Şimdi Ara

Sadakat programı iki yeni paket avantaj 29 avantaj 39

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
14.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell'de sadece size özel her yöne 500 dk, 1000 SMS ve 4 GB sadece 29 TL!
    AVANTAJ29 yaz 2222’ye gönder

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/yeni-hazir-kart-sadakat-programi-avantaj-29

Turkcell'de sadece size özel her yöne 1000 dk, 1000 SMS ve 4 GB sadece 39 TL!
    AVANTAJ39 yaz 2222’ye gönder

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/yeni-hazir-kart-sadakat-programi-avantaj-39

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Operatörler en sonunda eski müşterinin kıymetini anlamaya başladı. Darısı Türk Telekom ve Vodafone'nun başına.
  • 39tl olan guzelmiş onamı gecsem 😉

• Ne zamana kadar geçerli? kayıt olduktan sonra ne kadar süre kullanabileceğiz?
  • Az önce müşteri hizmetlerine sordum. Dönemsel kampayanlarmış. Ağustos ayında sonlanacakmış.
  • otomatik yenilenmiyor

oradan geçirekceler
  • Yaz için kısa dönemli ama güzel kampanya, süresini uzatmazlarsa bile 2 kez kullanmış olacağız güzel paket 29 TL olanı yaptım memnun kaldım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shark1907

Yaz için kısa dönemli ama güzel kampanya, süresini uzatmazlarsa bile 2 kez kullanmış olacağız güzel paket 29 TL olanı yaptım memnun kaldım :)

Katlanan internet kapsamında 4 gb internetin + 4 gb daha extradan verdlml sana? Normalde vermesi lazim 30 hazirana kadar tüm internet paketleri ayni es deger oranda katlaniyor

• tatli45 T kullanıcısına yanıt
    Hocam benim hat 4,5 g uyumlu değil ancak telefonu ve simi uyumlu olan bir arkadaşım da yaptı aynı paketi ve interneti katladı ;)
  • shark1907 kullanıcısına yanıt
    Oo güzel o halde 30 haziran katlama muhabbeti son bugun yapmak lazım , Tşk'ler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • paket bulamadigimdan hala avantaj29 dayim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.