Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
3
Favori
129.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sehırlerde var yanlız dıgerlerınıde acmalısın yoksa tekbasına dıger kapıları gormuyor
  • Merhaba,

Büyük ihtimalle önceki sayfalarda anlatılmıştır ama okumaya zamanım olmadı, yardımcı olursanız sevinirim; Şu an 2.34 ile oynuyorum ve bazı durumlarda "genelde yeni sesleri çalarken" takılma oluyor. Bu sorunun bir çözümü varmıdır.
  • bende 2.34 le oynuyorum ama bende bir sorun olmuyor ses konusunda yada baska bi işlemlerde. bilgisayarının ozelliklerinden kaynaklanabiliyor olabilir. yada diger bir secenek crackınde olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkanka

Merhaba,

Büyük ihtimalle önceki sayfalarda anlatılmıştır ama okumaya zamanım olmadı, yardımcı olursanız sevinirim; Şu an 2.34 ile oynuyorum ve bazı durumlarda "genelde yeni sesleri çalarken" takılma oluyor. Bu sorunun bir çözümü varmıdır.

takılmada yapıyorsa ekran kartındandır
  • Anlık takılmalar oluyor.

Crackten nasıl bir sorun olabilir. Düzgününü nerden indirebilirim.

Sistem: vista 64 quad q9000 9800m gt
  • garip 29 : su 45 dk kada level atlama olayini resimleye bilirmisin hangi elbise bu
  • garip29 evet bu guzel bir yontem bir an once lvl almak isteyenlere tabiki. bende seraphim ile oynuyorum onceden de seraphimle oyun bitirdim 185 lvldi. şimdilerde yeni actım 40 lvl oldu. senin bu yontemle evet iyi exp alınır ama atak yönünden ve defans yönünden biraz düsük olabilir.
  • aslında bi denemekte fayda var taıklardan gelen exp bonusları gerekli slotlara yerleştirirsek dedigin olabilir bir deneyim bakalım lvl alma olayı hızlanacak mı.
  • arkadaşlar oyunu yeni kurdum, 2.0.2 den sonraki patchleri indirebileceğim bir link varmi arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EraserRoyal

arkadaşlar oyunu yeni kurdum, 2.0.2 den sonraki patchleri indirebileceğim bir link varmi arkadaşlar?

arkadaşımhttp://update.sacred2.com/ bu adreste tüm patcler mevcutttt
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

quote:

Orjinalden alıntı: Ziwro

Butun yamaları sırasıyla kurman gerekiyor.

Teşekkür ederim Ziwro Bey.

İlk versiyondan 2.40'a yükselten tek yama da var. 800 küsur mb.

Hocam bu yamayı denedin mi? ona göre indirmeyi düşünüom...

• quote:

Orjinalden alıntı: darkmet86

quote:

quote:

quote:

Hocam bende sorun çıkardı. Herkeste çıkarmıyor ancak bende çıkardı. En iyisi ya hepsini tek tek indirmek (ben öyle yaptım) ya da 2.34 full yamasından sonra 2.34 den 2.40'a yükseltmek.

Elit grafik yamasını kullanıcak isen en son kurmanı öneririm. Yani bütün yamalardan sonra.

Yapımcı firmanın bu konuda daha hassas olması gerekir. Yamanın yaması çıkacak bu gidişle.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: darkmet86

quote:

quote:

quote:

Hocam bende sorun çıkardı. Herkeste çıkarmıyor ancak bende çıkardı. En iyisi ya hepsini tek tek indirmek (ben öyle yaptım) ya da 2.34 full yamasından sonra 2.34 den 2.40'a yükseltmek.

Elit grafik yamasını kullanıcak isen en son kurmanı öneririm. Yani bütün yamalardan sonra.

Yapımcı firmanın bu konuda daha hassas olması gerekir. Yamanın yaması çıkacak bu gidişle.

Hahaha son söz güzeldi haklısın oyunu yeni aldım az karıştırayım neler varmış

• arkadaslar bu guc barını nasılyukseltıcem

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU]
  • kımse cevap vermıyecekmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: solomis

kımse cevap vermıyecekmı

Dün cevap vermiştim ama silinmiş mesajım

Orası güç barı falan değil. Karakterin ağırlık & taşıdığı yük oranı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 16 Nisan 2009; 18:50:44 >

• bu ne yaa..çoğu mesaj gitmiş..adminler toptan temizlik yapmışlar arada yaşlarda gitmiş..
  • Arkadaşlar Dragonmaw Pass diye bi yer var burdan geçemiyorum duvar var kapılarda kitli açılmıyor nasıl geçicem burayı yardım edermisiniz ?
  • Oyunun saçmasapanlığına dayanamayıp silmiştim sonunda ne oluyor güzel bir boss çıkıyormu bari?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Oyunun saçmasapanlığına dayanamayıp silmiştim sonunda ne oluyor güzel bir boss çıkıyormu bari?

o yere geldigin ana yoldan sag tarafa giden patika var orda oranj olan [ana gorev yani ] onu vericegin adam var o yolu takip et tunel var yolu takipet duvarin arka tarfina geciyon
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.