Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
3
Favori
129.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kandoR21

Vurduğumu yıkıyorum, biraz sıkıcı olmaya başladı demiştim ama durum oynadıkça değişti.

İlk zorluk seviyesinde tüm yan görevleri de yapmıştım. Sonraki seviyede (Silver ya da Bronz) fazla yan görev yapmadan, Gold seviyesinde ise sadece ana görevleri yaparak ama boss larda oldukça zorlanarak bitirebilmiştim. Platinum a başladım ancak şu an işler hiç de iyi değil. Çünkü 54 lvl ile ilg köylerdeki 70 lvl yaratıklarla boğuşmak gerçekten zor oluyor. Üstelik düşen bazı eşyaları da henüz o levele varamadığım için kullanamıyorum. İlk köylerde level atlamaya çalışıyorum. Lvl leri yüksek olduğundan biraz hızlı yükselebildim (şu an 66) ama yan bölgelere doğru gidince lvl 80 adamlar neredeyse vurdukları gibi yıkıyorlar. Oyundan yeni yeni zevk almaya başladım diyebilirim. Bu tecrübeden sonra yeni bir karakter açmak farz gibi oldu.

Ben oyuna direkt ikinci zorluk seviyisinden başladım, sanırsam silver olan. İlk zorluk seviyesi hiç zorlamıyor insanı, bomboş bir otobanda araba kullanmak gibi, sıkıcı uykumu getiriyor. İkinci seviye ile en azından vur kaç yapıyorsun. Biraz daha taktiksel oynuyorsun. Health seviyeni kollayıp dikkatli savaşıyorsun. Dragon Mage ile başladım. İlginç özellikleri olan bir karaktere benziyor. Ejderhaya dönüşme özelliği var galiba. Şimdilik düşmanların sağlıklarını emen büyüyü kullanıp yanıma gelenlerin kafalarını sopayla kırıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

quote:

Vurduğumu yıkıyorum, biraz sıkıcı olmaya başladı demiştim ama durum oynadıkça değişti.

İlk zorluk seviyesinde tüm yan görevleri de yapmıştım. Sonraki seviyede (Silver ya da Bronz) fazla yan görev yapmadan, Gold seviyesinde ise sadece ana görevleri yaparak ama boss larda oldukça zorlanarak bitirebilmiştim. Platinum a başladım ancak şu an işler hiç de iyi değil. Çünkü 54 lvl ile ilg köylerdeki 70 lvl yaratıklarla boğuşmak gerçekten zor oluyor. Üstelik düşen bazı eşyaları da henüz o levele varamadığım için kullanamıyorum. İlk köylerde level atlamaya çalışıyorum. Lvl leri yüksek olduğundan biraz hızlı yükselebildim (şu an 66) ama yan bölgelere doğru gidince lvl 80 adamlar neredeyse vurdukları gibi yıkıyorlar. Oyundan yeni yeni zevk almaya başladım diyebilirim. Bu tecrübeden sonra yeni bir karakter açmak farz gibi oldu.

Ben oyuna direkt ikinci zorluk seviyisinden başladım, sanırsam silver olan. İlk zorluk seviyesi hiç zorlamıyor insanı, bomboş bir otobanda araba kullanmak gibi, sıkıcı uykumu getiriyor. İkinci seviye ile en azından vur kaç yapıyorsun. Biraz daha taktiksel oynuyorsun. Health seviyeni kollayıp dikkatli savaşıyorsun. Dragon Mage ile başladım. İlginç özellikleri olan bir karaktere benziyor. Ejderhaya dönüşme özelliği var galiba. Şimdilik düşmanların sağlıklarını emen büyüyü kullanıp yanıma gelenlerin kafalarını sopayla kırıyorum.

Sayende,bi dragon mage de ben açıcam silver seviyesinde

• quote:

Orijinalden alıntı: feckless

Sayende,bi dragon mage de ben açıcam silver seviyesinde

Yakışır.
  • quote:

Bu kadar oynamak sabır ister. Keşke yan görevler daha az daha orjinal olsaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

umarım ilkinde ki kadar bug lı olmaz
    ana görevler de bile hata yüzünden takıldığım olmuştu

Aynen. Orijinal olarak almayı düşünüyorum
    Oyun sizce nasıl ?
  • oyunu ilk çıktığı sırada almıştım (dl yani). ama kart dandik, sdece karakter görünüyo, atmosfer yok boşlukta geziyorum... bıraktım. aylar sonra yeni ekran kartı alıyorum (çl yani D:) şimdi de buglar yüzünden cracklar la mi uğraşacaz... üstüne üstelik patchleri sırayla kurmak gerekiyomuş... hadi onu geçtim bide ayrı ayrı crack gerekiyo... hadi onu da geçtim, (akşamdan akşama 2-3 saat başına geçebiliyom bilgisayarın zaten) saatlerce uğraştıracak yine gevur bide 2.32 nin crackını bi bulan varsa 3 bulamayan var. 2.40 ın crackı ise hiç yoq. maşallah. hani bu oyunu oynamak yasak deseler bu kadar olurdu. (kartı iade edeyim bari)
  • merhaba arkadaşlar bende oyunu yeni indirdim sacred 2 3 dvdlık olan ve expansion paketi olan ıce and bloodu sorum şuki hangi sırayla yuklemem gerekiyor once sacred 2 sonra uzerine direk ıce and bloodu yukleyeyımmı yoksa sacred 2 yukledikten sonra patclei mi yuklemem gerekiyor patchleri yukleyeceksem bunları sırasıyla ve adlarını yazabilirseniz sevinirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerAngel

merhaba arkadaşlar bende oyunu yeni indirdim sacred 2 3 dvdlık olan ve expansion paketi olan ıce and bloodu sorum şuki hangi sırayla yuklemem gerekiyor once sacred 2 sonra uzerine direk ıce and bloodu yukleyeyımmı yoksa sacred 2 yukledikten sonra patclei mi yuklemem gerekiyor patchleri yukleyeceksem bunları sırasıyla ve adlarını yazabilirseniz sevinirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

3 dvdlik olan da elite pack var. Önce Sacred 2'yi yükleyeceksin. Sonra 3.dvd olan elite packi yükleyeceksin. Daha sonra eklenti paketinin olduğu diskteki patchleri sırasıyla yükleyeceksin. Patch klasörünün içinde duruyor zaten. Bu klasörde yüklenecek patch kalmayınca eklenti paketini yükleyeceksin. Ondan sonra 2,65 patchini yükleyeceksin. Tamamdır, kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemalist

quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

umarım ilkinde ki kadar bug lı olmaz
    ana görevler de bile hata yüzünden takıldığım olmuştu

Aynen. Orijinal olarak almayı düşünüyorum
    Oyun sizce nasıl ?

shopto'da 7 sterlin. Orjinal alacaksan kaçırma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

oyunu ilk çıktığı sırada almıştım (dl yani). ama kart dandik, sdece karakter görünüyo, atmosfer yok boşlukta geziyorum... bıraktım. aylar sonra yeni ekran kartı alıyorum (çl yani D:) şimdi de buglar yüzünden cracklar la mi uğraşacaz... üstüne üstelik patchleri sırayla kurmak gerekiyomuş... hadi onu geçtim bide ayrı ayrı crack gerekiyo... hadi onu da geçtim, (akşamdan akşama 2-3 saat başına geçebiliyom bilgisayarın zaten) saatlerce uğraştıracak yine gevur bide 2.32 nin crackını bi bulan varsa 3 bulamayan var. 2.40 ın crackı ise hiç yoq. maşallah. hani bu oyunu oynamak yasak deseler bu kadar olurdu. (kartı iade edeyim bari)

Ben eklenti paketi ile yeniden başladım. 2,65'den sonra da sorun kalmıyor zaten. Aynı senin gibiydim. Yeni bilgisayarda eklenti paketiyle oynamaya başladım. Zevkli geldi bayağı, anlamsız yaratık kesme işte. Dragon Mage ile oynamak çok zevkli. Hem büyü, hem yakın dövüş hepsi var.

• Gokyabgu çok teşekkür ederim.
  • bende patch kaynıyor şu anda..sırasıyla ne yapmam gerekeceğini biri anlatırsa çok sevinecem.önce elimdekileri söylim.

Sacred.2.Fallen.Angel-RELOADED(3 dvd lik versiyon-elite paketli)
    Sacred.2.Ice.And.Blood-RELOADED

şimdi patchlere gelelim.

Sacred2-UK-2_10_0_0
    Sacred2-UK-2_10_0_0-2_12_0_0
    Sacred2-UK-2_31_0_0
    Sacred2-UK-2_31_0_0-2_34_0_0
    Sacred2-UK-2_34_0_0-2_40_0_0
    Sacred2-UK-2_40_0_0
    Sacred2-UK-2_64_0_0-2_65_1_0

şimdi bu oyunu sorunsuz yüklemem ve oynamam için sırasıyla neleri yüklemem lazım..Eğer bu patchler olmazsa tazelerinide indiririz.Allahım harddiskte delik açan bu oyunu oynayamadım gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

bende patch kaynıyor şu anda..sırasıyla ne yapmam gerekeceğini biri anlatırsa çok sevinecem.önce elimdekileri söylim.

şimdi patchlere gelelim.

Sacred2-UK-2_10_0_0
    Sacred2-UK-2_31_0_0
    Sacred2-UK-2_40_0_0

şimdi bu oyunu sorunsuz yüklemem ve oynamam için sırasıyla neleri yüklemem lazım..Eğer bu patchler olmazsa tazelerinide indiririz.Allahım harddiskte delik açan bu oyunu oynayamadım gitti.

PM

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

bende patch kaynıyor şu anda..sırasıyla ne yapmam gerekeceğini biri anlatırsa çok sevinecem.önce elimdekileri söylim.

şimdi patchlere gelelim.

Sacred2-UK-2_10_0_0
    Sacred2-UK-2_31_0_0
    Sacred2-UK-2_40_0_0

PM

eywallah hocam..inşallah olur yardımın sayesinde.akşama deneyecem bakalım.

• Arkadaşlar Diablo 2 manyağı biri için bu oyunu napmalı? Oynasak mı? Her gün diablo oynayan biri için basit mi gelir bu oyun yoksa bu da sağlam detaylı bir hack & slash'mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Arkadaşlar Diablo 2 manyağı biri için bu oyunu napmalı? Oynasak mı? Her gün diablo oynayan biri için basit mi gelir bu oyun yoksa bu da sağlam detaylı bir hack & slash'mi?

kesinlikle diablo2,titan quest e göre daha karmaşık bir yapısı var..
  • O zaman bi denemek lazım teşekkürler.
  • Bence bir dene, Titan Quest veya Diablo 2 kadar güzel değil bence, ama güzel grafikleri ve kafana göre gezebildiğin geniş bir dünya sunması ile oynatıyor kendini. Eklenti paketi ile gelen Dragon Mage karakteri ile oynamak zevkli. Büyüyü çakıyorsun uzaktan, yanına gelenlerin kafalarında da sopayı kırıyorsun, ejderhaya dönüşmek de hediye.

Diablo tarzı action RPGleri seviyorsan şunlara da bir göz at:
    -Titan Quest ve eklentisi Immortal Throne: Antik yunan, mısır ve çinde geçiyor. Oldukça zevkli, bence Diablo 3 çıkana kadar da en iyi action RPG. Eklentisinde Hades'in yeraltı diyarına iniyorsun, grafikler ve atmosfer süper.
    -Silverfall ve eklentisi Silverfall:Earth Awakening: Teknoloji ve sihir arasında bir mücadalenin bulunduğu geniş bir dünyada geçen, cell shading grafikler kullanan zevkli bir oyun.
    -Sacred 1 ve eklentisi Sacred Underworld: Bence Sacred 1 ikincisinden daha kaliteli bir oyun.
    -Torchlight: Bu oyun yeni çıktı, küçük boyutlu bir oyun ama Diablo 2'yi çılgınlar gibi oynatan her öğe mevcut bu oyunda.
    -Legend:Hand Of God: Bu oyun da hakettiği ilgiyi görememiş, gözden kaçmıştır ama hem oynanışı hem de grafikleri ile kendini oynatan bir oyundur.

• Silverfall oyununu en sonunda orjinal almama rağmen bir türlü oynayamadım. 98, xp ve vista olan 3 ayrı makinada Ekran Kartı hata mesajı vermesini engelleyemedim. İçimde ukde kaldı.
  • Ben Xp yüklü eski makinem ile Vista yüklü yeni makinemde hiç sorunsuz çalıştırdım Silverfall'ı. Hiçbir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. Üzerine bir de ek paketini kurup çalıştırmayı dene bence.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.