Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
3
Favori
129.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum aşağıdaki sitede aradığın karakter yapılandırmaları mevcuttur. Bir göz at derim, iyi oyunlar.

www.sacredwiki.org
    SacredWiki
    http://www.sacredwiki.org
  • Arkadaşlar ben bu patchlerden 2.34 olanı birtürlü yüklemeyi beceremedim.Bütün patchleri sırayla kuruyorum fakat iş son patchi yani 2.34ü yüklemeye gelince hata verio.patchlerin hepsi UK ve 2.34 patchinin yüklenmesi bittiğinde yükleme yapılamadıgından bahsedio.Sizce sorun ne olabilir...
  • Arkadaşlar ben şu an sacred 2 yi ve elite olanı kurdum, 2.31 e kadar olan patchleri de yaptım (uk olanları), 2.34 ü yüklemeye çalıştığımda sacred 2 has changed files vs vs diyip yüklemiyor, abartısız 1 günü sırf oyunu kurup patchleri kurmaya çalışmakla geçirdim ne yapabilirim? Oyunu yeniden yüklemek saatlerimi alıyor.
  • Millennium
    Seni yanlis yonlendirmek istemem. oyunu uk sacred 2 + elite dvd kurulumundada dili birlesik krallik uk (ingilizce) secerek kurdugunu varsayiyorum
    update 2.02.0 > 2.12.0
    Update 2.12.0 > 2.31.0
    Update 2.31.0 > 2.34.0 seklinde kurulum yapmayi denedinmi. (son iki update link >http://update.sacred2.com/dl_international.html)

oyunu kurup disk birlestirme boot + elit dvd yi kurup disk birlestirme boot +her update kurup disk birlestirme boot seklinde kurun diye bir tavsiye var formunda.
    Kolay gelsin Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D64 -- 2 Haziran 2009; 23:24:53 >
  • Oyunu silip tekrar kurdum patchleri vs çalışıyor şimdi sağol.

Oyunla ilgili bazı yararlı bilgiler/ip uçları filan var mı? Temple Guardian olarak başladım oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 2 Haziran 2009; 23:27:28 >
  • Yukarıda yazdığım adreste Sacred 1 ve 2 hakkında istemediğin kadar ipucu ve bilgi mevcut dostum. Bir bak istersen.
  • arkadaşlar, yukarıda hızlı level atlama ile ilgili bir şeyler gördüm ama silinen mesajlar var galiba. net bilgi yok. oyunun 200 levele kadar çıktığından bahsediliyo ama silver hard corede seraphimle oynuyorum driad adasındayım ama 76 level olabildim ancak. en fazla 85 levelde oyun biticek. bu hızlı level atlamanın sırrı nedir acaba. yoksa silver hardcoreden daha yüksek bi zorluk seviyesi mi var. ayrıca oyunda experience per kill giysilerini potionlarını ve takılarını kullanabildiğim kadar kullandım bütün yan görevleri de yapmaya çalıştım. yapmadığım görev sayısı 15i geçmez sanırım. teşekkürler...
  • Oyunda 5 adet zorluk seviyesi var. Yalnızca Bronze ve Silver başlangıçta görülebiliyor. Daha sonra sırasıyla Gold, Platinium ve Niobium seviyeleri geliyor. Gold'a başlayabilmek için min level 60, max level 140. Platinium için min level 100, max level 180, Niobium için ise min level 140, max level ise 200. Yani 5. zorluk seviyesinin sonunda 200. levele ulaşabilirsin.
  • Bir de Gold'a başlamak için Silver'ı, Platinium için Gold'u, Niobium için ise Platinium'u bitirmen gerekiyor. Yalnız ardarda 5 defa aynı oyun biraz sıkıcı olur kanaatindeyim.
  • sıkıcı da ne kelime:) şu an zaten işkence çekiyorum; sırf hırsımdan oynuyorum oyunu ama bitiricem her şekilde... yalnız şu çabuk level atlama olayına bi cevabınız olsa süper olurdu, zira adam kesmekten gına geldi artık:)
  • Azmine hayran kaldım gerçekten. Sıkıldıysan kasma bu kadar dostum, başka oyunlara geç. Onları oyna, canın tekrar oynamak isterse geri dönersin.

Hızlı level alma ile ilgili birşey biliyorum kusura bakma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leonidass

sıkıcı da ne kelime:) şu an zaten işkence çekiyorum; sırf hırsımdan oynuyorum oyunu ama bitiricem her şekilde... yalnız şu çabuk level atlama olayına bi cevabınız olsa süper olurdu, zira adam kesmekten gına geldi artık:)

Bence oynadıktan sonra pişman olabilirsin Sacred 2'yi (harcadığın vakitten dolayı)... Ama Sacred 1 oynarsan böyle birşey hissetmezsin.
  • Dün biraz baktım bu oyuna. Aslında fena değil o kadar kamera çevirme olayına alışınca. Grafikler falan güzel de ben bu kadar küçük inventory ekranı ve yazılar görmedim yaw. Gözlerim zaten akşama kadar pörtlemiş oluyor, bir de bunları okuyacağım diye işkence çektim. İnternette elemanın biri bu fontları değiştirmenin yolunu anlatmış, ben de başka font yaptım. Bu sefer yazılar hepten birbirine girdi, ben de geri çevirdim.
  • oynadığıma değil indirdiğime pişmanım. ama kurduk bi kere oynuyoruz. bu kadar ruhsuz amaçsız heyecansız bir oyun görmedim ama neyse... oyunda kafama takılan birkaç şey var. birincisi bazı itemler beyaz bazıları mavi bazıları sarı boyalı isimlendirilmiş. ikincisi gold dövmeli itemlerin diğerlerine göre çok para etmesi. öyle sıradışı özellikler falan da eklenmiyo sonuçta. bir de itemlerin karakter özelliklerinin falan olduğu pencerede demirci simgesi var ama etkin değil. o ne acaba?...
    quote:

Orjinalden alıntı: dogan23

quote:

Orjinalden alıntı: leonidass

sıkıcı da ne kelime:) şu an zaten işkence çekiyorum; sırf hırsımdan oynuyorum oyunu ama bitiricem her şekilde... yalnız şu çabuk level atlama olayına bi cevabınız olsa süper olurdu, zira adam kesmekten gına geldi artık:)

Bence oynadıktan sonra pişman olabilirsin Sacred 2'yi (harcadığın vakitten dolayı)... Ama Sacred 1 oynarsan böyle birşey hissetmezsin.

• Bu oyuna bir türlü karar veremedim. Bir giriyorum güzel olmuş biraz oynayayım diyorum, bir giriyorum yok olmamış diyip çıkıyorum. Oyunda bana itici gelen birşeyler var ama bir türlü bulamadım nedir? Çözen varsa bana da söylesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokyabgu

Bu oyuna bir türlü karar veremedim. Bir giriyorum güzel olmuş biraz oynayayım diyorum, bir giriyorum yok olmamış diyip çıkıyorum. Oyunda bana itici gelen birşeyler var ama bir türlü bulamadım nedir? Çözen varsa bana da söylesin.

Kolaylaştırmak için oyunda birçok şeyin "suyu çıkarılmış" o yüzden de tadı kaçmış... Önce söylemiştim bunların ne olduğunu.

Fontla ilgili olarak da, "Dungeon Keeper Bold" ve "Kozuka Gothic Pro Bold" fontlarını deneyebilirsin, bunlar iyi uyuyordu.
  • benim görüşüme göre oyunda level atlama olayının knight vb oyunlar gibi adam kesmeye bağlanmış olması çok itici. bölge kurtarma ve ana görevlere yükse puan yan görevlere nispeten az puan vermek suretiyle level atlatma olsaydı çok daha eğlenceli olurdu.
    oyunları güzel statüsüne sokan önemli özelliklerden biri bana göre oyuna yerleştirilen videolar ve bu oyunda bir tane bile yok.
    görevler çok monoton. daha çeşitli olsaydı bulmaca çözme vb gibi daha güzel olurdu.
    bir de böyle bir oyunu ben olsaydım tek adam ilerlemeli değil ekip ilerlemeli yapardım. mesela dört farklı harita olurdu. birinden seraphim diğerinden high elf diğerinden dryadla başlatır 4. haritada bir araya getirir bi ekip oluşturur 4. haritada ekip görevleri yaptırırdım. biraz da strateji ögeleri eklerdim. bence süper olurdu. spell force shadow wars oynadıysanız ne demek istediği anlarsınız oynamadıysanız şiddetle tavsiye ederim. bir de dragon storm ismande ek paketi var.
    şu özel kıyafetlerin farklı farklı yerlerden çıkması ve oyunu birkaç kez bitirmeme rağmen hiç tamamlayamamış olmam fena derecede sinirimi bozdu.
    aynı oyunun farklı zorluk dereceleri ile 4 kez bitirilmesi durumu var ki söyleyecek bi şey bulamıyorum. farklı haritalar farklı görevler olsaydı daha iyi olabilirdi. 12 gblik boyutu görüntü kalitesi yerine daha çok harita ve görev için kullanabilirlerdi.
    bir de oyunun kolaylığı. en can sıkıcı şeylerden biri de bu...
    bence oyunun kötü olma sebepleri bunlar. ama en önemlisi oyunun dünyayı kurtarmak değil de:) adam kesme mantığına dayalı olması...
    quote:

Orjinalden alıntı: Gokyabgu

Bu oyuna bir türlü karar veremedim. Bir giriyorum güzel olmuş biraz oynayayım diyorum, bir giriyorum yok olmamış diyip çıkıyorum. Oyunda bana itici gelen birşeyler var ama bir türlü bulamadım nedir? Çözen varsa bana da söylesin.

• Bu anlattıklarının çoğu Sacred 1 için de geçerliydi. Oynadın mı bilmiyorum ama o da yaratık kesme üzerine kuruluydu durmaksızın. Ama ben Sacred 1'i sıkılmadan saatlerce oynuyordum. Tabiri caiz ise deli gibi. Sanırsam, ana mesele atmosferden kaynaklanıyor. Bu oyun fantastik bir oyunda olması gerektiğine inandığım atmosferi veremiyor. Tamam bütün bu action RPGlerin asıl amacı yaratık kesmek, level almak, loot toplamak. Ama S2 bunu çok bariz yapıyor. Oyunda ilk köye varıyorsun, varır varmaz biriyle konuşuyorsun git bana 15 tane kurt öldür gel diyor herif. Sanki NPC değil görev alma ATMsi gibi. Tamam, çoğu RPGde NPClerin temel amacı görev vermektir. Ama, önemli olan bunu inandırıcı bir üslupla, atmosferi tamamlayıcı bir şekilde anlatmaları. Al sana görev tarzı atmosferi baltalıyor. Diablo 3'ün çıkışı yakınlaşırken Diablo 2'yi arada açıp tekrar oynuyorum ve dün oynadığımda gördüm ki Diablo 2'yi oynatan (benim için) atmosferi. Zindana girdiğimde gerçekten bir zindana girmiş gibi hissetmek. Itemmış levelmiş onlar tamamlayıcı unsur zaten.

Bu arada dediğin olay sanırsam oyunun co-op modu ile yapılabiliyor. En fazla 4 kişilik bir grupla oyunu Lan veya internet üzerinden o şekil oynayabiliyorsun ama haritanın dört bir yerinden başlanıyor mu onu bilmiyorum. Co-op daha zevkli oluyormuş galiba bu tarz oyunlar ben denemedim hiç.

Spellforce serisi RPG ve RTS'yi birbirine en iyi harmanlayan seridir. Ben de buradan herkese tavsiye ederim. Ayrıca, Spellforce 2'nin yeni bir eklenti paketi duyuruldu tüm Spellforce severlerin dikkatine.

• optimizasyon nasıl ?. sistem dostu mu ?. zira titan quest tüm patchler tam olmasına ve sistemim recommended ın bi kaç kat üstünde olmasına rağmen bazı ayarları açınca kare sayısı düşüyor. vsync antialiasing gibi.

titan questi seven diablo 2 yei tapan birine önerirmisiniz bu oyunu
  • Yiğidi öldür hakkını yeme demişler oyunun optimizasyonu güzel. Her özelliği (özellikle de elit textureları) açtığında elbette kasabilir. Ancak, optumuzasyonun amacı da bu değil mi? Her sisteme rahatlıkla çalışması. Grafiklerden kısarım ama oynarım. Bazı optimizasyon fakiri oyunlar ise ne kadar grafiği kısarsan kıs oynanmıyor. Ör: Cryostasis. Naçizane dizüstü bilgisayarımla (Core To Duo, 2 Gb Ram, 256 Mb Geforce 8600GS) high texturelar ile (elit değil) gölgeler ve ışıklandırmalar orta seviye fayet rahat ve akıcı oynayabiliyorum.

Oyun hakkında fikrimi de üstte yazdım zaten.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.