Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.213
Cevap
3
Favori
129.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diablo III'ün videosu ile bunun videosunu bir karşılaştırın. Sacred 2 kütük gibi gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: esesli1975

oyun güzelmiş

Ya kardeş senin bir cümlayi aşan yorumun hiçmi olmaz yaaaa...
  • Yayınlanan videolara baktımda mage skillini gösteren bir video vardı, iğrenç ötesi karakter animasyonları var ve 1. oyundan beri değişmeyen bir odun karakter tiplemesi var. Bu oyunun yağımcıları böyle seviyor demek ki uydurruk bir oyun olacağa benziyor 1 ide uyduruktu bunun sırf can sıkıntısından oynamıştım...
  • Bu oyunun birincisini oynamıştım bunu da oynarım diablonun çıkması bir şeyi değiştirmez.
  • Hatunlarr çok manyak beaa Sırf Hatunlar için oynarım ben oyunu.
  • Bence Video'lar kötü falan değil. Hepsini izledim ve hepsi çok güzel Sadece 1 tane videonun bir yerinde karakterin tek vuruşunu göstermişler tek odun gibi duran haraket o bence Bence oyun güzel olacak. Millet Diablo III çıkacak diye RPG tanımaz oldu. Ama Sacred bende farklı bir yere sahip. Diablo II yi geçenlerde oynadım ve 3-4 karakter kastım ve çok güzel bir oyun. En son Sourcess kasmıştım lvl 65 civarıydı. Sacred'ı oynayalı yıllar oldu belkide. Ama bana göre Sacred Diablo II den çok daha güzeldi Tabi ki zevkler ve renkler tartışılmaz ama millet Diablo III ü duyunca unuttu konuyu Ama ben unutmayacağım Sonuna kadar YUKARI

Değiştirme: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 25 Ağustos 2008; 19:32:08 >

• Bu oyun bir süre daha çıkmazsa, diablo 3 ve fallout 3 ile kapışmak zorunda kalacak. İkisi de (özellikle diablo) bu oyunu dümdüz eder gibi geliyor bana. Bir an önce çıkması lazım bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

Bu oyun bir süre daha çıkmazsa, diablo 3 ve fallout 3 ile kapışmak zorunda kalacak. İkisi de (özellikle diablo) bu oyunu dümdüz eder gibi geliyor bana. Bir an önce çıkması lazım bence.

Diablo III'ün daha çıkış tarihi belli bile değil Bence en az 2-3 senesi var Daha sadece bir bölümün bir kısmının videosunu yayınladılar ve sadece 2 karakter gösterdiler. Daha sitelerinde bile diğer karakter tanıtımları yok. Sadece 2 karakter Boşuna ümitlenmeyin. Diablo III 2-3 yıldan önce çıkmaz. Ayrıca burası Diablo III yeri değil. Diablo III iyi diyecekseniz gidin Diablo III konusunda oyunu övün Polemik yaratmak istemiyorum ama bu oyunuda böyle kimsenin aşşağılamasına izin veremem

• @xX_Warlock_Xx

Dostum sana sonuda kadar katılıyorum..Diablo türünün ilk oyunu olabilir tamam fakat diğer oyunları kötülemenin nedeni ne?!?Diablo çok mu süper oyun herkes diablo diablo diablo diyor..Bir sürü rpg var Diablodan daha güzel...
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuchan

@xX_Warlock_Xx

Dostum sana sonuda kadar katılıyorum..Diablo türünün ilk oyunu olabilir tamam fakat diğer oyunları kötülemenin nedeni ne?!?Diablo çok mu süper oyun herkes diablo diablo diablo diyor..Bir sürü rpg var Diablodan daha güzel...

• @xX_Warlock_Xx

Dostum yine sana sonunda kadar katılıyorum..Hem kendisi kötülemiş oyunu hemde burda sana laf yetiştiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuchan -- 27 Ağustos 2008; 10:40:38 >
  • Hunter_one'a katılıyorum. Döversin Hunter_one.

Sacred Diablo'dan önce çıkacak tabi ki, çünkü oturma organları yemez orjinalinden çalıp da yenisi çıkarken aynı anda yarış halinde olmaya. Sacred en başarılı Diablo kopyasıydı, ona laf yok. Ama bakalım Diablo fasonu bir oyunun yenisi ile Diablo'nun yenisi nasıl olacak. İkisi de kendi çapında denk olacaktır. Ama Diablo II'yi baz alıp oyun yapan bir firma yeni oyununu Diablo III'ten önce sunarak erken pazar payı dışında bir avantaj sahibi olabilecek mi.

Bazılarımız çok zaman geçirmesinden mütevellit Diablo fanlığı yapabilir ama popüler olana antipati ile yaklaşıp, sevenleri de kötüleyip rant sağlama peşinde olanlar da popüler olanın karşısındaki çapınca en parlak olanın sempatizyanlığını yaptığını unutmasın. Bir tarafta Diablo, diğer tarafta Sacred varsa pek tartışmaya gerek yok. Ayrıca oyunun kendi konusunda oyunu kötüleyip eleştirenlerin yanlış yaptığını düşünmelerinde Sacred manyaklarıyla aynı fikirdeyim. Bu, Sacred konusu. Buraya gelip "Berbat, Fifa daha güzel bir oyun." demek pek akıl işi gözükmüyor...

@batuchan, kahveden adam toplayınca kalabalık olsun diye gözüken ergen gençler gibi ortada dolaşma. Kişileri tartışacağına tartışma konusuna bilgilerinle ışık tut. Öyle yırtık dondan çıkarmış gibi ortaya fırlayıp ortamı alevlendirmeyin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Hunter_one'a katılıyorum. Döversin Hunter_one.

Sacred Diablo'dan önce çıkacak tabi ki, çünkü oturma organları yemez orjinalinden çalıp da yenisi çıkarken aynı anda yarış halinde olmaya. Sacred en başarılı Diablo kopyasıydı, ona laf yok. Ama bakalım Diablo fasonu bir oyunun yenisi ile Diablo'nun yenisi nasıl olacak. İkisi de kendi çapında denk olacaktır. Ama Diablo II'yi baz alıp oyun yapan bir firma yeni oyununu Diablo III'ten önce sunarak erken pazar payı dışında bir avantaj sahibi olabilecek mi.

Bazılarımız çok zaman geçirmesinden mütevellit Diablo fanlığı yapabilir ama popüler olana antipati ile yaklaşıp, sevenleri de kötüleyip rant sağlama peşinde olanlar da popüler olanın karşısındaki çapınca en parlak olanın sempatizyanlığını yaptığını unutmasın. Bir tarafta Diablo, diğer tarafta Sacred varsa pek tartışmaya gerek yok. Ayrıca oyunun kendi konusunda oyunu kötüleyip eleştirenlerin yanlış yaptığını düşünmelerinde Sacred manyaklarıyla aynı fikirdeyim. Bu, Sacred konusu. Buraya gelip "Berbat, Fifa daha güzel bir oyun." demek pek akıl işi gözükmüyor...

@batuchan, kahveden adam toplayınca kalabalık olsun diye gözüken ergen gençler gibi ortada dolaşma. Kişileri tartışacağına tartışma konusuna bilgilerinle ışık tut. Öyle yırtık dondan çıkarmış gibi ortaya fırlayıp ortamı alevlendirmeyin.

Buraya katılıyorum

Fakat, Sacred'ın Diablo kopyası olduğuna katılmıyorum Bu arada Sacred 2 Diablo III ile yarış halinde falan değil. Şurada Diablo III duyuralı kaç gün oldu ki ??? Sacred 2 yi yaklaşık 2 yıldır bekliyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: ondeire

oha 2008 mart diyo

Çok acayip ya.
  • Bu benim birinin görüşüyle edindiğim bir ön yargı değildir. Ben Diablo'ya yıllarımı vermiş, Sacred'ı da birden fazla karakterle bitirmiş biri olarak Sacred'a ilk başladığım gün Diablo'nun en başarılı kopyası olduğuna kanaat getirdim. Ama Sacred'ı daha çok beğenenin Sacred'ın kendine özgü bir havası olduğunu ve belki de çıkış tarihine bakmadan "Sacred oyundaki şu şu özelliği çoktan açıklamış ama Blizz çalmış..." diyerek Diablo'nun fason olduğunu savunabilir, bir şey diyemem.

Ben tartışmayı kişiler üzerinden yürütmediğim için merak etmeyin, sıkı bir Diablo fanı da olsan Diablo'yu çok seviyorum diye rakiplerini ve/ya diğerlerini kötüleyecek değilim. Kabul etmediğimi, beğenmediğimi en az beğenenler kadar inceler ve bir o kadar zaman geçiririm. Bilinçli tüketici olduğum kadar bilinçli bir reddedişçiyim de...

Ve yorumlarınızı okuyup Sacred'ı çok beğenmenizden kelli savunmaya geçmeniz, taaruza geçenler kadar net bir şekilde anlaşılabiliyor. Sacred, Diablo kopyasıdır. Bunu tee 97-98'den beri bilgisayar oyunu oynayan biri olarak daha oyunu görür görmez anlamıştım. Ve zevkle, eğlenerek saatlerce oynamıştım. Önemli olan da budur. Siz sanıyor musunuz ki, dünyada eşşek kadar ses getiren Matrix özgün bir film? Çok bariz çalıntı bir filmdir kendisi. Ama en sevdiğim filmlerden birisidir. Bu çalıntı kısmı beni ilgilendirmez, bana yaşattığı eğlence orjinalinden fazla olmasa da yine de kabul edilebilir şekildeyse ben onu ekürilerine bulaşmaksızın ayrı bir kefede değerlendiririm. Bu oyunu da eğlenerek oynadım, çıkarsa oynayacağım. Daha çok beğendiğim oyunlar elbette var, ve onlardan daha çok beğendiklerim de. Hani tarzını, geçirdiğim zamanı ve çıkış tarihini bir kenara bırakıp "En sevdiğim oyun" diyebileceğim bir oyunu sürekli oynayıp diğerlerine "Bu, şundan daha kötü" diyip oynamamak zaten dangalaklık olur. Güzel oyun vardır, çok güzel oyun vardır, daha az güzel oyun vardır. Hepsini oynayanlar, daha fazla ya da daha az beğenenler olacaktır. Beğenerek oynuyorsanız her oyun özeldir(Bu ne salak son oldu lan).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 27 Ağustos 2008; 20:13:57 >

• Güzel grafikler
    Ama sevmiyom böyle oyunları
  • iyi bir oyun olursa Diablo 3 çıkana kadar oynanabilir. Diablo' nun çok klonu oldu ama en başarılısı Sacred' dir bence, Titan Quest' de teknik olarak başarılı bir Hack&Slash idi ancak oyunu tek kişi oynamak çok sıkıcıydı.
  • saçma sapan bişey asla oynamam...ama oynayanlar olabilir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

saçma sapan bişey asla oynamam...ama oynayanlar olabilir....

Gelde çıldırma
  • Oyun güzelde,grafikler bana sanki saçma sapan online japon oyunu grafiklerine benziyor gibime geldi..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.