Şimdi Ara

Sadece +10 Yıllık Üyeler Gelsin! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
5
Favori
22.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O günleri çok ararsın hocam.Eski heyecan yok artık.CSBler bile kaliteliydi.Şimdikiler kare monitör ile yediği şeylerin ss'sini koyup konu açıyor.Var gerisini sen düşün
  • 11 sene oldu gireli dağlar kadar fark var şuan
  • Üyelik tarihim 2005 ama 2004 ten beri forumdayım.
  • Daha önce şifresini unuttuğum üyeliğimi saymazsak bu üyeliğimle 12 yılı geçmiş . Eskiden buralar tadından yenmez haldeydi. Şimdi arada bir girer olduk.
  • 7 olur mu?
  • 1 yılla kaçırdım :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Nadir

Konuyu ana sayfada görünce bakınayım dedim kimler var . Konu dışını bırakalı yıllar olmuş . Konuyu açanın eski ama eskimeyen dostumun açtığını sonradan fark ettim . 2005 yılından beri hergün sıkılmadan forumun müdavimiyim
    vay kardeşim benim
  • Arkadaşlar ilk atılan mesajları alıntı olarak ya da ekran görüntüsü şeklinde paylaşsak nasıl olur. Hoş olur diye düşünüyorum.

Ben atayım ilk önce

quote:

Tüm forumlar >> Üye İstatistikleri

Üye İstatistikleri
    Toplam 18276 mesaj atmışsınız.
    5595 gündür üyesiniz.
    Günde ortalama 3.27 mesaj atmışsınız.
    @2952865 ilk mesajınız, 25 Mayıs 2005; tarihli, " muzio jm 300" başlığında.

arkadaşlar başlıkta belirttiğim mp3 çaları almak istiyorum fakat merak ettiğim konu bütünleşik pilin kullanım ömrü. kullanan arkadaşlar varsa bu mp3 çalar hakkında izlenimlerini yazabilirlermi ve pilleri ileride bir sorun çıkarıp çıkarmayacağı hakkında bilgileri var mı okuyan ve yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Buradan bulabilirsiniz kolayca

https://forum.donanimhaber.com/memstats.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 30 Mart 2020; 14:18:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Citizen vardı

Sürekli forumu çökertirdi
  • vayy bee 2006 da üye olmuşum.. çok daha kaliteliydi herkes birbirine pc oyun vs yardım ederdi. şimdiki bebeler yok atesit oldum, yok allaha hala inanan varmı, hükümet şöle kötü böle kötü vs vs.. işleri güçleri boş boş oturup sadece eleştirmek.. geçen bi tanesi dünya kadar eleştiri yapmış ama kendisi 2.5 yıldır işsizmiş ve cebinde son kalan parası ile et yemeden duramazmış.. ve bunun da suçlusu hükümet devletmiş.. zerre çalışmaya niyetleri olmayan bi gençlik var konformizmin peşinde sabah aksaş dizi izleyen tiktok kullanan ve hiçbir bilgi birikimi olmadan fikirleriyle toplumu bozmaya çalışan tipler bunlar.. Rezillik öle diz boyu ki şahsın biri diğerine karısını teklif etmişmiş neyse diğeride gelmiş bunu forumda ifşa etmişmiş.. kepazeliğe bakarmısın.. Bunu bilinçli yapıyorlar ama eminim.. sıradanlaşsın ki yarın bigün normal karşılansın bunlar.. Hee bide bişiler yazınca önce doğru yazmayı öğren diyen ergenler var.. Forum yöneticileri de zaten bunlara destek oluyor ki böle konular alıp başını gidiyor..

• valla önceden daha iyiydi forum,şimdi oram buram nasıl SS'li konularından geçilmiyor forum

2008 üyesiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 30 Mart 2020; 14:57:36 >
  • SELAMLAR KARDEŞLERİM,

Yıllar yıllar oldu hala buradayız. Yaş olmuş 45 12-13 yıldır buralardayız.
    Çok şey değişte dünyada sitede nasıl değişmesin...

Çok darılan gidenler oldu, çok da yeni gelenler oldu.
    Ufaklar büyüdü, delikanlı oldu, kimi bu siteden aldığı yüzükle evlendi ve evini düzdü.

Selam olsun tün DH ye .....
  • nvidia 5700 ekran karti almak icin uye olduk daha cikamadik

ati 9550 ler vardi .9600xt ye mi ne kodlaniyordu.hey Allah,im yaw

15sene dile kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 30 Mart 2020; 15:47:2 >
  • Amazon olayından sonra eski üye kaldımı ki forumda
  • Eskiden bilemedimlerimizi sorar cevap alırdık şimdi tam bir kahvehane.

• 2006dan beri

• quote:

Orijinalden alıntı: kaansay

Birde OTomobil Genel bölümünde Taner Göde vardı Belki hatırlayanınız vardır. Küstürdüler sonra onu...
    He ya bende Taner Göde yi hatırlamaya çalılıyordum. Eskiden sadece Göde değil gerçekten çok kaliteli paylaşım yapanlar vardı. Belki şimdide vardırda biz görmüyoruzdur. Sanırım zannımca belkide

Oc konularıda fena değildi hani

https://forum.donanimhaber.com/amd-phenom-ii-oc-kulup-efsaneler-olmez-sadece-sekil-degistirir-4-93-4-54-ghz--40156497-115

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey11 -- 30 Mart 2020; 18:38:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +12... zaman hızlı geçiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.