Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
3
Favori
129.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maxıs

Bi bölüme geldim bi ahtapot var nasıl kesicem canı azaldıkça hemen kendi canını dolduruyor.....

valla sacred da olurmu bilmem ama genelde rpg oyunlarında yaratığı zehirleyince can yenileyemez
  • teşekkürler
  • win7 de son patch de işe yaramadı, oyun şehirlere girince yine donuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glasus

win7 de son patch de işe yaramadı, oyun şehirlere girince yine donuyor...

Fixi denedin mi? Sen de benim yaptığım gibi yap, sisteme dual boot yap. Hem 7 hem xp. Benim makinede hem Vista hem XP var. Geçen eski bir oyun yükledim makineye Arx Fatalis. Vista'da hiç çalışmıyordu, XP'yi açtım sorunsuz çalıştı.
  • bende de o şekilde hem xp hemde win7 olarak kullanıyorum evet winxp de sorun yok winxp ye veda etmeyi düşünüyordum sacred yüzünden olmadı arx fatalis güzel oyundu zamanında sistemim kaldırmamıştı şimdi aklıma geldi bende takılıyım ona

bu arada winxp için konuşuyorum 1680x1050 elite texture kurulu physx açık aa kapalı af sürücüden 16x çok kötü fps düşüşleri oluyor ice&blood da yani ek paket yokken oyun böyle değildi physx de devre dışı olsa eski performansını göremiyorum
  • Nvidia Yeni driver çıkardı içinde sacred 2 için süprizler var...Ortalık karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: K3MaLHaN

TÜM SAYFALARI TEK TEK OKUDUM AMA HİÇ KİMSE UPDATE SORUNUNU NASIL ÇÖZECEĞİNİ BULAMAMIŞ
    LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ
    OYUNUM ORGİNAL VE SİTESİNDEN 2,10 U İNDİRDİM 2,34 Ü İNDİRDİM 2,40 İNDİRDİM HATTA ABARTIP UK SINI USA Nİ VE İNTERNATİONAL LERİNİ HEPSİNİ İNDİRDİM AMA HEPSİNDE RESİMDEKİ HATAYI ALDIM. OYUNU SİLDİM TEKRAR KURDUM , HATTA PC YE FORMAT ATTIM TEKRAR KURDUM OLMUYOR OLMUYOR VE DE OLMUYOR
    HELP ME PLZ

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU]

Arkadaşım bende de aynı hatayı veriyordu. Ana update sitesindeki 2.02 den 2.40 versiyon yükseltme 837 mb olan dosyayı çektim fakat sürekli hata verdi. Şimdi forumunda araştırdım. İçerisinde farklı bir link veriyor. Önceki sayfaları kontrol ettim bu yama çalışıyormuş linki vereyim hemen indir.

http://download.nvidia.com/downloads/nZone/patches/sacred2/Full/Sacred2-UK-INT-2_40_0_0.exe

• Arkadaşlar oyunu win7 de oynuyorum fakat level 10 a kadar geldim hiç yamasız oynadım yani ilk versiyonla oynuyordum. At binası açıldı. Gittim at alayım diye satan npc ye tıklamamla oyundan attı. Heralde yüklemede sorun dedim sildim tekrar yükledim ancak gene aynı hata.

Ayrıca oyunun yaması olan 2.02 den 2.40 olan yükseltmesini indiriyorum. Oyunu windows yüklü olan diske yüklemem şartmıdır pach yapmak için yoksa Windows c de yüklü oyunu d ye yükleme yaparsam pach yükleme yapar mı?

Son bir sorum daha var. Win 7 de 2.43 update sorun yapıyor mu? Bir kaç topic gördüm sanırım bu konuda bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutukak

Arkadaşlar oyunu win7 de oynuyorum fakat level 10 a kadar geldim hiç yamasız oynadım yani ilk versiyonla oynuyordum. At binası açıldı. Gittim at alayım diye satan npc ye tıklamamla oyundan attı. Heralde yüklemede sorun dedim sildim tekrar yükledim ancak gene aynı hata.

Ayrıca oyunun yaması olan 2.02 den 2.40 olan yükseltmesini indiriyorum. Oyunu windows yüklü olan diske yüklemem şartmıdır pach yapmak için yoksa Windows c de yüklü oyunu d ye yükleme yaparsam pach yükleme yapar mı?

Son bir sorum daha var. Win 7 de 2.43 update sorun yapıyor mu? Bir kaç topic gördüm sanırım bu konuda bilgisi olan var mı?

Oyunu hangi partisyona kurduğun farketmez. Bilgisayarın registry kayıtlarında vardır zaten oyunun konumu. Sen sanırsam eklenti paketi olmayan versiyonu oynuyorsun. Bildiğim kadarıyla o windows 7de sorunsuz çalışıyormuş. Ama, sanırsam eklenti paketi ile birlikte son yamayı kurarsan Win 7'de de sorun yaşamazsın. Ama, eklenti paketli Sacred 2 genel olarak normal Sacred 2'den daha yavaş çalışıyor anlatılanlara göre. Ben Windows Vista kullanıyorum, bir hız farkı yaşamadım.

• Eklenti paketi daha indirmedim bile. Sacred ın ilk çıkan UK olan 2.02 versiyonu var bende direk 3 dvd lik olanı kurdum.
  • quote:

Eklenti paketi daha indirmedim bile. Sacred ın ilk çıkan UK olan 2.02 versiyonu var bende direk 3 dvd lik olanı kurdum.

Elite paketli olanı kurmuşsun sen. Patchlemekte fayda var, çünkü oyunda bir yılda pek çok bug düzeltildi ilk sürümden bu yana.
  • Sacred 2 nin tüm ek paketlerini yaptım arkasından ice blood ek paketini de yükledim. Arkasından 4.65 versiyon yamasınıda yükledim. Oyun güzel çalışıyor fakat bir sorunum var. Yeni karakter eklenmiş sanırım focus magic diye. Onu seçtiğim zaman adamın hiç bir şeyi gözükmedi. O kişiyi seçtim oyuna başladım ilk başlandıçta görünmez bir adam var ve hiç hareket etmiyor. Görünmez adam diyorum çünkü adam gözükmüyor :)
  • mükemmel bir hack'n slash tır manyaktı ilk oyun şu anda bildiin kadarıyla patchide cıkdı...
  • quote:

Sacred 2 nin tüm ek paketlerini yaptım arkasından ice blood ek paketini de yükledim. Arkasından 4.65 versiyon yamasınıda yükledim. Oyun güzel çalışıyor fakat bir sorunum var. Yeni karakter eklenmiş sanırım focus magic diye. Onu seçtiğim zaman adamın hiç bir şeyi gözükmedi. O kişiyi seçtim oyuna başladım ilk başlandıçta görünmez bir adam var ve hiç hareket etmiyor. Görünmez adam diyorum çünkü adam gözükmüyor :)

En son patchi yükleyip ilacını bul. (2,65'di sanırsam)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

quote:

Sacred 2 nin tüm ek paketlerini yaptım arkasından ice blood ek paketini de yükledim. Arkasından 4.65 versiyon yamasınıda yükledim. Oyun güzel çalışıyor fakat bir sorunum var. Yeni karakter eklenmiş sanırım focus magic diye. Onu seçtiğim zaman adamın hiç bir şeyi gözükmedi. O kişiyi seçtim oyuna başladım ilk başlandıçta görünmez bir adam var ve hiç hareket etmiyor. Görünmez adam diyorum çünkü adam gözükmüyor :)

En son patchi yükleyip ilacını bul. (2,65'di sanırsam)

Yükledim zaten 2.65 pach li halinde de yok :s Nette bay aradım bulamadım?

• Düzgün yükleyememişsin maalesef.
  • oyunu oynamak istiyorum.toplam 25 gb lık oyunu yüklemek gözüme o kadar yorucu geliyorki tırsıyorum..şimdi dk larca yükleme için uğraş çat hata versin..Sacred2 Ice And Blood dan bahsediyorum.indirdim duruyor kenarda..cesaretimi toplayıp bir gün yükleyecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

oyunu oynamak istiyorum.toplam 25 gb lık oyunu yüklemek gözüme o kadar yorucu geliyorki tırsıyorum..şimdi dk larca yükleme için uğraş çat hata versin..Sacred2 Ice And Blood dan bahsediyorum.indirdim duruyor kenarda..cesaretimi toplayıp bir gün yükleyecem.

İndirmeye üşenmemişsinizde yüklemeye mi üşeniyorsunuz

Sırasıyla yüklerseniz bir sıkıntı olmaz merak etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hserdark

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

oyunu oynamak istiyorum.toplam 25 gb lık oyunu yüklemek gözüme o kadar yorucu geliyorki tırsıyorum..şimdi dk larca yükleme için uğraş çat hata versin..Sacred2 Ice And Blood dan bahsediyorum.indirdim duruyor kenarda..cesaretimi toplayıp bir gün yükleyecem.

İndirmeye üşenmemişsinizde yüklemeye mi üşeniyorsunuz

Sırasıyla yüklerseniz bir sıkıntı olmaz merak etmeyin.

zaten ıce and blood dan önce yükleyip oynamıştım..sonra format falan attıktan sonra yeniden yüklemeye fırsatım olmadı.bide malum zaman sıkıntısı.iş-ev mekik dokumaktan indirdiğim ve indirmeye devam ettiğim yüzlerce filmden arada sırada 1-2 tane anca izliyorum.koskoca sacred alemine dalmam için baya zaman ayırmam lazım.oda yok ne yazıkki.dediklerim işin esprisi idi.

• Vurduğumu yıkıyorum, biraz sıkıcı olmaya başladı demiştim ama durum oynadıkça değişti.

İlk zorluk seviyesinde tüm yan görevleri de yapmıştım. Sonraki seviyede (Silver ya da Bronz) fazla yan görev yapmadan, Gold seviyesinde ise sadece ana görevleri yaparak ama boss larda oldukça zorlanarak bitirebilmiştim. Platinum a başladım ancak şu an işler hiç de iyi değil. Çünkü 54 lvl ile ilg köylerdeki 70 lvl yaratıklarla boğuşmak gerçekten zor oluyor. Üstelik düşen bazı eşyaları da henüz o levele varamadığım için kullanamıyorum. İlk köylerde level atlamaya çalışıyorum. Lvl leri yüksek olduğundan biraz hızlı yükselebildim (şu an 66) ama yan bölgelere doğru gidince lvl 80 adamlar neredeyse vurdukları gibi yıkıyorlar. Oyundan yeni yeni zevk almaya başladım diyebilirim. Bu tecrübeden sonra yeni bir karakter açmak farz gibi oldu.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.