz hamachiden oynamak baydı :) hadi toparlanın. eklenti paketiyle birlikte oynıyak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 30 Nisan 2010; 18:43:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

beyler hamachi grupu kurak yav t,tamn quesit her yaz hamachiden oynamak baydı :) hadi toparlanın. eklenti paketiyle birlikte oynıyak

aslında güzel olur hamachiden..o zaman oynayanlar haberleşelim bir ara ve başlayalım..Ben en son titan quest oynamıştım ve gayette güzel oluyordu
  • beyler ben varım hamachiden oynamak isteyen varsa yani oluyorsa ben lan gameden oynadımda hamachiden denemedim hiç pm atsın konuşalım.
  • Hamachi üzerinden oynanıyor Biz oynuyorduk arkadaşlarla ama ben yukardaki dragon mage ( lvl 53 olan ) karakterimi kaybettim Yedeklemeyi unutmuşum formatla beraber gitti Şimdi en baştan başlayacaz tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

Hamachi üzerinden oynanıyor Biz oynuyorduk arkadaşlarla ama ben yukardaki dragon mage ( lvl 53 olan ) karakterimi kaybettim Yedeklemeyi unutmuşum formatla beraber gitti Şimdi en baştan başlayacaz tekrar

tm msn adresini pm atsana kardeş

• Hamachi serveri kurdum herkes gelsin

isim: SacredTR2
    parola: donanımhaber

eklenti paketli oynıyalım yalnız ustune bu patchi yukleyin Sacred2-UK-2_64_0_0-2_65_1_0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 1 Mayıs 2010; 17:16:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

Hamachi serveri kurdum herkes gelsin

isim: SacredTR2
    parola: donanımhaber

eklenti paketli oynıyalım yalnız ustune bu patchi yukleyin Sacred2-UK-2_64_0_0-2_65_1_0

Geldim bile.
  • Hamachinin hangi sürümünü kurdunuz arkadaşlar ? daha önceki oyunlarımızda hamachininde aynı sürümde olması gerekiyordu oyun olması için..sürümlerimiz uyarsa bende gelirim..
  • ice and blood olması şartmı ? sizlerle oynamak içn
  • Bende 1.0.1.5 kurulu.

Oyun patch olarak da v2.65.1 Ice & Blood.
  • Hamachi olayını bi türlü yapamadık, yapan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

Hamachi olayını bi türlü yapamadık, yapan varmı?

dün ben bbaktım bi ara..3 kişi vardı hamachide..mesaj attım ama cvp gelmedi..nesini yapamadınız hamachinin?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

Hamachi olayını bi türlü yapamadık, yapan varmı?

dün ben bbaktım bi ara..3 kişi vardı hamachide..mesaj attım ama cvp gelmedi..nesini yapamadınız hamachinin?

herşey tamam ama oyun kurdugumuzda diger kişi görmüyor
  • titan questte olan hamachi olayını anlatayım:
    1-öncelikle tüm oyuncuların hamachinin aynı sürümüne sahip olması gerekiyor.
    2-Oyunların versiyonlarınında aynı olması gerekiyor..patch falan varsa herkeste aynı olmalı.
    3-Oyuna girileceği zaman hamachiden; güvenlik duvarı ve virüs programlarının kapatılması gerekir.
    Müsait olduğumuzda beraber deneyelim bir ara..
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.