Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
3
Favori
129.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun sonuna doğru geliyorum bu sefer bitiricem inşallah :) 32lvl oldum ama şöyle adam gibi zırh adam gibi silah çıkmadı? Ne kadar çok çöp item var oyunda... Birkaç tane koyu sarı uniq item çıktı onlarda benim karaktere göre değildi :(

uniqe mounts görevini mutlaka yapın baya faydası oluyor hayvanın,üzerindeyken tüm güçlerinizi kullanabiliyorsunuz. Tek eksi yanı mağaralara girmiyor :(

• arkadaslar bu yaratıgı nasıl odurucem bılen varmı devamlı olarak yanında saglam elemanlar çıkıyor max canını yarıya kadar ındırebıldım bunun ınce noktası varmı yoksa allah allah dıye saldırcazmı

• be ne yaw, hic guzel degil.
  • süper oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: solomis

arkadaslar bu yaratıgı nasıl odurucem bılen varmı devamlı olarak yanında saglam elemanlar çıkıyor max canını yarıya kadar ındırebıldım bunun ınce noktası varmı yoksa allah allah dıye saldırcazmı

Aslında pataküte girmen gerekiyor Ancak sen High Elf sin ve gördüğüm kadarıyla yetenek olarak Pyro seçmişsin Ama Carnack'ın Fire resisti çok fazla. O yüzden yan skillinin büyülerini kullanmayı dene. Eğer seviyeleri yüksek değil ise bayağı bir uğraşman gerekicek. Çünkü tek yol elindeki silah gibi gözüküyor Bütün şehirleri gezerek çantan dolana kadar pot almanı tavsiye ederim. Sonra Shadow Warrior gibi pata küte ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 1 Mayıs 2009; 23:09:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

quote:

arkadaslar bu yaratıgı nasıl odurucem bılen varmı devamlı olarak yanında saglam elemanlar çıkıyor max canını yarıya kadar ındırebıldım bunun ınce noktası varmı yoksa allah allah dıye saldırcazmı

Aslında pataküte girmen gerekiyor Ancak sen High Elf sin ve gördüğüm kadarıyla yetenek olarak Pyro seçmişsin Ama Carnack'ın Fire resisti çok fazla. O yüzden yan skillinin büyülerini kullanmayı dene. Eğer seviyeleri yüksek değil ise bayağı bir uğraşman gerekicek. Çünkü tek yol elindeki silah gibi gözüküyor Bütün şehirleri gezerek çantan dolana kadar pot almanı tavsiye ederim. Sonra Shadow Warrior gibi pata küte ...

ben oracle ile saniyesinde indiririm onu..çağırın onu benim oyuna..

• quote:

quote:

anladim kacinilmasa zevk alicaz yanii

• quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

quote:

quote:

Görmemişin bir oracle si olmuş ...

Bu arada senin kötü oracleyi benim lvl 15 Templer ezer affetmez !

Şaka maka 46 olayım itemleri giyeyim o zaman kimse tutamaz diyordun 48 oldun itemleri merak ediyorum neymiş acaba Ekran görüntüsü isteriz Ama TQ konusunda

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

quote:

quote:

Görmemişin bir oracle si olmuş ...

Bu arada senin kötü oracleyi benim lvl 15 Templer ezer affetmez !

Şaka maka 46 olayım itemleri giyeyim o zaman kimse tutamaz diyordun 48 oldun itemleri merak ediyorum neymiş acaba Ekran görüntüsü isteriz Ama TQ konusunda

itemleri bırakta sana skillerimi söylesem küçük dilini yutarsın..

yıllardır hep derlerdi bi oracle..ne kadar dehşetül vahşet olduğunu yaşayarak öğrendim..iki mastery bu kadarmı güzel birbirini tamamlar..senin tempları tokatladığımda o zaman konuşuruz..
    edit:haruspex bile buna dahil..

• baldur a laf atmaya yeltenenin baldırını kırarım.
  • bu oyun manyak bişey ya bağımlısı oldum
  • arkadaşlar oyunun orjinal keyini internette nerden satın alabilirim?sadece key?
  • quote:

Orjinalden alıntı: x264

arkadaşlar oyunun orjinal keyini internette nerden satın alabilirim?sadece key?

Sadece key malesef yok. Oyunu da Türkiye'de bulamassın. Aral Game'de de yok oyun. Steam üzerinden anca..
  • quote:

Orjinalden alıntı: x264

arkadaşlar oyunun orjinal keyini internette nerden satın alabilirim?sadece key?

Sadece keyini bulamazsın. Ama www.dlgamer.com diye bir site var. Oradan indirilebilir versiyonunu satın alabilirsin. Ben NWN 2 Adventure Pack'i Mysteries Of Westgate'i satın aldım oradan. Yalnız biraz tuzlu galiba Sacred 2'nin fiyatı. Bu fiyata internetten alacağıma, bekler kutulusu gelince kutulusunu alırım oyunun.
  • Oyunun sonunda bildiğiniz alien varya ona örümcek gibi altı bacak yapmışlar ve robot zırhı giydirmişler. Birkaç tane devasal alieni pataklıyoruz ve kıytırık bir videoyla bitiyor oyun başlangıç videosu kadar kıytırık bir video.
  • Titan Quest'in hastasıydım ama hala bu oyunu alsam mı almasam mı tereddüt edip duruyorum. D&R 'da fiyatı iyi gibi geldi ama alayım mı sizce?
  • oyun acayip sardı ya son çıkan pacthin ilacı çıktımı aacaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatal1ty89

Titan Quest'in hastasıydım ama hala bu oyunu alsam mı almasam mı tereddüt edip duruyorum. D&R 'da fiyatı iyi gibi geldi ama alayım mı sizce?

Sacred 2'yi diyorsan daha Türkiye'de orjinali çıkmadı. İnternetten satın alabilirsin o da çok pahalı. Titan Quest'i diyorsan kaçırma al derim en iyi action RPGlerden biridir.
  • Oyunu orjinal olarak aldım oynadım bitirdim ve isteyen olursa satabilirim... Ben 95 YTL ye aldım gittigidiyor uzerinden, 80 e satabilirim en son...
  • Kusura bakma ama kullanılmış bir PC oyununu 80 liraya kimsenin alacağını zannetmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.