Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
3
Favori
129.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaaa pardon yanlis alinti yapmisim cevabim Rain_of_Pain sory
  • bu arada evet oyunda yaklasık olarak temel 6 yada 7 boss olması gerek + o boss gorevlerini yaparken ek olarak bosscuklar da var :) oyunda son bosu öldürerek bitiyor zaten.
  • Çıldırmak üzereyim

2 gündür 2.40'a yükseltmeye çalışıyorum versiyonunu ama banamısın demiyor Eski güncelleme dosyalarını da sildim. Sadece 2.40 var 800 mb civarı olan. Ama oyunu silip kuruyorum, güncelleme dosyasını çalıştırıyorum banamısın demiyor. Sacred 2 could not be located on your system pls reinstall bla bla bla diyor Araştırdım tek sorunu yaşayan ben de değilim Güncelleme dosyası oyunun yüklü olmadığını söylüyor. Çözüm bulamadım Bu sorunla karşılaşıp çözen varsa bi zahmet yardım etsin Yoksa en baştan tekrar parça parça bütün yamaları indirmek zorunda kalacağım

Ahh TTNET ahh

• quote:

Orjinalden alıntı: solomis

quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Oyunun saçmasapanlığına dayanamayıp silmiştim sonunda ne oluyor güzel bir boss çıkıyormu bari?

o yere geldigin ana yoldan sag tarafa giden patika var orda oranj olan [ana gorev yani ] onu vericegin adam var o yolu takip et tunel var yolu takipet duvarin arka tarfina geciyon

dostum o dediğin patika yoldanda gittim tünelin girişi yine kapalıydı kitliydi

ana görev demişsin galiba ben görevini almadım nerden alınıyor görevin ismi nedir ?

yardımın için teşekkür ederim
  • @Rain_of_Pain

Görevin adını bilmene gerek yok Ana görev haritada T.U.R.U.N.C.U ok & halka ile gösteriliyor. Haritaya bakarak bulabilirsin direk ana görevi Mavi görev bir nevi yan görev sayılır. Ama görevin en sonunda özel silah veriyor Gri renkliler ise bildiğin yan görevler

Bu arada neden "turuncu" kelimesi sansürleniyor ?

• hımm şimdi anladım dostum bende şu özel hayvanı alabilmek için hemen bastım gittim oraya tabi gidemedim önüme duvar çıktı :D şimdi geri dönüp görevleri yapa yapa geliym bari :D

bide bazı arkadaşlar karakter incelemesi yapmış dryad karakterinide inceleyebilirmisiniz hani skiller alınmalı ne yapılmalı...?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

Çıldırmak üzereyim

2 gündür 2.40'a yükseltmeye çalışıyorum versiyonunu ama banamısın demiyor Eski güncelleme dosyalarını da sildim. Sadece 2.40 var 800 mb civarı olan. Ama oyunu silip kuruyorum, güncelleme dosyasını çalıştırıyorum banamısın demiyor. Sacred 2 could not be located on your system pls reinstall bla bla bla diyor Araştırdım tek sorunu yaşayan ben de değilim Güncelleme dosyası oyunun yüklü olmadığını söylüyor. Çözüm bulamadım Bu sorunla karşılaşıp çözen varsa bi zahmet yardım etsin Yoksa en baştan tekrar parça parça bütün yamaları indirmek zorunda kalacağım

Ahh TTNET ahh

Aynı sorunu ben de yaşadım. Önce oyunu sildim. Kayıt defteri dahil kalıntı ne varsa onları da sildim.

Burayı okumadan önce bir sakinleş... Tek tek küçük yamaları kurdum ve başardım. En son elite grafik yamasını kurdum.

Bunları yaparken de anti-virus kapalı tuttum.

• quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

quote:

Çıldırmak üzereyim

Ahh TTNET ahh

Aynı sorunu ben de yaşadım. Önce oyunu sildim. Kayıt defteri dahil kalıntı ne varsa onları da sildim.

Burayı okumadan önce bir sakinleş... Tek tek küçük yamaları kurdum ve başardım. En son elite grafik yamasını kurdum.

elite frafik bir yama değil ki eklenti sadece görüntüleri daha güzel hale getiriyor. Oynun sonundan bir ss alabilirmiyiz? Video falan giriyormu sonda?

• quote:

quote:

Çıldırmak üzereyim

Ahh TTNET ahh

Yok birader olmadı Anti Virüsten olacağını sanmıyorum ama dediğin gibi yaptım sildim kayıtları sildim ... Sacred ile ilgili herşeyi silip yükledim tekrar. Antivirüs programını kapadım yok yine yapmadı güncelleme falan ... Oyun yüklü değil diyor resmen

• quote:

arkadaslar bu guc barını nasılyukseltıcem

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU]

arkdaslar bu yuk agirligini gosteren bar 100 de kalmasi mi iyi yoksa bunun daha yuksek mi olmasi lazim yuksek olmasi lazimsa nasil yukselticem
  • Beyler bu hayvan işini nerden alıoz yaw, ben at nalı olan yere gittimde normal at var, benim shadow Warrior ın özel hayvanını bulamadım gerci daha level 17 yim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmet86 -- 19 Nisan 2009; 15:39:43 >

• @solomis

Oradaki yük oranı ne kadar az olursa o kadar iyi olur. Çünkü o bizim koşma hızımızı etkiliyor. ( Tam emin değilim uzun süredir sorun var ve oyunu kuramıyorum ama dediğim gibi olması gerekiyor.)

@darkmet86

Oyunun tam olarak neresindesin bilemiyorum ama sanırım hızlı hızlı geçiyorsun. Çünkü ben ilk atımı lvl 35 civarındayken alabilmiştim. Özel binekler "Unique Mounts" adlı görev ile çıkıyor. Görevin sonunda bir adaya gönderiyor seni ve oradan o havyanlara binip binemeyecek kadar güçlü olup olmadığını göstermek için birkaç testten geçiyorsun. Görevin sonunda ise o adadaki satıcı sana o bineği normal ahırdan at aldığın gibi alma imkanı sunuyor. Şu anda oyun yüklü değil o yüzden haritadan gösteremiyorum. Ama tarif etmek gerekirse, through the wall anagörevinden 2. bölüme geçip, 2. bölümün ( haritadaki 2. bölüm ) (renk farkından anlarsın bölümleri ) en solundan en tepeye deniz kenarına gelmeden önceki 2. şehrin ( sanırım ) girişinde üzerinde sarı ışık bulunan bir adamdan alıyorsun görevi Ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

quote:

Çıldırmak üzereyim

Ahh TTNET ahh

elite frafik bir yama değil ki eklenti sadece görüntüleri daha güzel hale getiriyor. Oynun sonundan bir ss alabilirmiyiz? Video falan giriyormu sonda?

Onu da oyunun kendi forumundan okumuştum. Yani elite grafik eklentisini yamaların arasında kurunca ileride kurulacakları etkileyebiliyormuş. Gerçi sorun çözülmemiş gene anlamadım yani. Orjinal kolpa hepsinde sorun var.

• quote:

@solomis

Oradaki yük oranı ne kadar az olursa o kadar iyi olur. Çünkü o bizim koşma hızımızı etkiliyor. ( Tam emin değilim uzun süredir sorun var ve oyunu kuramıyorum ama dediğim gibi olması gerekiyor.)

@darkmet86

Oyunun tam olarak neresindesin bilemiyorum ama sanırım hızlı hızlı geçiyorsun. Çünkü ben ilk atımı lvl 35 civarındayken alabilmiştim. Özel binekler "Unique Mounts" adlı görev ile çıkıyor. Görevin sonunda bir adaya gönderiyor seni ve oradan o havyanlara binip binemeyecek kadar güçlü olup olmadığını göstermek için birkaç testten geçiyorsun. Görevin sonunda ise o adadaki satıcı sana o bineği normal ahırdan at aldığın gibi alma imkanı sunuyor. Şu anda oyun yüklü değil o yüzden haritadan gösteremiyorum. Ama tarif etmek gerekirse, through the wall anagörevinden 2. bölüme geçip, 2. bölümün ( haritadaki 2. bölüm ) (renk farkından anlarsın bölümleri ) en solundan en tepeye deniz kenarına gelmeden önceki 2. şehrin ( sanırım ) girişinde üzerinde sarı ışık bulunan bir adamdan alıyorsun görevi Ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama olsun

Tmm wikipedia da varmış, neyse o seviyeye geleyim giderim alrım hayvanımı, ben oyunun işleyisini anlayamadım yani adam bi ana görev verior çok uzak git git bitmior, bide yan görev çok ama level atlamak için yeterli xp vermiyor, ilk oyunu rahat çözmüştüm şimdi yabancı geliyor bana bu oyun tabii çok uzun zamandır rpg oynamıom onunda etkisi var, ilk oyunda at bile kullnamamıştım elimde darkelf vardı level 130 a kadar ilerlemiştim dehşet bi karakterdi neyse oynadıkça alışırım sanırsam

• darkmet 86 bu haritayi takip et binege ulasirsin tabi quests leri yapman lazim link de veriyim hangi quests leri yapman gerekiyor orda anlatiyor yanliz binek alabilmen icin level 17 olman lazim

• quote:

darkmet 86 bu haritayi takip et binege ulasirsin tabi quests leri yapman lazim link de veriyim hangi quests leri yapman gerekiyor orda anlatiyor yanliz binek alabilmen icin level 17 olman lazim

Tmm hocam gördüm bende wikipedia da, eywallah Eski oyuna kıyasla geç level atlamıyor mu yoksa ban mı öyle geliyor

• 2.40 yaması çıkalı baya oldu herhalde ama ben kopya olarak oynanmasını sağlayacak birşey bulamadım sadece 2.34 için uğraşılmış sonrası yok.
  • Demek ki 2.40 için yapamyorlar, ben ruslardan umutluydum daha tık yok
  • Ya ben özel hayvanı aldım hiç bi işe yaramıyor ben saldırıyo felan sanıyodum ama hiç saldırmıyo ne anlamı varki ozman keşke saldırsaydı diğer adamlara
  • özel hayvanın en onemli ozelligi hayvanın uzerinde olunca bile buyulerini ve ataklarını kullanabilmen. diger binek atta bunu yapamıyorsun boyle olunca da atagın ister istemez dusyor.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.