titan questte olan hamachi olayını anlatayım: 1-öncelikle tüm oyuncuların hamachinin aynı sürümüne sahip olması gerekiyor. 2-Oyunların versiyonlarınında aynı olması gerekiyor..patch falan varsa herkeste aynı olmalı. 3-Oyuna girileceği zaman hamachiden; güvenlik duvarı ve virüs programlarının kapatılması gerekir. Müsait olduğumuzda beraber deneyelim bir ara..
bugün deneriz o dediklerini yaptık ama S:
Hamachi ile oynamak için;
1-) Hamachi versiyonlarınızın güncellemelerini yapın ve oynayacak herkezin hamachi ve oyun versiyonlarının aynı olması gerekiyor. 2-) Denetim Masası > Ağ ve Internet > Ağ ve Paylaşım merkezi > Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin ( Sol tarafta yazılı )'i tıklayın. Hamachiye sağ tıklayıp özellikler diyin. TCP/IP v4 ü seçerek özellikleri tıklayın. Alttan gelişmişi tıklayın. Altta Otomatik yazan yerdeki tik işaretini kaldırın ( varsa eğer ) ve yanındaki kutuya 10 yazın. Sonra tekrar Denetim Masası > Ağ ve Internet > Ağ ve Paylaşım merkezi > Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin ( Sol tarafta yazılı )'i tıklayın. Ekranda hamachi gözükür. Menü için ALT tuşuna basın ve yukardan Gelişmiş > Gelişmiş ayarları tıklayın. Ekrandaki bağdaştırıcılardan hamachiye 1 kere tıklayıp en üst sıraya alın ve uygula diyin ve makinaya reset atın. 3-) Firewall ve virüs programlarından gerekli izinleri verin. Eğer veremezseniz direk güvenlik duvarını ve virüs korumasını kapatın. 4-) Oyuna girin ve coşun
Evet arkadaşlar oynuyoruz.
benim sorunum patch ler le şimdi oku forumu anlarsın diyeceksin ama 18 sayfa yazı okumak bi hayle zor şuan elimde sacred2-UK-2.31 sacred2-UK-2.40 sacred2-UK-2.43
yamaları var ve ben bunları sırası ile yada değişik kombinasyonlarla bile yükleyemiyorum oyunu yeniden yükleyin diyor hadi diyelim ben bunu yükledim bir şekilde bende sacred2-UK-2.43 crack i yok onuda bulamadım bana bi yardımcı olursanır sevinirim
Arkadaşlar Drogan Mage ile sıfırdan başladım oyuna ve oyunu çözemeden Level 20 oldum Haritanın en altta sağ tarafındaki bölüme gemiyle gittim ve oradaki yaratıkları çok fena heba ediyorum. Ama hep yan görev yapıyorum, bu expansion packette ana görev falan yokmudur? Birde oyunu baya bi önceden bitirdiğim için harita kısmından söyleyecek olursak yeni bölgeler ne tarafta kalıyor ve nasıl gidebilirim? Bir bileniniz varsa cevaplasın da bende amaçsız gezmiyim ortalıkta
quote:
Orijinalden alıntı: apollonx
Arkadaşlar Drogan Mage ile sıfırdan başladım oyuna ve oyunu çözemeden Level 20 oldum Haritanın en altta sağ tarafındaki bölüme gemiyle gittim ve oradaki yaratıkları çok fena heba ediyorum. Ama hep yan görev yapıyorum, bu expansion packette ana görev falan yokmudur? Birde oyunu baya bi önceden bitirdiğim için harita kısmından söyleyecek olursak yeni bölgeler ne tarafta kalıyor ve nasıl gidebilirim? Bir bileniniz varsa cevaplasın da bende amaçsız gezmiyim ortalıkta
haritayı açtığında sarı bir çember görürsün o ana görevin olduğu yeri gösterir...ben eskisini oynamadığım için yeni bölgelerin ne tarafta olduğunu bilmiyorum..ben 43 leveldim ama bıraktım oynamıyorum artık oyunu bana oyun çok kendini tekrarlıyormuş gibi geldi..birde itemler ve inventorye bir türlü alışamadım gitti..
Arkadaşlar umarım konuyu pörtletmem :( ama acil yarımınız gerekiyor..Hamachiden bir arkadaşımla birbirimizi göremiyoruz..Bu görememe olayı patchlerı yuklemeden onceydı..Sımdı full patchi yukluyoruz ınıyor..Acaba patchlerı attıktan sonra gorebılır mıyız bırbırımızı..ya da nedenlerı nedır gorememenın..herşeyi yaptık cd'ler bile aynı versıyonlar aynı..guvenlık duvarları kapalı..Yarım edebılcek bırı varsa gercekten cok makbule gecer =))
ps3 versiyonun nasıl bunun.
Bu youn tam olarak kaç dvd ?
3 dvd oyun..ama bir tanesi görüntü dosyalarının olduğu,oyunun görüntülerinde falan yükseltme için ama gereksiz..ben indirmiştim ve 102 parttı..yaklaşık olarak 24 gb boyutu..
2 yıllar önce çıktı 3 gelmiyormu ?
Arkadaşlar Sacred 2 yi yükledim bütün patchleri yükleyip ice and blood ı yükledim sonra 2.65.1 patch i yükleyip ilacını yaptım oyun açılıyor fakat menüde mouse hareket etmiyor simgesi görünüyor ama hareket etmiyor...
Oyunu çok kötü puanlar aldığı için hiç oynamadım ama eskisine bayılmıştım.Ne dersiniz bir şansı hakediyormu, şu oyun kıtlığı çektiğimiz günlerde ?
quote:
Orijinalden alıntı: Tayff
Oyunu çok kötü puanlar aldığı için hiç oynamadım ama eskisine bayılmıştım.Ne dersiniz bir şansı hakediyormu, şu oyun kıtlığı çektiğimiz günlerde ?
Kesinlikle, hele evde canın sıkılıyorsa bire bir. Bu arada patchlerle veya başka türlü sıkıntın olursa yardımcı olabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`
quote:
Kesinlikle, hele evde canın sıkılıyorsa bire bir. Bu arada patchlerle veya başka türlü sıkıntın olursa yardımcı olabilirim.
O zaman ben bir deneyeyim
Oyunu kurduktan sonra direk Sacred2-UK-INT-2_40_0_0 patchini yapmam yeterli değilmi? Yoksa önceki çıkmış patchleri tek tek yüklememmi lazım:S; eğer öyleyse çok gıcık.
quote:
kesinlikle şans filan haketmiyor:) oyunu yapanlar oyuncu psikolojisinden kesinlikle anlamıyor. grafikler süper, oyun kontrolü, görevler filan ama... ne bilim, bi şeyler çok eksik, oynanabilirliği sıfır bana göre...
quote:
Orijinalden alıntı: xX_Warlock_Xx
Oyunu açamayanlar için;
1- Sacred 2'yi yükleyin. 2- Sacred2-UK-INT-2_40_0_0 adlı 1.075.416 KB lık güncellemeyi yükleyin. ( Diğer 2.40 güncellemelerini yüklemeye çalıştığınızda oyunun bilgisayarınızda yüklü olmadığını söyler. O yüzden tam adını ve boyutunu veriyorum. ) 3- Sacred 2 Ice & Blood güncellemesini yükleyin. 4- Sacred2-UK-2_64_0_0-2_65_1_0 adlı güncellemeyi yükleyin ve uygun ilacı verin. Eğer güncelleme yapmadan oyuna girerseniz Dragon Mage karakteri oyunda gözükmez ve hareket edemez birşekilde karşımıza çıkar.
Aynı şekil dün gece oyunu zorda olsa yükledim bayağı zaman alıyor insanı çileden çıkarıyor, oyunu yüklemesi patchleri felan.Neyse sonuçta yükledim ama çok sinir oldum.Şuan 2.65 yüklü, güncellemesi yapılı uygun ilacı var ama Dragon Mage karakteri oyunda gözükmüyor...
fix dosyasını buldum hallettim ama dün gece 12 den beri neler çektim kimse bilmez. Oyunu adam akıllı oynanabilir hale getirmek yordu beni x)
quote:
Orijinalden alıntı: VII_outLaw
fix dosyasını buldum hallettim ama dün gece 12 den beri neler çektim kimse bilmez. Oyunu adam akıllı oynanabilir hale getirmek yordu beni x)
uğraştığına değmez:) bir süre sonra baymaya başlar, çoğu oyuncunun ortak kanaati böyle. yine de bir dene bakalım, belki sarar ama ben spellforce 2yi öneriyorum öncelikle. oyun oynamanın keyfini çıkar, zevkine uyarsa tabi:))