Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
3
Favori
129.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • monitor lizard ı at satıcısından alamassın arkadasım. bir side quest sonucu alıosun lizardı.hatta questın yerıde haritada solda sıra daglar var C seklınde o C seklının ust kıvrımındakı kasabada bı kadından alıosun questı kadının da ustunden sarı sarı ısıklar cıkıo ben burdayım dıyo cok rahat bulursun. questı aldıktan sonra zaten dırek takıp ede ede gıdersın. lızardsız 36 lvl ııyı dayanmıssın tebrıkler :) ben lvl 14 ten berı lızardımla dolasıorum. :) veremedıgın skill pointler ıcın bırsey dıyemıyecegım.
    quote:

Orijinalden alıntı: loginfk

Merhabalar arkadaşlar ,
    Bir kaç sorum olucak ilgilenirseniz sevinirim..
    Karakterim Dryad . Özel bineğe(Monitor Lizard) ne zaman biniliyor belli bir level ı mı var yoksa random bir at satıcısındamı satılmakta . Eğer belli bir level gerekiyorsa level kaçta binebilirim ve nereden bulabilirim.
    Ayrıca 36 level oldum ama karakter puanlarını veremiyorum . 3 adet puanım ve yeni skill seçme hakkım var fakat hiç bi şekilde yararlanamıyorum bunun nedenini bilen arkadaşlar açıklayabilirse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bolu Beyi

Arkadaşlar SS lere bakınca aklıma FABLE geliyor. Acaba bu oyunda onun gibi bir şey mi? Tür, hikaye fln olarak?

Oyunun Fable ile alakası yok. Fable da hikaye daha yoğun, oynanış alanı daha kısıtlı, Sacred 2 daha çok level alma ve item toplama üzerine kurulu bir oyun. Fable sevip de alırsan hayal kırıklığına uğrayabilirsin, ancak Diablo 2 seviyorsan bir göz at.
  • Oyunu yükledim oynuyorum oldukça güzel:) Texture yaması falan kurmadım.Oyuna hiç patch yüklemeden önce;

AMD 8450 X3 2.1GHZ
    4GB RAM
    ATI RADEON HD 4830 1GB 256 BIT ile;

Very high, AA2x, Vsync ON iken 45 fps alıyordum.
    2.10 ve ardından 2.12 yamaları kurdum Aynı ayarlarda Fps 30-35 ciavrına düştü.Anlamadım gitti.Gerçi AAyı 4x yapmıştım :) Çokda önemi değil arada bir pırpırlanıyor oda 2-3 sn enfazla.2x e düşürürüm tekrar.

grafikler süper ancak oyunun ciddiyetini biraz bozmuş gibi.Daha solgun renklerle daha güzel olabilirdi.Red Alert 3 dede böle yapıldı (farklı firma biliyorum) beğenmedim.mario mu oynuyoruz sanki? bukadar renkli olmamalıydı.Rpg öyle çok sevmem.Sıkılırım çünkü gitgellerden. Sacred da da bunu sürekli yaşıyoruz diğer arkadaşlarında dediği gibi.özellikle yan görevlerde.Adım başı bir görev alabiliyoruz nerdeyse.Şehirlerde bu söylediğim tamamen gerçek.ancak çok saçma görevler var.Bıktırıyor bir süre sonra.Yan görevler daha orjinal olsaymışta sayısını azaltsalarmış.
    İlk oyunu oynamadım ne fark var bilmiyorum.
    Bazen öldürdüğümüz düşmanlar ölmüyor.Evet ölmüyor.Şöyleki adamın vücudunun yarısı yerin içinde diğer yarısıda yeryüzünde oluyor.SS denk gelirse unutmadan koyarım işl.üstelik bununlada kalmıyor etrafa saldırmaya çalışıyor olduğu yerde.garip.
    hatalarıyla kabul edersek ,şu günlerdeki açlığımızı gidercek bişi olmuş.benim için öyle en azından .Aksi taktirde diablo hamachiye devam

Sacred 2 yi uzunca bir süre oynamayı düşünüyorum.Yan görev yapmaktan ana görevleri hiç yapmıyorum nerdeyse Paranın gözü kör olsun

• Arkadaşlar ben özel binek alıcaktım burdan okuduğum kadarıyla haritanın yukarısında bi ada var ordan alınacağı yazıyordu fakat benim haritada öle bi ada yok ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim...
  • Besmele çekip başladım indirmeye Seneye biter artık.

Edit:19 Gb nedir hocam ya. Bitecek gibi değil. İptal ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brampr -- 2 Eylül 2009; 11:25:43 >
  • Arkadaşlar bende ps3 versiyonu war ve tek başıma oynuyamıyorum internetsiz.. internetlide level 10 a max çıkan bir şey oynuyabılıyorum.
    Nasıl tek başıma single player oynyacam hikayeli level atlamalı? sadece start game var oradan quick match create game gibi şeyler var ama tek başıma oynuyamıyorum.
  • güzele benziyo
  • TÜM SAYFALARI TEK TEK OKUDUM AMA HİÇ KİMSE UPDATE SORUNUNU NASIL ÇÖZECEĞİNİ BULAMAMIŞ
    LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ
    OYUNUM ORGİNAL VE SİTESİNDEN 2,10 U İNDİRDİM 2,34 Ü İNDİRDİM 2,40 İNDİRDİM HATTA ABARTIP UK SINI USA Nİ VE İNTERNATİONAL LERİNİ HEPSİNİ İNDİRDİM AMA HEPSİNDE RESİMDEKİ HATAYI ALDIM. OYUNU SİLDİM TEKRAR KURDUM , HATTA PC YE FORMAT ATTIM TEKRAR KURDUM OLMUYOR OLMUYOR VE DE OLMUYOR
    HELP ME PLZ

• quote:

Orijinalden alıntı: K3MaLHaN

TÜM SAYFALARI TEK TEK OKUDUM AMA HİÇ KİMSE UPDATE SORUNUNU NASIL ÇÖZECEĞİNİ BULAMAMIŞ
    LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ
    OYUNUM ORGİNAL VE SİTESİNDEN 2,10 U İNDİRDİM 2,34 Ü İNDİRDİM 2,40 İNDİRDİM HATTA ABARTIP UK SINI USA Nİ VE İNTERNATİONAL LERİNİ HEPSİNİ İNDİRDİM AMA HEPSİNDE RESİMDEKİ HATAYI ALDIM. OYUNU SİLDİM TEKRAR KURDUM , HATTA PC YE FORMAT ATTIM TEKRAR KURDUM OLMUYOR OLMUYOR VE DE OLMUYOR
    HELP ME PLZ

aynı sorun bende de var neden bu böyle pislik yapıyorr silip yeniden kurdum yine aynı hataa

• Sacred 2 UK versiyonunu kurup 2.40'a update yaparken "Sacred 2 yuklu degıldır , Tekrar yukleyin " uyarısı alan arkadaslar icin :

v 2.40 UK yamasının nvidia sitesinde ki link yanlıstı . galiba hala duzeltılmemıs sikayetlere bakılırsa yanılmıyorsam 850 mb kusurdu.

v2.40 UK yamasının dogru linki sacred2.com/formunda vardı. hatırlayamadım kusura bakmayın yoksa verirdim linkini . Dogru update boyutu tam olarak

1.101.225.152 Bayt

CRC32 = 35BB2D96

MD5 = 20CA102C3F8314FAC104686550A3DD54

SHA-1 = 18250F59CA5D96AB765A65FB9FC9662BB2C8A6F2

Aynı hatayı yasamıstım bu upd. cekmistim.

Bilginize Kolay gelsin Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D64 -- 7 Eylül 2009; 22:44:24 >
  • ulan ayıptırr yaaa koskoca firamlar bu hataları yapıor ben önce US indirdim die UK indirdim şimdi bunu indircem 815+816+1000 MB eder 2631 MB koca 2.6 GB ne için SACRED patch i için pehh
  • Oyunun expension eklentisi çıkmış galiba ama almanca...Deneyen varmı aranızda??
  • Evet şimdi baktım netten 2.41 gb almanca versiyon...
  • Bu oyunu amazon'dan falan alma şansımız var mı arkadaşlar?
    Orijinal alanlar nereden aldılar oyunu, söyleyebilirler mi.
  • www.shopto.net vewww.gameseek.co.uk sitelerini deneyebilirsin. Genelde 25 euroya falan bulunabiliyor. Veya ebay'dan bir hesap açtırıp oradan satın alabilirsin.
  • 2.43 ün ilacı varmı acaba teşekkürler
  • Ebayden aldım tavsiye ederim herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roll

Ebayden aldım tavsiye ederim herkese

us versiyonu çıksın temin ederiz.daha ilkini bitiremedim ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roll

Ebayden aldım tavsiye ederim herkese

Ben de Drakensang aldım 23 dolara ebayden. Bugün yarın gelir diye umuyorum. Kanada'dan olduğu için ulaşması biraz uzun sürecek galiba. Sacred 2'yi ise şimdilik erteledim, daha sonra ucuzluktan alıcam. Paramı Dragon Age, Divinity 2 ve Risen için saklıyorum şu an.
  • Bu oyunun dandirik olduğunu daha önce söylemiştim zaten. Şuraya bakın orjinal alanlar bile yamasını kurarken sorunla karşılaşıyor. Yamada boru gibi neredeyse oyun boyutu kadar yama yapmışlar. Salak bi firma bu ascaron.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.