Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
3
Favori
129.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben oyunu yükledim fakat patcleri yuklemek ıstediğimde sacred2 fallen angel bulunamadı tekrar yukleyin hatası veriyor oyunu kurarken c ye değil dye kurdum elite packi kurdum daha sonra ıce and blood cd sınde yer alan patcleri kurmak istediğimde bu hatayı veriyor yardımcı olursanız sevinirim
  • Oyun içi ss paylaşabilirmisiniz acaba ?
  • Üşenmeyip tekrar karakter açarsam daha iyi olacaktır. Benim ilk Seraphim'in vaziyeti böyle;

Sacred-Seraphim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandoR21 -- 29 Aralık 2009; 20:31:00 >
  • bende birazdan yükleyeceğim...
  • quote:

arkadaşlar ben oyunu yükledim fakat patcleri yuklemek ıstediğimde sacred2 fallen angel bulunamadı tekrar yukleyin hatası veriyor oyunu kurarken c ye değil dye kurdum elite packi kurdum daha sonra ıce and blood cd sınde yer alan patcleri kurmak istediğimde bu hatayı veriyor yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar yardım edebilecek yokmu yaw sacred 2 yı kurabiliyorum fakat patcleri yukleyemıyorum sacred 2 bulunamadı yukleyın tekrar oyunu diyor hatada.Buarada windows 7 kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerAngel

quote:

arkadaşlar ben oyunu yükledim fakat patcleri yuklemek ıstediğimde sacred2 fallen angel bulunamadı tekrar yukleyin hatası veriyor oyunu kurarken c ye değil dye kurdum elite packi kurdum daha sonra ıce and blood cd sınde yer alan patcleri kurmak istediğimde bu hatayı veriyor yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar yardım edebilecek yokmu yaw sacred 2 yı kurabiliyorum fakat patcleri yukleyemıyorum sacred 2 bulunamadı yukleyın tekrar oyunu diyor hatada.Buarada windows 7 kullanıyorum.

patch leri:

Sacred2-UK-2_10_0_0
    Sacred2-UK-2_10_0_0-2_12_0_0
    Sacred2-UK-2_31_0_0
    Sacred2-UK-2_31_0_0-2_34_0_0
    Sacred2-UK-2_34_0_0-2_40_0_0
    Sacred2-UK-2_40_0_0
    Sacred2-UK-2_64_0_0-2_65_1_0

bu sıra ile yükleeyceksin.2.40 dan sonra ek paketi yükleyip sonra 2.64 u yüklemen lazım.

ben sonunda oyunu duzgun sekılde yuklemeyı basardım.oyun baya degısmıs geldı bana.oynarken ıkıncı zorluk sevıyesınden baslayın bence.ilk zorluk sevıyesı cok kolaydı ve ınsana zevk vermıyordu.benım sımdılık hosuma gıttı.ınsallah sıkmaz.su tıtan quest ten aldıgım zevkın yarısını alım bana yeterde artar bıle.artık dıablo 3 gelene kadar bunun gıbı atıstırma oyunları ıle ıdare edecez.dıablo3 kadar bekledıgım dıger oyunda tıtan questın ıkıncısı.tabıı cıkma ıhtımalı mechul..

• quote:

quote:

quote:

patch leri:

Sacred2-UK-2_10_0_0
    Sacred2-UK-2_31_0_0
    Sacred2-UK-2_40_0_0

bu sıra ile yükleeyceksin.2.40 dan sonra ek paketi yükleyip sonra 2.64 u yüklemen lazım.

ben sonunda oyunu duzgun sekılde yuklemeyı basardım.oyun baya degısmıs geldı bana.oynarken ıkıncı zorluk sevıyesınden baslayın bence.ilk zorluk sevıyesı cok kolaydı ve ınsana zevk vermıyordu.benım sımdılık hosuma gıttı.ınsallah sıkmaz.su tıtan quest ten aldıgım zevkın yarısını alım bana yeterde artar bıle.artık dıablo 3 gelene kadar bunun gıbı atıstırma oyunları ıle ıdare edecez.dıablo3 kadar bekledıgım dıger oyunda tıtan questın ıkıncısı.tabıı cıkma ıhtımalı mechul..

Bende bu sırayla yuklemeyı denedim fakat daha ilk pacth te hatayı veriyor ben 3 dvdlık versıyondan yukleme yapıyorum ve patchlerıde ek pakettekı patch klasorunden yapıyorum orda zaten bu patchler mevcut acaba yenidenmi indirsemki

• quote:

quote:

quote:

quote:

patch leri:

Sacred2-UK-2_10_0_0
    Sacred2-UK-2_31_0_0
    Sacred2-UK-2_40_0_0

Bende bu sırayla yuklemeyı denedim fakat daha ilk pacth te hatayı veriyor ben 3 dvdlık versıyondan yukleme yapıyorum ve patchlerıde ek pakettekı patch klasorunden yapıyorum orda zaten bu patchler mevcut acaba yenidenmi indirsemki

adım adım su sekılde yuklemeyı dene.bendede wın7 var sorunsuz yukledım.

1. Sacred.2.Fallen.Angel-RELOADED(3 dvd lik versiyon-elite paketli)
    2. Sacred2-UK-2_10_0_0
    Sacred2-UK-2_31_0_0
    Sacred2-UK-2_40_0_0

bu patchlerı bu sıra ıle yukle.burda hıcbır hata kabul etmıyor.

3. Sacred.2.Ice.And.Blood-RELOADED

4. Sacred2-UK-2_64_0_0-2_65_1_0

5. son patch ın ılacı.

patchlerı yaparken hıcbır ıslem yapma bılgısayarda.sonunda sorunsuz oyuna gırmen lazım.

• bonser24 teşekkür ederim ilgine şuan işyerindeyim akşam deneyecem tekrar umarım olur da haftasonu oynarım
  • slmlar..
    ben oyuna girdiğimden 3-4 dakka sonra ekran sabitleniyor ama arkadan ayak sesleri menü sesi falan geliyor sadece ekran donuyor..
    bütün sürüm yüklü eksik bişi yok.. acaba bu sorun benim windowstanmı kaynaklanıyor.? SKYXP kullanıyorum..!
    bilginiz varmı.?

• quote:

Orijinalden alıntı: QuAdRiy

slmlar..
    ben oyuna girdiğimden 3-4 dakka sonra ekran sabitleniyor ama arkadan ayak sesleri menü sesi falan geliyor sadece ekran donuyor..
    bütün sürüm yüklü eksik bişi yok.. acaba bu sorun benim windowstanmı kaynaklanıyor.? SKYXP kullanıyorum..!
    bilginiz varmı.?

kimse bilmiyormu.??

• quote:

slmlar..
    bilginiz varmı.?

Bazılarında bir müddet sonra masa üstüne atma sorunu oluyor ama basettiğin gibi bir hata hiç duymadım. Ekran kartı ile ilgili olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandoR21

quote:

slmlar..
    bilginiz varmı.?

Bazılarında bir müddet sonra masa üstüne atma sorunu oluyor ama basettiğin gibi bir hata hiç duymadım. Ekran kartı ile ilgili olabilir.

valla tam soyledıgım gıbı oyuna gırdıkten sonra ekran sabıtlenıyor ama ayak seslerı menuyu actıgımdakı sesler hepsı gelıyo...

-ATI RADEON HD 3800 Series...

ekran kartım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuAdRiy -- 25 Ocak 2010; 20:55:24 >

• orjinal oyunları ugun fiyatlara alabileceğimiz günlerde gelse ozaman bu kadar sorunumuz olmayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

bende patch kaynıyor şu anda..sırasıyla ne yapmam gerekeceğini biri anlatırsa çok sevinecem.önce elimdekileri söylim.

Sacred.2.Fallen.Angel-RELOADED(3 dvd lik versiyon-elite paketli)
    Sacred.2.Ice.And.Blood-RELOADED

şimdi patchlere gelelim.

Sacred2-UK-2_10_0_0
    Sacred2-UK-2_31_0_0
    Sacred2-UK-2_40_0_0

şimdi bu oyunu sorunsuz yüklemem ve oynamam için sırasıyla neleri yüklemem lazım..Eğer bu patchler olmazsa tazelerinide indiririz.Allahım harddiskte delik açan bu oyunu oynayamadım gitti.

PM

arkdaşlar birisi bana da pm atsın şunu yükleme ile ilgili=( sacred 2 fallen angelı bitirdim full görevleriyle.ice blood u kuramıyorum.setup exe ye tıklıyorum 2.40 olmadığı için yükleme yapılamıyor diyor.ne yapmam lazım tamamen ayrıntılı anlatır mısınız =(ltfn rica ediyorumm.2.40 crackini mi yüklemem lazım 2.40 cracki zaten yok yüklenmiyor ben 2.34 le oynuodum sacred 2 fallen angelı.ltfn ne yapmam lazım.yardım edin arkdaşlar rica ediyorum

• 25 gb çektim o kadar, ama pişman oldum ben ya :)

Hiç sarmadı oyun beni. Oynanış bi garip bi odunumsu geldi bana. Zorlama olmuş bu oyun diye düşündürttü. Titan Queste geri kaçtım hemen :)
  • arkdaşlar oyunu kurdum forumda yazılanlar sayesinde
    Sacred2-UK-2_10_0_0
    Sacred2-UK-2_31_0_0
    Sacred2-UK-2_40_0_0

2.40 dan sonra ice blood u yükledim ondan sonra 2.64 pachini yükledim crackini yaptım.ice blooda girdim ama oyun acılıyor her zaman cıkan turuncu yazılar gelior sonra mause ucuda beliriyor ama siyah bir ekrandan başka bişe görünmüyor.yardım eder misiniz rica etsem
  • bu oyunun demosunu oynamıştım ilk çıktığı zaman rezaletti halbuki benim gibi bir sacred fanına raslamadım daha önce ama bu oyun sarmadı nedense 4ever sacred 1 oda full hd monitörde hiç zevk vermiyor malesef :(
  • arkdaşlar bu ice blood da map falan değişmiyor mu yani ayrı bir haritaya geçmiyor mu?eski haritayı tkrar mı oynuyoruz?ice blood da ki değişiklikler neler __????
  • Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU]

arkdaşlar ben bineğimi aldım ama şimdi bulamıyorum.1 kere mi biniliyor bu özel bineklere=(içeri gittim geldim altımda yoktu binek=(noldu hacı kim caldı ?:D
    şaka bi tarafa öldüğünde tkrar yenisini mi alacaz?
    http://img704.imageshack.us/img704/2175/mrt9.jpg

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.