Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
3
Favori
129.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben oyunu oynuyorum ama oyuna girdikden belli bir süre sonra oyun kitleniyor gibi bir şey oluyor. Hiç bir şeye tıklayamıyorum görüntü donuyor ama seslerinden oyunun devam ettiğini duyuyorum ama bir şey yapamıyorum oyunu kapatıp tekrar açmam gerekiyor bu nedenle oynadığım yerleri tekrar oynamak zorunda kalıyorum ( bu olay oyuna girdikte 30 dk falan sonra oluyor) acaba bunu gidermek için ne yapmam gerek lütfen yardım edin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: alican_2008

arkadaşlar ben oyunu oynuyorum ama oyuna girdikden belli bir süre sonra oyun kitleniyor gibi bir şey oluyor. Hiç bir şeye tıklayamıyorum görüntü donuyor ama seslerinden oyunun devam ettiğini duyuyorum ama bir şey yapamıyorum oyunu kapatıp tekrar açmam gerekiyor bu nedenle oynadığım yerleri tekrar oynamak zorunda kalıyorum ( bu olay oyuna girdikte 30 dk falan sonra oluyor) acaba bunu gidermek için ne yapmam gerek lütfen yardım edin....

bunun nedenini bilen yokmu yaw????
  • Oyuna Seraphim ile başladım,fakat bilgim yok karakterler hakkında.Attrib ve skiller nasıl olmalı ?
  • ben de seraphimle bir tur oynadım.bana göre seçmen zorunlu olan 7 tane var: concentration (skillerin yenilenme süresini kısaltan buffları denetleyen skill) tactics lore (seraphim savaşçı olduğu için seçmelisin çünkü darbe gücünü artırıyo) exalted warrior focus (seraphimin en önemli skilleri burada. onların yenilenme sürelerini kısaltıyo ve runesleri denetliyo) revered tecnology lore, revered tecnology focus (flaring nova divine protection ve warding energy skillerini mutlaka geliştirmen gerektiği için seçmelisin) warding energy lore (divine protection ve warding energy skillerini geliştirdiği için seçmeli ve geliştirmelisin) combat discipline (bu da comboların yenilenme süresini kısaltıyo ve combolara eklenen skill sayısını denetliyo)
    bence bunlar gerekli. diğer üçü için dual wield sword weapons armor lore olabilir. yada pole armsı seçersen dual wieldi seçme armor lore ile birlikte bir tane daha savunma skilli seçebilirsin. o da constituon olabilir. (canı artırıyo ve azalan canın dolma süresini kısaltıyo.) saldırı skillerinde ranged weaponsu da seçebilirsin. fakat bunu seçsen bile sword weapons veya ple armstan birini yine seç. benim tavsiyem ise ranged seçme dual wield+sword weapons seç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonidass -- 27 Haziran 2009; 11:45:53 >

• quote:

quote:

arkadaşlar ben oyunu oynuyorum ama oyuna girdikden belli bir süre sonra oyun kitleniyor gibi bir şey oluyor. Hiç bir şeye tıklayamıyorum görüntü donuyor ama seslerinden oyunun devam ettiğini duyuyorum ama bir şey yapamıyorum oyunu kapatıp tekrar açmam gerekiyor bu nedenle oynadığım yerleri tekrar oynamak zorunda kalıyorum ( bu olay oyuna girdikte 30 dk falan sonra oluyor) acaba bunu gidermek için ne yapmam gerek lütfen yardım edin....

bunun nedenini bilen yokmu yaw????

Bende de oldu. Ekran kartını downclock ederek çözdüm.

• şu bukalemun bineği çıok ilgimi çekti
  • quote:

Orjinalden alıntı: leonidass

ben de seraphimle bir tur oynadım.bana göre seçmen zorunlu olan 7 tane var: concentration (skillerin yenilenme süresini kısaltan buffları denetleyen skill) tactics lore (seraphim savaşçı olduğu için seçmelisin çünkü darbe gücünü artırıyo) exalted warrior focus (seraphimin en önemli skilleri burada. onların yenilenme sürelerini kısaltıyo ve runesleri denetliyo) revered tecnology lore, revered tecnology focus (flaring nova divine protection ve warding energy skillerini mutlaka geliştirmen gerektiği için seçmelisin) warding energy lore (divine protection ve warding energy skillerini geliştirdiği için seçmeli ve geliştirmelisin) combat discipline (bu da comboların yenilenme süresini kısaltıyo ve combolara eklenen skill sayısını denetliyo)
    bence bunlar gerekli. diğer üçü için dual wield sword weapons armor lore olabilir. yada pole armsı seçersen dual wieldi seçme armor lore ile birlikte bir tane daha savunma skilli seçebilirsin. o da constituon olabilir. (canı artırıyo ve azalan canın dolma süresini kısaltıyo.) saldırı skillerinde ranged weaponsu da seçebilirsin. fakat bunu seçsen bile sword weapons veya ple armstan birini yine seç. benim tavsiyem ise ranged seçme dual wield+sword weapons seç

Bilgiler için teşekkürler leonidass.Artık oynaya oynaya öğrenicez

• arklar ben sacred 2 yı yukledım patchlerıde sırası ıle yaptım.. suan da v2.34 ıle oynuorum.... fakat oyuna gırdıgımde eskı adamlarım gorunmuyor ve belırlı yerlerde oyun kararıyor... ayrıca etrafta gezerken yerlerde sıyah ustune Kırmızı X harflerı war... yenı adam actım onlardada aynı sorun war.... yerlerde X ve belırlı yerlerde ekran kararması.... bunun ıcın bı cozumu olan warmı ???
  • ARKLAR BI YARDIM LUTFENN s:s
  • oyunun orjinal mi? öyleyse oyunu tekrar kur değilse yine tekrar kur olmazsa başka yerden tekrar indir. sistem özellikleriyle ilgili bir problem olabilir de...
  • sımdı tekrar yukluyorum bakalım.. orjınal degıl cd sını almıstım patchlerı yapmadan once hıc bır sorun yoktu.. v2.34 u yaptıktan sonra bu sorun cıktı
  • olmadıııııı yenıden yukledım yıne aynı sorunnnn
  • Arkadaşlar şu resimdeki işaretlediğim yere nasıl gidebilirim ?Daha ilk ana görev.Biraz yan görev yapıp ana göreve geçtim.O noktaya bir türlü gidemiyorum.Verem oldum 2.5 saattir o noktaya gitmeye çalışmaktan

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU]
  • dragonpass geçidine gelmişsin. resurrect monolightin gerisinde küçük bir patika var. bulursun kolay. ordaki adamla konuşup tünele girip devam ediyosun. bilmiyosan şimdiden söyliim, ilerdeki köylerden birinde mount adası yan görevi var. o görevi mutlaka yap kaplanı al. sarı ışık hüzmesi içinde duran bir kadın. anlarsın.
  • Yok ya bulamıcam ben bu gidişle orayı?

Ekleme : Buldum en sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathbringer -- 28 Haziran 2009; 19:00:28 >
  • resmi doğru mu okuyorum, 58 level mi o? şayet öyleyse daha ilk turda o levele nasıl çıktığını bir izah etsen??
    quote:

Orjinalden alıntı: KiLLeD By l HuNTeR

Arkadaşlar şu resimdeki işaretlediğim yere nasıl gidebilirim ?Daha ilk ana görev.Biraz yan görev yapıp ana göreve geçtim.O noktaya bir türlü gidemiyorum.Verem oldum 2.5 saattir o noktaya gitmeye çalışmaktan

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU]

• fpsi o
  • leonidass Rain_of_Pain ' in dediği gibi Fps o.Level 15 idi sanırım o resimi aldığımda.
  • eet büyük resimden baktım:) internetten biri kolay level atlamayla ilgili bi şiler demiş ama iletileri silinmiş acaba biliyo musun diye düşündüm...
  • bu oyun çok güzel torentten çekcektim ama boyutu çok fazla çekemedim
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.