Oyun sıkıcı değildir sadece haritası çok büyük bir yerden bir yere gitmek adamı bezdiriyor oyundan okadar ama genel olarak çok güzel bir oyun.
Benim için sırasıyla en iyi rpg oyunları;
1-Diablo 2 2-Sacred 2 3-Titan Quest
Ayrıca Titan Quest bu oyuna beş değil 10 bile basamaz...Oyunda atmosfer sıfır demişsin,bu forumdakiler ne isatediklerini bilmiyorlar artık.Grafik desen fazlasıyla var,oynanışı rahat ,oyun süresi her yama ile arttırılıyor yani haritayı genişletiyorlar e daha ne olsun.Grafiğini beğenseler oynanışa takarlar,oynanışı beğenseler grafiğe takarlar,Konusunu beğenseler atmosfere takarlar,atmosferi beğenseler konusuna takarlar bu böyle gider.Yani ne istediklerni bilemez oldular her oyuna bi kulp yapıştırıyorlar.Bu sözleri sana söylemiyorum ama genel olarak hep aynı mazeretler yani.
Oyun sitelerinde titan quest daha yüksek puan almış. Tabi zevkler değişebilir. Benim de görüşüm dünya ile aynı yönde.
Görevler arası git gel bayıyor. Ata bineyim dedim.Ata binip inince buffları tekrar aktif etmek gerekiyor.
Benide görevler arasaında gidip gelmek sıkıyor ama oynayacak düzgün şuan rpg yok idare ediyorum.Bide Titan quest i bende oynadım ek paketi ile çokda hoşuma gitti bitirdim,hala pc imde mevcut ozamanın en güzel rpg oyunuydu orası tartışılmaz.Ama şimdilik Diablo 3 gelene kadar bu var ortada:D
oyuna dun basladım bugun bitti...
oyunu bitirdiğimde 22 lvl dim.... oyunda karakteri ben kontrol ediyormusum gibi hissetmedim hiç... oyun beni güzel itemlerle hiç şımartmadı.. sadece 3 tane npc türü var çok az.. mesela titanda skillleri silen bir eleman vardı vs.. satıcılarda hiçbişey yok.. pot sayısı sınırlı satıcıda sonsuz pot olmalıydı.. boss a giderken yanınızda fazladan pot yoksa yandınız ordan burdan pot toplarsınız artık... ışınlanma yok en büyük eksiklik.... vs. aslında birsürü sayabilirima am atmosfer çok çok kötü.. hele ortacag havasında baslayan oyunun nasıl uszay gemisinde bittiğini haal anlayamadım....
dungeon siege 2 de çok baba oyundur, acılarınızı hafifletir :)
üşenmeden 20 gb oyunu indirmeye başladım..%60 lardayım.bitmek bilmiyor..
aslında indirmeyecektim ama rpg açlığı çektiğim için indireyim dedim..demosunu beğenmemiştim bakalım fikrim değişecekmi..
Ben Bu Oyunu İndirdim Kurdum Crackledim Açmaya Çalışınca OrcSystem.Dll Yolu Bulunamadı Falan Diyor Ama Klasör İçinde Bu Dosya Mevcut Çözemedim Lütfen Yardımcı Olurmusunuz ! ?
oyunu denicem merak ettimde
hangi patchleri çekcem oyunu en son çıkan patch hangisi
dorudan son çıkan patch i kursam olur mu? ve patchleri nerden bulcam (:
quote:
Orijinalden alıntı: Rajeesh
oyunu denicem merak ettimde
hangi patchleri çekcem oyunu en son çıkan patch hangisi
dorudan son çıkan patch i kursam olur mu? ve patchleri nerden bulcam (:
Pm
quote:
Orijinalden alıntı: LAVMAN
oyuna dun basladım bugun bitti...
ışınlanma yok en büyük eksiklik....
Kardesım oyunda ısınlanma var. Portallar var.
şu ışınlanma olayı deli edecek beni..taş şeklindekilere tıklıyoruz ama ordan diğer yerlere gidemiyoruz..çok saçma olmuş..oyunun herşeyi güzelde bu olayı deli etti beni..titan quest de ne güzel ışınlanma olayı..şu ışınlanma olayı cidden böyle saçmamı yoksa benmi yanlış birşeyler yapıyorum..birisi anlatırsa sevinirim..
Önce diper yerlerdeki portları açman lazım. Ondan sonra gidebilirsin.
Merhaba, Bu oyunu alsam ki orjinal almak istiyorum, benim bilgisayarda nasıl çalışır acaba? Cihaz asus f3jp, 2gb ram, x1700 256 mb ekran kartı, t7200 2.00ghz işlemci
Teşekkürler
Merhabalar arkadaşlar , Bir kaç sorum olucak ilgilenirseniz sevinirim.. Karakterim Dryad . Özel bineğe(Monitor Lizard) ne zaman biniliyor belli bir level ı mı var yoksa random bir at satıcısındamı satılmakta . Eğer belli bir level gerekiyorsa level kaçta binebilirim ve nereden bulabilirim. Ayrıca 36 level oldum ama karakter puanlarını veremiyorum . 3 adet puanım ve yeni skill seçme hakkım var fakat hiç bi şekilde yararlanamıyorum bunun nedenini bilen arkadaşlar açıklayabilirse sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: JurisHan
Merhaba, Bu oyunu alsam ki orjinal almak istiyorum, benim bilgisayarda nasıl çalışır acaba? Cihaz asus f3jp, 2gb ram, x1700 256 mb ekran kartı, t7200 2.00ghz işlemci
Teşekkürler
Sacred 2 sisteminde orta ayarlarda oldukça akıcı bir şekilde çalışacaktır. Hatta bazı ayarları high seviyesine bile getirebilirsin. Ancak Elite texture pack sistemini zorlar, pek bulaşma derim. Oyunun grafikleri orta seviyede bile oldukça iyi, o yüzden yüksek ayarlara getiremedim diye pek dert etme.
Sacred 2'nin ek görev paketi Ice&Blood'un ek görev paketinin videosu. Bu sıcak yaz günlerinde serin serin iyi gelir:
Arkadaşlar SS lere bakınca aklıma FABLE geliyor. Acaba bu oyunda onun gibi bir şey mi? Tür, hikaye fln olarak?
quote:
Orijinalden alıntı: bonser24
şu ışınlanma olayı deli edecek beni..taş şeklindekilere tıklıyoruz ama ordan diğer yerlere gidemiyoruz..çok saçma olmuş..oyunun herşeyi güzelde bu olayı deli etti beni..titan quest de ne güzel ışınlanma olayı..şu ışınlanma olayı cidden böyle saçmamı yoksa benmi yanlış birşeyler yapıyorum..birisi anlatırsa sevinirim..
Taşa tıkladıktan sonra F12 yada F9 tam hatırlamıyorum basarsan taşa ışınlanırsın , en son hangi taşa tıkladıysan oraya.
ya arkadaşlar benim updatede sıralamam ilk önce2.10 ondan sonra 2.31 sonra 2.34 sonra 2.40 sonrada 2.43 ama bu seferde activasyon istiyor buna birçözüm bulan varmı acaba
Bolu Beyi kardeşim şu avatarın çok rahatsız ediciymiş.