Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
3
Favori
129.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ps3 de oynayan varmı sacred 2 yi ben birincisini pc de oynamış sevmiştim ama ikincisi içni site puanlarına baktım incelemelred biraz düşük puan almış. tavsiye edermisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

merhaba ps3 de oynayan varmı sacred 2 yi ben birincisini pc de oynamış sevmiştim ama ikincisi içni site puanlarına baktım incelemelred biraz düşük puan almış. tavsiye edermisiniz ?

PS3 versiyonu da gayet zevkli, sorunsuzmuş. Oynanışı da kontrol cihazına iyi adapte etmişler. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: 3RS!N

Of of daha bugün oynamak nasip oldu harika bir oyun olmuş. Galiba her karakterin hikayesi ayrı.

aman uzak dur derim.bu oyun beni kanser etmişti zamanında.oyun daha patchleri yüklerken sorun vermeye başlıyordu.

patcheleri yükledim diye sevinme.doğru ilacı bulacaksın.bunu buldum diye gene sevinme.birkaç gün sonra oyuna girerken hatayla karşılaşacaksın.aaa oyuna giremiyorsun..

hadi bunuda hallettin diyelim.çat oyunun bi bölümünde bug la(çok şanslıysan tekil kullandım ) veya birçok bug la karşılaşacaksın.şimdide bunları düzelten patch i veya patch leri bekle.

kaba hesapla bu oyunu adam akıllı oynamak için 1 senesi daha var.patchlerle anca oturur.

10 gündür oynuyorum şu ana kadar hiç bir problemle karşılaşmadım.

• ben bi ara kurdum oynadım ama en basit seviyeyi seçtim çok çok basit geldi..bide baya inat ettim tüm yan görevleri yaparak ilerliyordum..oyuna alışınca baya oynanbilir geldi bana..titan quest ve diabloyu çok beğenmiştim ve buda fena gelmedi bana..geçenlerde harddiskte sorun oldu format attım ve dün tekrar kurdum..iki denememde patchlerde hata verdi..ama en son 2.65 patchi ve ilacıyla kurdum şimdilik bir sorun yok bakalım..
    Bi arkadaşın buglarla karşılaştığını duydum bu sayfada ben hiç karşılaşmadım..
  • İlk defa oynayacak arkadaşlar en zor seviye ile başlasınlar bronz ve gümüş seviyeler gerçekten çok kolay. Hele ki yanınızda iki tane ölümsüz elemanınız varsa bosslar bile bir halt yiyemiyor.
  • hamachi ile oynanıyormu oynanıyorsa bi grup kurak yav oynıyalım şunu zor seviyelerde
  • Reloaded versiyonu indirdim . Nasıl kuracağım ben bunu yav . Kurdum normal sora Elite falan bişeyler vardı kafam karıştı . Adım adım anlatacak varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Reloaded versiyonu indirdim . Nasıl kuracağım ben bunu yav . Kurdum normal sora Elite falan bişeyler vardı kafam karıştı . Adım adım anlatacak varmı ?

önceki sayfalarda detaylı olarak anlatımı var kurulumunun...ice blood paketini varmı sende ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

quote:

Reloaded versiyonu indirdim . Nasıl kuracağım ben bunu yav . Kurdum normal sora Elite falan bişeyler vardı kafam karıştı . Adım adım anlatacak varmı ?

önceki sayfalarda detaylı olarak anlatımı var kurulumunun...ice blood paketini varmı sende ?

Var evet

Alt sayfalarda bulamam bidaha yardım edebilirmisiniz ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 23 Nisan 2010; 21:34:16 >
  • Arkadaşlar oyunu 31 lvl da bitirdim acaba bir anormallik olabilirmi? biraz daha fazla lvl da biterenleri gördüm..
  • Ben lvl32 deyim 25 saat oldu ve hala yapmadığım onlarca görev ve haritada açılmayan çok fazla alan var.
  • ben mavi kanatlı bir ejder de takıldım..bir türlü geçemedim onu..çok zor iniyor gücü..orayı geçen biri bir yardımcı olsa ?
  • Benim şu an 47. level bir Dragon Mage'im var. Başlarda Sacred 2 için olan kötü düşüncelerimden eser kalmadı. Genelde bir oyunu grafikleri için oynamam ama Sacred 2'nin grafikleri gerçekten harika. Şehirlerin mimari farklığından tut da her bir yaratığın tasarımına, her bir zindana kadar herşey süper. Kullanılan bütün dokular ayrıntılı, harddiskte kapladığı 25 gbı fazlası ile hakediyor bence. Kullanılan renk paleti mükemmel. Bu oyunda ormanda, dağlarda gezinmek bana huzur veriyor. Arada soluklanıp ağaçların hışırtısını, kuş cıvıltılarını dinliyorum. Yapımcıların tembellik etmeyip birbirinden farklı çok sayıda hareketler, özellikler, yaratıklar, yapılar tasarlamış olması insanda sürekli acaba şu dağın ardında ne ile karşılaşacağım sorusu yaratıyor.

Ben aldığım görevleri, karşıma çıkan kitapları, mezar taşlarını okuyorum. Böylece oyunun dünyasına daha bir ısınıyorum, ayrıca bazı muhabbetler çok komik. Oyundaki çok da sulandırmayan espri unsuru oyuna renk katıyor bence.

Oyunun tek dezavantajı yaratıkların sürekli spawn olması ve belli bir süre sonra baygınlık vermesi. Keşke spawn olayını ortadan kaldıran bir mod falan olsa. Zaten Sacred 2 benim için sürekli oynanacak bir oyun değil. Arada açıp 2-3 saat oynayıp stres atacaksın. Diğer oyunların yanında çerezlik oyunum daha çok. Oyunu bitirmek gibi bir acelem de yok. Oyunun yavaş yavaş haritasını açıyorum, görevleri yapıp takılıyorum. Diablo 3 çıkana kadar beni idare eder.

• Dragon Mage klasını kullanamıyorum . Seçim ekranında gözükmüyor onu seçince oyundada gözükmüyor diğer karakterlerle oynayabiliyorum . Neden olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 26 Nisan 2010; 19:34:43 >
  • quote:

Dragon Mage klasını kullanamıyorum . Seçim ekranında gözükmüyor onu seçince oyundada gözükmüyor diğer karakterlerle oynayabiliyorum . Neden olabilir ?

Bide trainer bulabilecek varmı ? Benim indirdiklerim sorunlu galiba oyun kapanıyor ( İce & Blood , 2_40_0_0 )

Bu sayfada yukarıda yazdım cevabını Keşke biraz okusanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

quote:

Dragon Mage klasını kullanamıyorum . Seçim ekranında gözükmüyor onu seçince oyundada gözükmüyor diğer karakterlerle oynayabiliyorum . Neden olabilir ?

Bu sayfada yukarıda yazdım cevabını Keşke biraz okusanız

Teşekkürler?

quote:

Orijinalden alıntı: Dark_World

Hayır Sacred 2 İce and Blood expansion da Dragon mage görünmüyordu yani sesi vardı kendi yoktu.Oyuna dün fix yani yama gibi bşey çıktı demin denedim işe yaradı Dragon Mage açtım;yanında küçük bir ejderde var .İyi oynanışı var ama çözmek gerek denemeyenler denesin derim.Google a Sacred 2 İce and Blood fix yazın çıkar 43 mb lık bişey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 26 Nisan 2010; 19:35:26 >

• ya oynayan arkadaşlara bir şey soracağım: benim karakter Dragon Mage ve oyunda devasa bir ejderha çıkardım..bu normalde benim için savaşması gerekirken bu kırdı kafayı ve bana saldırmaya başladı..bu arızalı ejderden kurtulmak yada onu öldürmek mümkün değil gibi göründü bana..bu neden böyle oluyor acaba? yanlışlıkmı var yoksa benmi bir yanlışlık yapıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

ya oynayan arkadaşlara bir şey soracağım: benim karakter Dragon Mage ve oyunda devasa bir ejderha çıkardım..bu normalde benim için savaşması gerekirken bu kırdı kafayı ve bana saldırmaya başladı..bu arızalı ejderden kurtulmak yada onu öldürmek mümkün değil gibi göründü bana..bu neden böyle oluyor acaba? yanlışlıkmı var yoksa benmi bir yanlışlık yapıyorum?

Yaptığın bir görevle alakalı bir şey olabilir. Dragon Mage karakteri ejderhaya dönüşebiliyor, gökten alev atması için ejderha çağırabiliyor ama yanında savaşması için ejderha çağıramıyor. Muhtemelen bir görev sonucu o sana saldırmıştır.
  • @gokyabgu arkadaşla beraber online oynayabiliyormuyuz hatırlaıyorm bi ara oyunun yarısına kadar gelmiştim ama hiç multiplayer modu felan varmıydı aklıma gelmiyor eger böyle imkan varsa hamachi cart curt felan zevkli olabilir yani.
  • Ben multiplayer oynamadım ama oyunu hem Lan'dan hem de oyunun resmi serverları üzerinden oynama imkanı bulunmakta. Lan'dan 4 oyuncuya kadar destekliyor. Senaryoyu da birlikte oynayabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.