Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
3
Favori
129.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hamachiden oynamayı deneyen oldu mu? Lan dan oynadık 2 kişi olunca fena olmuyo.

Bu arada benim at sanırım biraz sağır ıslıgı pek takmıyor.
  • sacred2 Ice & Blood surumunde su dragon mage karakteri gozuken var mı? oyunu yukleyıp tum updatelerı yapmama ramen (2.40 versiyonuna kadar) bu karakter menude gozukuyor lakin oyuna girilmiyor. yeni karakterle oynayabilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gucluguler -- 4 Kasım 2009; 9:18:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gucluguler

sacred2 Ice & Blood surumunde su dragon mage karakteri gozuken var mı? oyunu yukleyıp tum updatelerı yapmama ramen (2.40 versiyonuna kadar) bu karakter menude gozukuyor lakin oyuna girilmiyor. yeni karakterle oynayabilen var mı?

Ben de aynı sorundan muzdaribim. Dragon magein en önemli özelliği görünmez olması herhalde, çünkü karakter seçim ekranı da dahil hiçbir yerde görünmüyor herif. Görenler insanlık namına bir yardım etsin. Sadece sesi geliyor, diğer herşey normal çalışıyor. 'İlaç'dan kaynaklı bir hata olabilir. Diğer karakterler mekanlar yerli yerinde.Bir de eklentiyi yükleyince ne oldu bilmiyorum da karakterlerden kan çıkmaya başladı. Böylece oyun en azından bir nebze daha iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu
    Ben de aynı sorundan muzdaribim. Dragon magein en önemli özelliği görünmez olması herhalde, çünkü karakter seçim ekranı da dahil hiçbir yerde görünmüyor herif. Görenler insanlık namına bir yardım etsin. Sadece sesi geliyor, diğer herşey normal çalışıyor. 'İlaç'dan kaynaklı bir hata olabilir. Diğer karakterler mekanlar yerli yerinde.Bir de eklentiyi yükleyince ne oldu bilmiyorum da karakterlerden kan çıkmaya başladı. Böylece oyun en azından bir nebze daha iyi oldu.

Elite paket kurmadan deneyen var mı aranızda bu problem için?
  • Belki sorun elite kaplamalardan kaynaklanıyordur diye kaplama kalitesini düşürdüm ama işe yaramadı. Onunla ilgili bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Yapımcılar böyle bir hata yapmazlar çünkü. Ama eklenti paketine patchler yakındır, çünkü özellikle 2,43 sürümü ile Windows 7'de problemler yaşıyormuş insanlar.
  • quote:

Belki sorun elite kaplamalardan kaynaklanıyordur diye kaplama kalitesini düşürdüm ama işe yaramadı. Onunla ilgili bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Yapımcılar böyle bir hata yapmazlar çünkü. Ama eklenti paketine patchler yakındır, çünkü özellikle 2,43 sürümü ile Windows 7'de problemler yaşıyormuş insanlar.

Ben de doku kalitesini düşürerek denedim ama olmadı, acaba hiç kurmasak bir faydası olur mu diye de düşünmüyor değilim. Oyun expansion'dan sonra 2.64 sürüm oluyor, 2.43'ü ne zaman yüklemek gerekiyor ki, ben 2.40 patch'inden sonra expansion'u kurdum, 2.43'e elimi sürmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: hserdark

quote:

Belki sorun elite kaplamalardan kaynaklanıyordur diye kaplama kalitesini düşürdüm ama işe yaramadı. Onunla ilgili bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Yapımcılar böyle bir hata yapmazlar çünkü. Ama eklenti paketine patchler yakındır, çünkü özellikle 2,43 sürümü ile Windows 7'de problemler yaşıyormuş insanlar.

Ben de doku kalitesini düşürerek denedim ama olmadı, acaba hiç kurmasak bir faydası olur mu diye de düşünmüyor değilim. Oyun expansion'dan sonra 2.64 sürüm oluyor, 2.43'ü ne zaman yüklemek gerekiyor ki, ben 2.40 patch'inden sonra expansion'u kurdum, 2.43'e elimi sürmedim

Ben sorunun oyunun ilacından kaynaklandığını sanıyorum.Çünkü genel bir sorun olsaydı oyunun resmi forumlarında mutlaka rastlardım konusuna. Ama kimse öyle bir konu açmamış.

• Sorun genelmiş yanılmışım. Forumları iyice bir araştırdım. İlginç olan sorunları yaşayanlar sadece Windows 7 sahipleri. Ama ne hikmetse ben Vista Ultimate kullanıyorum. Batman'da da sorun yaşamıştım. İnterneti araştırdığımda sorunun yine sadece Windows 7 sahiplerine özgü olduğunu görmüştüm. Sanırım kendini Windows 7 zanneden bir Vista'm var. Doğan görünümlü şahin gibi Bu sorunu aşmak için bir patch çıkartacaklarmış yakında. 2,43 patchini ise Win7 sahiplerine kesinlikle önermiyorlar. Oyun ancak XP SP3 uyumluluk modunda çalıştırılabiliyormuş ve oyun arada bir çöküyormuş. Şu aşamada yeni patchi beklemekten başka çaremiz yok.

Ascaron yine ününe leke sürdürmemiş. Oldukça buglı bir oyunu daha piyasaya sürmüş. Her çıkarttıkları oyun 30 kere patchlenmeden kendine gelemiyor, yamalı bohça gibi valla.

• quote:

Sorun genelmiş yanılmışım. Forumları iyice bir araştırdım. İlginç olan sorunları yaşayanlar sadece Windows 7 sahipleri. Ama ne hikmetse ben Vista Ultimate kullanıyorum. Batman'da da sorun yaşamıştım. İnterneti araştırdığımda sorunun yine sadece Windows 7 sahiplerine özgü olduğunu görmüştüm. Sanırım kendini Windows 7 zanneden bir Vista'm var. Doğan görünümlü şahin gibi Bu sorunu aşmak için bir patch çıkartacaklarmış yakında. 2,43 patchini ise Win7 sahiplerine kesinlikle önermiyorlar. Oyun ancak XP SP3 uyumluluk modunda çalıştırılabiliyormuş ve oyun arada bir çöküyormuş. Şu aşamada yeni patchi beklemekten başka çaremiz yok.

Ascaron yine ününe leke sürdürmemiş. Oldukça buglı bir oyunu daha piyasaya sürmüş. Her çıkarttıkları oyun 30 kere patchlenmeden kendine gelemiyor, yamalı bohça gibi valla.

Evet ben de gördüm forumlarda, orijinal alsan da problem yaşıyorsun bu Sacred ile hayret birşey bu adamların hiç mi beta testçisi yok anlamadım.
    Zaten RPG oyunlarında klasiktir, patch gelmeden oyuna başlanmaz, gerçi bu Ascaron da dediğiniz gibi 30 tane patchten sonra oynanacak oyun sürüyor piyasaya. Napalım, başka karakter ile oynarız artık, fizik destekli oynayamamıştım içimde kalmış

• Kan efekti sonraki patchlerde mi eklenmişti yoksa eklenti paketi ile mi geldi? Ben Sacred 2'yi hiç güncellememiştim de eklentiye kadar. Bir de oyunun açılış ekranında gördüğümüz impi nereden alıyoruz?
  • Bu eklentiyi çok bekledim sonunda çıktı ve inmesine 200 mb kaldı ama oynayanlar dragon mage seçilmiyor diyor.Bu sorun windows 7 de mi oluyor tek ben xp kullanıyorum xp kullananlar denedimi acaba aynımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_World

Bu eklentiyi çok bekledim sonunda çıktı ve inmesine 200 mb kaldı ama oynayanlar dragon mage seçilmiyor diyor.Bu sorun windows 7 de mi oluyor tek ben xp kullanıyorum xp kullananlar denedimi acaba aynımı?

Vista 64 bit ultimate kullaniyorum Dragon Mage malesef secilmiyor, kullandıgın isletim sistemiyle alakası oldugunu zannetmiyorum.
  • Evet öyleymiş şimdi farkettim oyunu kurdum patchleri yaptım dragon mage yi sectim seçme ekranında görünmedi belki oyuna girince görünür dedim oyuna girdim adam yok nasıl iş anlamadım adamın sesi var kendi yok.Bende önceden oynadığım save yi attım 30 lvl seraphim yapacak bişey yok gibi.Napalım tek faydası physx ile oynamamız oldu:::
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_World

Evet öyleymiş şimdi farkettim oyunu kurdum patchleri yaptım dragon mage yi sectim seçme ekranında görünmedi belki oyuna girince görünür dedim oyuna girdim adam yok nasıl iş anlamadım adamın sesi var kendi yok.Bende önceden oynadığım save yi attım 30 lvl seraphim yapacak bişey yok gibi.Napalım tek faydası physx ile oynamamız oldu:::

Ben asıl yeni karakteri merak ediyordum. Ejderhaya dönüşebilmesi bayağı bir ilgimi çekmişti. Çıka çıka karşımıza görünmez adam çıktı.
  • Oyundaki hatalar 'fix'lendi.
  • yeni çıkan expansionla birliktemi?
  • Hayır Sacred 2 İce and Blood expansion da Dragon mage görünmüyordu yani sesi vardı kendi yoktu.Oyuna dün fix yani yama gibi bşey çıktı demin denedim işe yaradı Dragon Mage açtım;yanında küçük bir ejderde var .İyi oynanışı var ama çözmek gerek denemeyenler denesin derim.Google a Sacred 2 İce and Blood fix yazın çıkar 43 mb lık bişey...
  • sacred 2 yi aldım.ek paketini de aldım.kurmaya başlıycam.2 yi direk kurup üzerine ek paketi kursam olur mu.yoksa 2 yi kurup daha sonra yama yapıp sonrasında mı ek paketi kurayım.aslında bence ek paketi kurunca eski yamalara gerek kalmaması lazım.bilen biri varsa yardım ederse çok sevinirim.
  • Adımlar şöyle:
    1)Sacred 2'yi kuruyorsun, elinde elite pack dvdsi varsa (bilgisayarın da çok eski değilse tabi) onu da kur, oyundaki doku kalitesini artırıyor.
    2)Sacred 2 dvdsinin içindeki patchi kuruyorsun. Nosunu hatırlamıyorum. 2,12 falandı herhalde.
    3)Sacred 2 Ice&Blood dvdsinin içerisindeki patch klasöründen patchleri sırayla kurmaya başlıyorsun.
    4)Sacred 2 Ice&Blood'u kuruyorsun.
    5)Sacred 2 Ice&Blood fix'i kuruyorsun.

Gördüğün gibi oyun oyun değil yamalı bohça mübarek.
  • oyunu indidim 20Gb 3 DL DVD halinde oynadım biraz çok boş geldi dragon age'den sonra o kadar zamanım boşa gitti
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.