Şimdi Ara

Sadece +10 Yıllık Üyeler Gelsin! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
5
Favori
22.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 vay be 15 sene olmuş
    Ama eskisi gibi değil
    Çok nadir yazıyorum girip okuyup cikiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 seneyi deviriyoruz.
  • aynen badi
  • geldim bro
  • 11 olmuş vay be..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim düşüncem biraz karamsar gelebilir ama hayat yaşam eskideki gibi değil hiç bir şeyin anlamı kalmadı bence artık insan her şeye daha çok ulasabildiginde daha çok şımardı her şeye ulasmak basitleşti maalesef önceleri günde kaç kere o zaman ki heyecanla kimisi ikinci ele kimisi başka şeye bakıp çıkardık üşenmeden giriş çıkış yapmaktan bikmazdik şimdi bir kere bile giris yapmaz olduk eminim çoğu kullanıcı da bu şekilde düşünüyordur.

• 2005 Mart girişliyim.. finallere hazırlanırken bir gece vakti açmıştım hesabı, dün gibi hatırlıyorum
  • 14 yıllık üyeyiyim,eskiden pc donanım,konsol ve 2 el satış bölümlerinde aktiftim,pc donanım çldü konsol öldü,2.el satış ölücülerle doldu oda öldü,forumda sübyan kaynıyor,eski üstadlar yok yönetime kızıp gittiler haklı olarak,geçen inceleme videoları bakayım dedim ekran kartı için 10 tane yurt dışı video varken en az bir tane türk inceleme yoktu,aklıma hemen telefon incelemeleri geldi,pc donanım üvey evlat muameleri görüyor resmen,bu forum pc donanım bölümüyle bu hale geldi desek yalan olmaz.yav arada bir anakart,işlemci,ekran kartı falan inceleyin telefon incelemelerinden kusacağım artık
  • spawn_67 S kullanıcısına yanıt
    +1

• otomobil genelden çıkmazdım, otomobil konusunda bazı arkadaşlarla ikili münakaşa yaşardık sayfalarca yazardık,millet bizi takip ederdi. bilgisayar, laptop, oyun konsolu vs bir sürü konuda forum çok iyiydi.

Şimdi otomobil genel bitik, nasıl bitik olmasın b sınıfı araba olmuş 150 bin tl, ülke gündemi desen rezil durumda yarısı tirol yöneticiler korkularından muhalifleri cezalandırıp duruyor. birde ateist,deist grup var bunlar hükümet tirollerinden daha beter olur olmadık yerde Allah yok konusu açıyorlar. Forum 3-4 yıldır bitik durumda sadece alışkanlıktan dolayı giriyorum.

şuan forumda sadece cep telefonu bölümü biraz fayda sağlayacak cinsten diğer topicler bom boş
  • Dün gibi hatırlıyorum param çok yoktu. Toshiba qozmo laptop alacaktım asus g750 ile arasında kalmıştım. Onu sormak için üye olmuştum.

• şunu 15 yıl yapalım :) şaka bir yana bıktık forumdaki kinder kids tayfasından. onlarsız çok daha güzel ortam vardı. şimdi tadı tuzu kalmadı. aptal bi nesilin yansıması var bu forumda.
  • Rez Alalım Y kuşağı
  • "-Yazarım da bi +rep vermeniz yokmu abiii " diyecek biri diye konulara giremez olduk. Bir de Fok balıkları vardı bizim zamanımızda..

• Kolonyalar benden oğlum getir buzdolabından kolonyayi misafirleri dezenfekte et bakim

• Donanımhaber'de 2008-2014 arası çok sağlam bir dönemdi. Nedendir bilmiyorum. O yıllar teknolojinin radikal bir şekilde evrildiği yıllar galiba. İphone'nun çıkışı, 3g'nin gelişi vs. heyecan sarardı ortalığı. Keza BSC'nin açılışını dahi bilirim. Mevlüt Erdinç abimizin oyun tanıtım videoları olsun, Beril'in indie oyun tanıtımları, Talha'nın yeni toy dönemlerindeki oyun incelemeleri, Ersin Korkut'un oyun inceleme videoları. Çok iyiydi. Donanımhaber tarafında ise, konu dışı bambaşka bir dünya idi. Kasayı yan yatır, ya sen bir dur durum karışık yazan arkadaşlar, imla hataları ile küfre dönen konular vs. bir girdiğinde çıkamazdın. Online oyun bölümünde ise, Knight online'da kim şerefsizin önde gideni, direkt konusu açılır ifşa edilirdi. Tek değişmeyen şey ölücüler grubu galiba. Adamlar 12 sene önce de aynı idi, şimdi de aynı Eskiden mesaj kasma durumu vardı birde. Rütbe alma çok önem arz ediyordu. Fakat konu dışı müdavimleri pek takmazdı. Konu dışında atılan mesajlar, sayacı etkilemezdi çünkü. Yukarıda yazıdığım ve geldiğine sevindiğimiz o 3g, artık bizi PC başından kaldırıp, akıllı telefonlara itti. 2013 yılından sonra Youtube'unda artık revaçta olması ile, işler forum siteleri için pek iyiye gitmedi. Önceden bir konu açılır, bir hata paylaşılırdı, emin olun dört bir koldan çözmeye çalışırdık. Fakat şimdi böyle bir konu açılsa, trolllüyor arkadaşlar. Eskiden forum sitelerinde çözüm aramak, google'da aramaktan daha basitti. Bana kalırsa siteye 2000'liler ne zaman girdi, iş artık değişti. Cıvık cıvık konular var, artık moderatör de bakmıyor kim ne maesaj atmış diye. Kalsın diyor. Önceden "LAN" yazsak uyarı yiyiyorduk sitede. İmza biraz büyük olsa çat uyarı puanı. Acımıyordu sağolsunlar. Mobil ortama ne zaman döndük? ne zaman birşeyleri kolay tüketir olduk? işler değişti arkadaş. Artık Youtube'da izlediğin bir video 5 dk geçsin, eski çöp oluyor. Yine de gün aşırı girerim siteye, bakarım neler oluyor diye. Fakat siyaset meydanına döndüğü için artık zevk vermemeye başladı. Biraz kurallar değişmeli. Popüler konular durmadan siyaset.
    He birde "ELZEMSİN" diye bir üye vardı. Hatırlar eskiler. Ne güzel bilgilendirici konurlar açardı kendisi. Mesela bir konusu https://forum.donanimhaber.com/abd-new-york-brooklyn-koprusu-yapim-asamasi-1870-1883--76706667-1

Ne bileyim belki de gençliğimiz olduğu için o yıllar daha güzel geliyordu. Amaan öyle böyle gidiyor site işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostplanetp -- 31 Mart 2020; 0:33:12 >

• 2007'den beri
  • O eski tat kalmadi forumda..

• Eskiden gülüyorduk, artık toplum olarak aynı şeye yoğunlaşıp gülemiyoruz. Bu biraz da ekonomiyle ilgili.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.