Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
3
Favori
129.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wentworth1

özel hayvanın en onemli ozelligi hayvanın uzerinde olunca bile buyulerini ve ataklarını kullanabilmen. diger binek atta bunu yapamıyorsun boyle olunca da atagın ister istemez dusyor.

Ve ayrıca her hayvanın kendine özel güçlerinin olması ... Her hayvanın 4 ayrı türü var. 3 tanesi kendi alanındaki yeteneklere - reg. time veriyor ve 4. hayvan ise resist veriyor
  • efeeeeeet
    döndüm
    öncelikle üç kişi ile tartışırken her türlü hakareti eden arkadaşların değilde benim banlanmamı sağlayan admin ve mod arkadaşları ayakta alkışlar iken bu kadar adaleti nasıl sağladıklarını merak ediyorum?
    demekki admin ve binbaşı veya rütbesi yüksek arkadaşlarla tartışırken onlar ne derse yapacaksınız yoksa nintendo sevenler sürer biberi ağzınıza
    hayır biz sanki başka nickle gelmeyi bilmiyoruz ama ne gerenk var
    seviyesi düşmüş dahada düşecek bir forumdan ne beklenirki
  • quote:

Orjinalden alıntı: garip29

efeeeeeet
    döndüm
    öncelikle üç kişi ile tartışırken her türlü hakareti eden arkadaşların değilde benim banlanmamı sağlayan admin ve mod arkadaşları ayakta alkışlar iken bu kadar adaleti nasıl sağladıklarını merak ediyorum?
    demekki admin ve binbaşı veya rütbesi yüksek arkadaşlarla tartışırken onlar ne derse yapacaksınız yoksa nintendo sevenler sürer biberi ağzınıza
    hayır biz sanki başka nickle gelmeyi bilmiyoruz ama ne gerenk var
    seviyesi düşmüş dahada düşecek bir forumdan ne beklenirki

Hoşgeldin sayende bir sürü şey öğrendim bu arada yazı çok dokunduruyor tebrikler

• Oyunun yapımcısı Ascaron iflas etti ancak, oyunu mayıs ayında ps3 ve xbox360 platformlarına çıkaraklarını ve oyuna desteklerinin devam edeceğini açıkladılar.

Kotaku
    Sacred 2: Fallen Angel Dev Falls Into Bankruptcy
    http://kotaku.com/5220411/sacred-2-fallen-angel-dev-falls-into-bankruptcy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 21 Nisan 2009; 9:43:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

Oyunun yapımcısı Ascaron iflas etti ancak, oyunu mayıs ayında ps3 ve xbox360 platformlarına çıkaraklarını ve oyuna desteklerinin devam edeceğini açıkladılar.

Kotaku

İyi olmuş hiç üzülmedim.

• Vay canım Ascaron ya. Valla yazık olmuş. Sacred serisini hepsini oynadım, ztn 3 tane var. 4. olmayacak desenize yazık olmuş..
  • Evet bu oyun gerçekten çok güzel ve oynanması gereken bir şaheser.Lakin birkaç saatlik bir oynamadan sonra oyun kendi kendine menüye dönmeye başlıyor ve istediğiniz kadar tekrar başlatın ama yine birkaç saniyede menüye dönüyor.Oyunun toplamda 6 tane güncelleme paketi mevcut ve ben hepsini yükledim ama nafile.Başlangıçta sağlam diyorsunuz ve keyifle oynuyorsunuz ama kısa bir süre sonra güm!
    Oyun güncelleme için kendi kendinine masa üstüne çıkıyor ama benim demek istediğim sorun bu değil.Asıl sorun kendi menüsüne çıkması ve bunun bir çaresi olmaması.
    Belkide orj. olmadığından böyle ama 12 gb lık oyunu ve yaklaşık 2gb.lık güncellemeleri indirdikten sonra böyle bir sorunla karşılaşmak çok ama çok can sıkıcı.
    Bunu benden başka yaşayan varmı acaba,veya çaresini bilen varmı?
  • caresi var arkadasım uygun patche uygun ilacı buldugun taktirde hiç bir sorun yasanmıyor.
  • arkadaslar bu ozel bınegı aldım ama ılk saldırıda bınegımı kestıler benı oldurduler agır bı saldırıya ugradım yanlız bınegım canlanmadı gıtım ıkıncısını aldım fıyatıda ucuz degılkı anacım 559 bın altın dıyo ıkıncısıde bır sure sonra öldü
    1 mılyon kusur altın bosa gıtı vala neyse sorum bu bınek ölünce canlandırma varmı

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU]

• quote:

Oyunun yapımcısı Ascaron iflas etti ancak, oyunu mayıs ayında ps3 ve xbox360 platformlarına çıkaraklarını ve oyuna desteklerinin devam edeceğini açıkladılar.

Kotaku

zaten batacaklarını adım gibi biliyordum..bu kadar az satış ve üzerine bu kriz kaçınılmazı getirdi..rpg firmaları tek tek gümlüyor..önce titan quest şimdide sacred..kala kala gene blizzarda kaldık desenize..

• quote:

Orjinalden alıntı: wentworth1

caresi var arkadasım uygun patche uygun ilacı buldugun taktirde hiç bir sorun yasanmıyor.

O dediğin uygun patch ve ilaçların hepsini tek tek denedim ama nafile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: solomis

arkadaslar bu ozel bınegı aldım ama ılk saldırıda bınegımı kestıler benı oldurduler agır bı saldırıya ugradım yanlız bınegım canlanmadı gıtım ıkıncısını aldım fıyatıda ucuz degılkı anacım 559 bın altın dıyo ıkıncısıde bır sure sonra öldü
    1 mılyon kusur altın bosa gıtı vala neyse sorum bu bınek ölünce canlandırma varmı

Malesef binek ölünce canlanmıyor Tekrar gidip yenisini almak zorundasın

• quote:

Orjinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

quote:

Orjinalden alıntı: solomis

arkadaslar bu ozel bınegı aldım ama ılk saldırıda bınegımı kestıler benı oldurduler agır bı saldırıya ugradım yanlız bınegım canlanmadı gıtım ıkıncısını aldım fıyatıda ucuz degılkı anacım 559 bın altın dıyo ıkıncısıde bır sure sonra öldü

Malesef binek ölünce canlanmıyor Tekrar gidip yenisini almak zorundasın

pekı bu bınegın uzerne kalkan vs... nerden alınıyor tabı bu arda para bnulmam lazım topladıgım butun ozel esyaları satım zaten

• @Solomis

Bineklere eşya giydiremiyoruz
  • resımde var oyuzden sordum
  • saldırı anında binekten iniceksin arkadaşım bu kadar basit. benim de bir sorum olucak: skill seçerken sol taraftaki gri olanlardan seçim yapamıyorum. sadece soldaki renklilerden seçim yapabiliyorum. bunun çözümü nedir acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonidass -- 24 Nisan 2009; 0:05:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: leonidass

saldırı anında binekten iniceksin arkadaşım bu kadar basit. benim de bir sorum olucak: skill seçerken sol taraftaki gri olanlardan seçim yapamıyorum. sadece sağdakilerden seçim yapabiliyorum. bunun çözümü nedir acaba??

Ben tam tersi diye hatırlıyorum. Soldaki skiller seçilebilir, sağdakiler seçilemez durumda olması gerekiyor ilk başta

Neyse aynı yetenek bölümünün solundaki ve sağındaki yeteneklerin açık olanından bir tanesi 5 puana ulaşırsa, sağdaki yetenekleri de seçme imkanın oluyor. Kısacası gri olan yetenekleri, o bölümdeki yeteneklerden birine 5 puan vererek açabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

quote:

Kotaku

zaten batacaklarını adım gibi biliyordum..bu kadar az satış ve üzerine bu kriz kaçınılmazı getirdi..rpg firmaları tek tek gümlüyor..önce titan quest şimdide sacred..kala kala gene blizzarda kaldık desenize..

Titan questi yapan firma gümlemişmiydi? Ben öyle hatırlamıyorum? Gerçi blizz hepsine değerde bir oyunu 10 yılda yapıyorlar kötü tarafları o işte :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Titan questi yapan firma gümlemişmiydi? Ben öyle hatırlamıyorum? Gerçi blizz hepsine değerde bir oyunu 10 yılda yapıyorlar kötü tarafları o işte :)

Onlarda gümledi, RPG firmaları tek tek gidiyor harbiden
  • merlinin kazanında şöyle bir haber var:
    Sacred2 ye ek paket çıkacağını ve sacred3 ün de geleceğini söylemişler :)

www.merlininkazani.com
    Hata - Merlininkazani.com
    http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=20081

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 25 Nisan 2009; 15:05:42 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.