Şimdi Ara

Sadece +10 Yıllık Üyeler Gelsin! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
5
Favori
22.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5 ay sonra 10 yıl oluyor buradayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2008 yılından bu zamana vay be :) 12 yıl olmuş
  • 16 sene olmuş. İlk tanıştığımızda bilgisayar bileşenleri bölümünde devamlı günü geçirirken, evlenme ve çoluk çocuk sahibi olmakla birlikte sıcak fırsatlara taşındık. Emekli olunca da Allah o günleri gösterirse tabi hedefim sinema, edebiyat ve hobi bölümüne taşınmak ve en son da yine sıcak fırsatlara dönerek mezar yeri arama ile noktalamak forumu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen söyleyince baktım bende üyelik tarihine. Maşallah 12 koca yıl olmuş üye olalı. Vakit ne kadar da hızlı geçiyor.
  • Geldim kardeşim sıkıntı nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok mesajım olmasada forumda genel olarak aktif bir üyeyim
  • 2006 da da ben kaydolmuşum. 14 yıl geçmiş...

ilk 5 - 6 yıl donanıma meraklıydım günüm burda geçiyordu.

Şu ara ara girip bakıyorum ne oluyor ne bitiyor.
  • Emule DNS ayarları için üye olmuştum. Sonra Xbox360 konuları, Sistem Toplama konuları, Steam, Türkçe yamalar derken bugüne kadar gelmişiz. Yaşlanmışız yahu. 2008.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

Arkadaşlar benim Mart ayı maaşım henüz yatmadı, bir sorun mu var?
    mrb hocam bu maaş meselsi tam olarak nedir? açıklama linki var mı. dh mi ödüyor. DETAY nerde
  • Bende 10 yılı devirmişim. Gerçi öncesi de var ama üye değildik.

• ne diyip diyemeyeceğimi bilemiyorum ama her alanda olduğu gibi burada da iş kaşarlığa döndü.. Bir iş ne kadar kaşarlanırsa samimiyet o kadar azalıyor maalesef.
  • sosyal medyanın olmadığı zamanlardan beridir buradayız
  • 9 dan gün almışız,

Bin tane forum dizseler önüme
    Yine de değişmem saçının teline

Çok mu duygusal oldu
  • 29 temmuz 2007 kayıt tarihi. zaman hızlı geçiyor
  • Güzel zamanlardı, tüm internet aleminde forumun adı vardı ama işler değişti, her şey gibi konu dışı da değerini yitirdi, yönetiminde üyelerin de payı vardır bunda

• 16 koca yıl yaşlanmışız valla...
  • Geldim. Evet?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 30 Mart 2020; 12:31:56 >
  • Yönetimin de payı var elbette ama acaba üyelerde daha doğrusu toplumumuzda da mı bi değişim bi yozlaşma var sanki. En nihayetinde burayı da ülkemin vatandaşları kullanıyor sanki ülke vatandaşlarının değişimi yansıyor biraz da buraya. Düşen sadece forum kalitesi değil de onu etkileyen insan kalitesi gibi biraz da.

• 2005'ten beri üyeyim

• porsche911gt2 kullanıcısına yanıt
    Hepsi birbirine bağlı, ben de olaya başka bir açı katayım, hayat kalitesi düştü ve yaşam zorlaştı, herkes konu dışına gülmek vakit geçirmek için gelirdi lakin günümüzde gülmek ve vakit bulmak ne kadar kolay? artık geşmişi yad etmekten başka dönüş yok, kolanın tadı bile değişti forum ne ki, kalite yerlerde bizim gibi 3. Dünya ülkelerinde teknolojiden

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.