Oyamayı oyunun yapımcıalrı değil Nvidia yaptı hemen çamur atma bilmeden...
%100 katılıyorum Oyunun Orginalini aldim. Orginal sitesinden download yapıyorum. ama yukarda SS ini yayımladığım hatayı veriyor. Malesef çözümünü bilen de yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Dark_World
Oyamayı oyunun yapımcıalrı değil Nvidia yaptı hemen çamur atma bilmeden...
%100 katılıyorum Oyunun Orginalini aldim. Orginal sitesinden download yapıyorum. ama yukarda SS ini yayımladığım hatayı veriyor. Malesef çözümünü bilen de yok.
quote:
Orijinalden alıntı: hserdark
Bu oyunu amazon'dan falan alma şansımız var mı arkadaşlar? Orijinal alanlar nereden aldılar oyunu, söyleyebilirler mi.
shopto'da 12 sterline düşmüş fiyatı. Hemen saldırmış millet, bitmiş maalesef.
quote:
Orijinalden alıntı: Gokyabgu
quote:
Orijinalden alıntı: hserdark
Bu oyunu amazon'dan falan alma şansımız var mı arkadaşlar? Orijinal alanlar nereden aldılar oyunu, söyleyebilirler mi.
shopto'da 12 sterline düşmüş fiyatı. Hemen saldırmış millet, bitmiş maalesef.
Evet malesef daha önce bakmıştım ve stok bitti diyordu.
Ben de Ebay'dan almayı düşünüyordum. Ama Ice&Blood çıkınca şimdilik vazgeçtim. İleride hepsinin bir arada olduğu bir paket çıkaracaklardır mutlaka. Onu bekleyeceğim. Bu arada Titan Quest ile avunurum artık.
quote:
Orijinalden alıntı: barisdragon
nerde 2.34 bulamadım lütfen yardım edin.
pm attım.
patch'lerde uk versiyon ile us versiyon arasında ne fark var?
bir oyun grafikleri bu kadar iyi olup nasıl bu kadar bayar? Bitirmekten bile vazgeçtim sonunu da görmek istemiyorum uninstall ediyorum.
Shopto Sacred 2:Ice&Blood'ı göndermeye başlamış. Yakında internet ortamlarında görünür herhalde. Yeni eklentide ejderhaya dönüşen bir karakter koymuşlar.
Oyunun bukadar güzel grafikleri omasına rağmen baymasının sebebi bana göre çok büyük haritası olmasıdır bir yere gidip gelmek bazen bayıyor adamı..Onun dışında bana göre bi sorun yok::
Oyunu orijinal alıp, bitirip satmak isteyen var mı arkadaşlar? Pahalı olmamak kaydıyla alabilirim.
quote:
Oyunun bukadar güzel grafikleri omasına rağmen baymasının sebebi bana göre çok büyük haritası olmasıdır bir yere gidip gelmek bazen bayıyor adamı..Onun dışında bana göre bi sorun yok::
bu da Sacred işte x) bunuda böyle sevecen 214 lwl dark elfim wardı Sacred 1 de.Harita uzundu uzun yapmışlar dmk x)
Alttaki arkadaşın dediği gibi orginal warsa bende alabilirim?
quote:
Bence de asıl bayma nedeni, adam gibi bir hikaye ve bu hikayenin içine yedirilmiş mantıklı questler olmaması. NPClerin üzerine tıklayınca selam sabah olmadan 'git bana bakkaldan 2 ekmek bir de maltepe kap gel' tarzı görevler yeni nesil bir RPG'ye yakışmıyor. Adamlar ATM gibiler. Üzerlerindeki düğmeye basınca makbuz şeklinde görev veriyorlar. Savaş olayı da tekdüzeleşmeye başlayınca oyunu kurtaracak grafiklerinden başka birşeyi kalmıyor.
Ben oyuna bir şans daha verip seraphim ile oynuyorum çift kılıç zevkli oluyor. Yalnız oyunda yakın dövüş oynanacaksa çok yüksek bir attack lazım yoksa havayı dövüyoruz bol bol.
iyi günler beyler bana sacred 2 fallen angel ın 2,34 versiyonun uk olan crack dosyaları lazım elinde bulunan kişiler gönderebilir mi acaba s2logic.dll s2gs ve game client dosyaları lazım
orginali lazım gelmedimi D&R'e fln bu oyun ya neyse yarın gidip bi bakayım
Sacred 2'nin dağıtımcısı Deep Silver - Koch Media, aynı zamanda Risen'ın dağıtımcısı. Türkiye dağıtımcısı yok. Dolayısıyla D&R'da bulamazsın.
shopto.net'te 15 sterline satılıyor Sacred 2:Ice and Blood onu satın alıp yüklesem herhalde oyun son haline patchlenmiş olur otomatik olarak.
Gothic 3, Stalker'ı da bunlar dağıtıyor galiba ama getirmeyebilirler haklısın ya indirecez artık ya da bulucaz bir yerden
Ben hiçbir yerde bulamadım "indirilebilir" ilaçlı versiyonunu, bulan varsa bir PM atsın.