Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
3
Favori
129.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu oyuna bi türkçe yama yapsalar ben dahil bir çok kişi başlar. oyunun grafikleri harika ama senaryoyu anlamadığım için zevkli gelmedi
  • Sacred 2 Ice And Blood ta oynuyorum oyundayken 5-10 dk aralıgında oyun donuyor oyunu sonlandırmak zorunda kalıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim..

Oyunun bütün patchleri yapılı.....

Ekran kartı driver ım güncell....

Sistemim iyi ....
  • Bence bu oyun beş para etmez. Tabi bu benim fikrim beğenene saygı duyarım. Birton bug var.Bossları beğendim sadece.
  • oyunda donmalar yaşadım son patch ler ve elite paketi ile birlikte win7 de güncel olması gereken herşey güncel ama nedense pencere moduna geçince donmuyor mübarek ne zamanki tam ekran yapsam donmalar yaşadım winxp de deneyemedim ben mi yanlış yorumluyorum acaba pencere modunda bir tek bende mi oluyor düzelmeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glasus

oyunda donmalar yaşadım son patch ler ve elite paketi ile birlikte win7 de güncel olması gereken herşey güncel ama nedense pencere moduna geçince donmuyor mübarek ne zamanki tam ekran yapsam donmalar yaşadım winxp de deneyemedim ben mi yanlış yorumluyorum acaba pencere modunda bir tek bende mi oluyor düzelmeler.

Sen de bir problem yok da eğer sitesinden en son patchini indirdiysen oyun windows 7'de inanılmaz sorunlar yaratıyormuş. Klasik Ascaron vakası. İlerki patchleri bekleyeceksin veya en son patchi yüklemeden deneyeceksin. Veya XP'de dene. Ek paket ile çalışan bir oyunu sakat hale getirmek de yalnızca bu firmaya has bir özelliktir orasını da belirteyim. Ana senaryodaki bir görevi geçmek için konsolu açıp wasser yazmak zorunda kaldığımız kaç oyun var ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: RealGangsta

Şu oyuna bi türkçe yama yapsalar ben dahil bir çok kişi başlar. oyunun grafikleri harika ama senaryoyu anlamadığım için zevkli gelmedi

Oyunda konu o kadar önemli değil. Kesip biçmek için bahane sadece. Ufak bir sözlük yardımı ile iki dakikada anlarsın zaten konuyu.
  • kurmaz olaydım 2.43'ü inanılmaz birşey gerçekten 1680x1050 tam ekran da kasabalara girerken donuyor her zaman aynı yerde aynı anda ama 1680x1050 pencere yapıyorum donmuyor birde dragon mage ile başladım 55-60 fps ile giderken bir skill kullanayım dedim o da ne skill'i basar basmaz fps yarı yarıya düşüyor tabi her bir haltı fulledik bir tek aa yok bıktırdı artık en kısa zamanda xp de deneyeceğim stabil olamazsa güle güle sacred
  • Ben de aa hariç bütün ayarları fulledim, elite texturelar da yüklü. Ben 17' CRT'de oynadığımdan 1024*768 çalıştırıyorum. 50-60 kare alıyorum. Ice&Blood yüklü. Üstüne de patch değil ama fix yükledim. Dragon mage önceden görünmüyordu. Düzeldi o sorun fix ile. Bende de şöyle bir sorun oldu artık. Eskiden oyun (Ice&Blood'dan önce) tabiri caizse kaymak gibiydi, şimdi ise ufak takılmalar oluyor arada, çok ufak önemsiz sayılabilir ama eklentiden önce yoktu böyle birşey.

Sistemim genel olarak şöyle:
    CoreToDuo 2,93 ghz
    2 x 2 gb kingston HyperX 1066 mhz ddr2
    Gigabyte GTS 250 1 gb
    1 tb Samsung SataII Harddisk
  • physx den oluyor diye düşündüm kapattım gene aynı ama bende de ice&blood öncesi 4x aa ile oynadığımı hatırlıyorum biraz nostalji yapayım dedim icewind dale takıldım o ara bıraktım sacred i ek paket ve physx desteği söz konusu olunca dedim bir şans daha vereyim bu oyuna ama yok nafile daha kalabalık bir mücadeleye bile girmedim şöyle 6-7 kişinin arasına dalsam fps hepten dibe vuracak tamam herşey grafik değilde oyun ilk etapda seni 50 fps le başlatıp o akıcılığa alıştırım birden 20 fps'e kadar düşünce sinirlerin bozuluyor
  • Ben ICE BLOOD için bi patch buldum ama kurmadım çünkü kesin ilacı yoktur.

http://update.sacred2.com/apache2-default/dl_international.html

Orjinal olanı varsa bi denesin belki donmalar gidiyordur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elensar

oyunu indidim 20Gb 3 DL DVD halinde oynadım biraz çok boş geldi dragon age'den sonra o kadar zamanım boşa gitti

İndirmeden önce; başlığı araştırmak , bir kaç video izleyip inceleme okumak daha acısız ve kolay olurdu herhalde ?
  • Yamalı bohçamızın yeni yaması dün itibarıyla elimize ulaştı. 2,65 yaması ilaçlı olarak. Sorun yaşayanlar bir denesin, ben kararsızım deneyip denememek konusunda, malum adamlar bir yeri tamir ederken diğer yeri bozuyorlar. Şaşkın televizyon tamircisi gibi herifler.
  • PM den bana ilaçlı halini atarmısın link olarak.
  • bende alabilirmiyim Gokyabgu
  • Benim dediğim donma sorunu sadece şu şehirlere girince oluyor.Tam görevi vericem pat kalıyor oyun.Bende physx ten zannetmiştim ama onu kapatıp denedim sonuç aynı,Elite paketi ile oynuyorum ayarları bi düşüğe aldım nafile Fallen Angel da bu sorunlar yoktu İce and Blood kurunca oldu.Şimdi 2.65 kurup öyle denicem..Sistem öyle eskide değil..

Sistemim:

İntel Core2Duo E8400 3.00Ghz işlemci,
    2 GB Kingston DDR2 800 Mhz ram,
    Asus EN8800 GT 512 MB GDDR3 256-BİT DX10 SM4.0 TOP EDİTİON Ekran Kartı,
    750 GB SEAGATE 7200 RPM 32MB SATA2 NCQ Harddisk

Bu 8800gt ile Dragon Age dahil tüm oyunları son ayarlarda oynuyorum emektar kart :D

Bide Gokyabgu 2.65 ilacını PM atarsan sevinirim...
  • Neyse buldum ilacı bile 45 mb..
  • 2.65 PATCH İ İLE HERŞEY FİX ARTIK HİÇ Bİ SORUNUM KALMADI OYUNLA İLGİLİ....

OYUN KAYMAK GİBİ OLDU

I LOVE YOU SACRED
  • Bunu söylediğin iyi oldu, ben de korkuyordum yüklemeye. Akşam yükleyip deneyeceğim ben de.
  • sacred 2 yi yükledim tüm patch lerini yaptım.ek paketi de yükledim.ve patchledim.ama fix de problem oldu.yardım eden olursa çok sevinirim.oyun sararsa mecburen orjinal key alıp online takılıcam ama biraz denemem lazım.yoksa titan ve diablo 2 devam.
    edit:sorunu çözdüm.oyun çalışıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueshadov -- 20 Kasım 2009; 15:53:04 >
  • Bi bölüme geldim bi ahtapot var nasıl kesicem canı azaldıkça hemen kendi canını dolduruyor.....
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.