Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.213
Cevap
3
Favori
129.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ice and blood da 2 tane ada geliyo ve yeni bi karakter
  • oww bu kötü oldu yaa=))700.000 para kolayda kasılmıyor ki=(ayrıca cok kolay ölüor=(bir çaresi yok mu ya da para kasmanın kolay bi yolu=)
  • Arkadaşlar oyunu 2,8 Ghz 1,5 Ram 256 mb fx 5200 ile low da ama fazla donmadan oynayabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarali89

Arkadaşlar oyunu 2,8 Ghz 1,5 Ram 256 mb fx 5200 ile low da ama fazla donmadan oynayabilir miyim?

Oyunu açamazsın FX5200 ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

quote:

Arkadaşlar oyunu 2,8 Ghz 1,5 Ram 256 mb fx 5200 ile low da ama fazla donmadan oynayabilir miyim?

Oyunu açamazsın FX5200 ile.

teşekkür ederim arkadaşım...
  • titan questi yapan firma kapanmış,di<blo3 desen 4 yıldır ha bugün ha yarın çıktı çıkacak...bari sacred 2 takılalımda zaman geçsin. gerçi yüklemesi,patchleri yok cracjleri falan oyundan daha uzun sürüyor sanırım ama...
  • bu oyununda titan quest gibi karakter şekillendirmelerini,skill dağılımlarını falan görebileceğimiz bi yerler yokmu acaba? bu forumda Titan quest bölümü bayaa sağlamdı bu konuda ama bu oyun pek ilgi görmemiş anlaşılan..17 sayfa var konu ile ilgili ve yarısından fazlası oyunun kurulum sorunları
  • Oyuna girdiğin zaman foruma gerek kalmıyo o yüzden olabilir
  • yani
    quote:

Orijinalden alıntı: William06

Oyuna girdiğin zaman foruma gerek kalmıyo o yüzden olabilir

yani ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

yani
    quote:

Orijinalden alıntı: William06

Oyuna girdiğin zaman foruma gerek kalmıyo o yüzden olabilir

yani ???

Yani kimse oyuna giremediği için foruma koşmuş. Oyuna girebilirsen şanslısın demek istiyor.
  • Bu oyunu uzun süredir oynuyorum.Tek çözemediğim bu tropy ler ne işe yarıyor?
  • Herkese merhaba

Taşınma işleriydi, eviydi, telefonuydu, internetiydi derken uzun birsüre giremedim internete Ama artık geri geldim Ben yokken çok şey olmuş ama neyse

Konuda bazı arkadaşlar oyunu açamadıklarını, bazıları ise ek paket ile gelen Dragon Mage karakterinin görünmez olup, hareket etmediğini söylemişler. Aynı sorunları bende yaşadığım için hemen yardımcı olayım dedim

Oyunu açamayanlar için;

1- Sacred 2'yi yükleyin.
    2- Sacred2-UK-INT-2_40_0_0 adlı 1.075.416 KB lık güncellemeyi yükleyin. ( Diğer 2.40 güncellemelerini yüklemeye çalıştığınızda oyunun bilgisayarınızda yüklü olmadığını söyler. O yüzden tam adını ve boyutunu veriyorum. )
    3- Sacred 2 Ice & Blood güncellemesini yükleyin.
    4- Sacred2-UK-2_64_0_0-2_65_1_0 adlı güncellemeyi yükleyin ve uygun ilacı verin. Eğer güncelleme yapmadan oyuna girerseniz Dragon Mage karakteri oyunda gözükmez ve hareket edemez birşekilde karşımıza çıkar.

Bu şekilde yüklediğinizde oyunu sorunsuzca çalıştırabilirsiniz

Tekrar DH'de olmak güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 1 Ağustos 2011; 22:35:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

Herkeze merhaba

Taşınma işleriydi, eviydi, telefonuydu, internetiydi derken uzun birsüre giremedim internete Ama artık geri geldim Ben yokken çok şey olmuş ama neyse

Konuda bazı arkadaşlar oyunu açamadıklarını, bazıları ise ek paket ile gelen Dragon Mage karakterinin görünmez olup, hareket etmediğini söylemişler. Aynı sorunları bende yaşadığım için hemen yardımcı olayım dedim

Oyunu açamayanlar için;

1- Sacred 2'yi yükleyin.
    2- Sacred2-UK-INT-2_40_0_0 adlı 1.075.416 KB lık güncellemeyi yükleyin. ( Diğer 2.40 güncellemelerini yüklemeye çalıştığınızda oyunun bilgisayarınızda yüklü olmadığını söyler. O yüzden tam adını ve boyutunu veriyorum. )
    4- Sacred2-UK-2_64_0_0-2_65_1_0 adlı güncellemeyi yükleyin ve uygun ilacı verin. Eğer güncelleme yapmadan oyuna girerseniz Dragon Mage karakteri oyunda gözükmez ve hareket edemez birşekilde karşımıza çıkar.

Tekrar DH'de olmak güzel

iyi iyi geldiğin iyi oldu..ben geçte olsa başladım oyunu oynamaya...bu oyunula ilgili bişeyler soracaktım...1.si combat özelliğini anlayamadım..
    2.si: başka karakterlere ait itemler düşüyor onları kullanmanın bir yolu yokmu?
    3.sü: skill dağılımını nasıl yapıyoruz ben fazla incelemeden veriyorum puanları.. benim eleman shadow warior
    4.sü: sol alt köşede bir bölüm var bir menü gibi..3 er tane delik var etrafında..orası ne işe yarar?
    cvplayan olursa sevinirim..ısınmaya çalışıyorum oyuna tam anlamıyla özelliklerini kullanmak istiyorum oyunun..

• quote:

oynarsın
  • quote:

quote:

Herkeze merhaba

Oyunu açamayanlar için;

1- Sacred 2'yi yükleyin.

Tekrar DH'de olmak güzel

iyi iyi geldiğin iyi oldu..ben geçte olsa başladım oyunu oynamaya...bu oyunula ilgili bişeyler soracaktım...1.si combat özelliğini anlayamadım..
    2.si: başka karakterlere ait itemler düşüyor onları kullanmanın bir yolu yokmu?
    3.sü: skill dağılımını nasıl yapıyoruz ben fazla incelemeden veriyorum puanları.. benim eleman shadow warior
    4.sü: sol alt köşede bir bölüm var bir menü gibi..3 er tane delik var etrafında..orası ne işe yarar?
    cvplayan olursa sevinirim..ısınmaya çalışıyorum oyuna tam anlamıyla özelliklerini kullanmak istiyorum oyunun..

1. Combo özelliği aslında çok basit birşekilde yapılmış. Sadece yetenek ekranından alttaki boş slota istediğimiz bir combo yu sürüklüyoruz. Sonra açılan yeni slotlara üstteki yetenekleri atıyoruz.
    2. Başka karakterlere ait eşyaları kullanamıyoruz.
    3. Skill ve Statlar karakterden karaktere değişiyor. Sana tavsiyemhttp://www.sacred2.com/en.html sitesinden yapılan karakterleri incelemendir.
    4. Sol alt köşedeki boşluklar RELIC içindir. Oyunda 4 ayrı relic türü vardır. Bu taşlar sana belli bir armor ve verirse extra bir yetenek verir. Ateşe, Soğuğa, zehire ve yıldırıma karşı olan dayanıklılığını arttır. Oyunda karşındaki yaratığın vuruş alanına göre bu taşlar seçilir. Silahlar içinde aynı şey geçerlidir. Dikkat ettiysen aşşağıda 5 adet silah yeri vardır. Zehir, yıldırım, ateş, soğuk ve fiziksel hasar veren silahları ayrı slotlara koymak işine yarar. Karşındaki yaratığın dayanıklılığına göre seçersin. BOSS'larda çok etkili oluyor

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 13 Mart 2010; 20:21:25 >

• 1. yetenek ekranındaki combo simgelerinde boş yazıyor... nasıl olduğunu ve nasıl kullanılacağını hala anlamadım.. ben sağ alttaki boş slota bir tane yetenek ağacından bir skill koydum şimdi onuda alamıyorum oradan..ona basıyorum adam kendi etrafında bir dönüyor ışık mışık saçıyor ne faydası olduğunu anlayamadım
    3.skillerie bakacağım saol..
    4.bu sol alttaki bahsettiğin relic setleri 3 lü olarak var..onları nasıl seçiyoruz? tuş varmı onlara özel yada numara..
    extra soru: bir sürü potion çıkıyor oyun boyunca bide sağ tıkla kullanabilweceğimiz amulet tarzı şeyler ne işe yarar bunlar?
  • quote:

1. yetenek ekranındaki combo simgelerinde boş yazıyor... nasıl olduğunu ve nasıl kullanılacağını hala anlamadım.. ben sağ alttaki boş slota bir tane yetenek ağacından bir skill koydum şimdi onuda alamıyorum oradan..ona basıyorum adam kendi etrafında bir dönüyor ışık mışık saçıyor ne faydası olduğunu anlayamadım
    4.bu sol alttaki bahsettiğin relic setleri 3 lü olarak var..onları nasıl seçiyoruz? tuş varmı onlara özel yada numara..
    extra soru: bir sürü potion çıkıyor oyun boyunca bide sağ tıkla kullanabilweceğimiz amulet tarzı şeyler ne işe yarar bunlar?

Yetenek ekranına baktığında bazı yeteneklerin yanında BUFF yazar. Bunlar sana oyunda extra özellik verir. Sadece BUFF yazan yetenekleri atabilirsin. Aktif hale getirdiğinde ise diğer yetenekler için penaltı verir. Kısacası diğer büyülerini tekrar kullanabilmek için beklemen gereken süre artar. At üzerinde bunları kullanamazsın. Sadece özel bineğin üzerinde ve bineksizken aktif olur.

Relic leri klavyeden F9-F10-F11 ve F12 tuşları ile değiştirebilirsin. İlk başta biraz zor gelecek hangi tuş hangisine gidiyor diye. Eğer istersen reliclerin kenarındaki şekle tıklarsan direk o seti seçer.

Kombinasyonlar için, ilk olarak kullanmak istediğin kombinasyonu soldaki boş slota götür.

Daha sonra ise yeteneklerini açılan yeni boş slotlara koy.

Sonra oluşan komboyu aşşağıda yetenek bölümüne sürükleyerek yerleştir.

Umarım yapabilirsin artık

Bu arada resimler ile uğraşamadım fazla vaktim olmadığı için. İdare edersin artık

• quote:

quote:

1. yetenek ekranındaki combo simgelerinde boş yazıyor... nasıl olduğunu ve nasıl kullanılacağını hala anlamadım.. ben sağ alttaki boş slota bir tane yetenek ağacından bir skill koydum şimdi onuda alamıyorum oradan..ona basıyorum adam kendi etrafında bir dönüyor ışık mışık saçıyor ne faydası olduğunu anlayamadım

Yetenek ekranına baktığında bazı yeteneklerin yanında BUFF yazar. Bunlar sana oyunda extra özellik verir. Sadece BUFF yazan yetenekleri atabilirsin. Aktif hale getirdiğinde ise diğer yetenekler için penaltı verir. Kısacası diğer büyülerini tekrar kullanabilmek için beklemen gereken süre artar. At üzerinde bunları kullanamazsın. Sadece özel bineğin üzerinde ve bineksizken aktif olur.

Relic leri klavyeden F9-F10-F11 ve F12 tuşları ile değiştirebilirsin. İlk başta biraz zor gelecek hangi tuş hangisine gidiyor diye. Eğer istersen reliclerin kenarındaki şekle tıklarsan direk o seti seçer.

Kombinasyonlar için, ilk olarak kullanmak istediğin kombinasyonu soldaki boş slota götür.

Daha sonra ise yeteneklerini açılan yeni boş slotlara koy.

Sonra oluşan komboyu aşşağıda yetenek bölümüne sürükleyerek yerleştir.

Umarım yapabilirsin artık

Bu arada resimler ile uğraşamadım fazla vaktim olmadığı için. İdare edersin artık

tamam yaptım dediğin gibi comboları...güzel oldu güzzel...oyunda gittikçe güzelleşti sayende bu bilgilerle...9 levelim şu ana ama bana sanki çok yavaş level atlıyomuş gibi geldi..bi dolu yan görev falan yaptım ex soldier diye topal bi heif dolanıp duruyor yanımda..onuda sağ salim verebilsem sahibine

• tropy ler ne işe yarıyor peki?
  • xX_Warlock_Xx
    aynı skilli 1 comboya koyamıyoruz . peki Combat Discipline skilline verince 1. ve 3. slotlara aynı skilleri koyabilrimiyiz aqcaba sende 3 slot açık bi koymayı denesen oluyomu sölesen bize :D. işe yarıyorsa bende vericem Combat Discipline skilline
    teşekkürler.
    bide lwl 53 görünüyosun ice and blood-multipalyer-lan-hardcore 44 lwl shadow wariorum war sende aynı şekilde o ynuyosun netten beraber atabilrizi . ?
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.