Şimdi Ara

Sadece +10 Yıllık Üyeler Gelsin! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
5
Favori
22.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden boyle oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 yine bir şey değil Kurtadam forumunda mod olacak kadar eskiydim yav. En sevdiğim yerli forumdu diyebilirim.
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/imamlara-maas-odenmesin-oneri--142633162-3 su konun altinda 3 kisi banlanmis dogru konustugu icin

kafasina gore ban atan bir sistem var muhtemelen banada atarlar ban simdi genel olarak herhangi bir seye yorum yapmiyorum sadece okuyorum
  • Foruma bir sabah internet kafeden üye olmuştum.Herşeyimiz azdı ama herşeyden birazdık.
  • Arkadaşın dükkanında üye olmuştum sene 2004 :) 16 yıl olmuş be. varmı benim gibi eski olan.
  • Ee geldik n’olcak simdi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gelinceye bişeyler değişşe keşke

• Ben biraz yaşlıyım ama ruhum genç

• sene 2001 üniversiteye yeni başlamışım, yurtkurun internet kafesinden girip üye olmuştum, sonra biara forum patladı gitti, üyelikler falan silinince tekrar üye oldum 2004 falandı herhalde. öyle işte. biz hep buradaydık ama 3 nokta delisi 3 günlük bebeler için kıyıyorlar bize, zırt pırt banlamalar uzaklaştırmalar falan. olduğu kadar buradayız yine. birilerine bişeyler katarız belki bir soru sorulduğunda veya yardım ederiz bi şekilde. alıştık mı ne buralara yoksa
  • 2006 girişliyim ama forum adına bişey hatırlamıyorum acaba ilk ne amaçla kayıt oldum

• Forum bitmişşşş
  • geriçekemeyan burada mı?

• KO kayıt :)
  • 27 Ağustos 2004

• Hiçbir şey eskisi gibi güzel değil ki forum ortamı güzel olsun anasını satayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mevzu var dediler geldik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Arkadaşın dükkanında üye olmuştum sene 2004 :) 16 yıl olmuş be. varmı benim gibi eski olan.
    +1
  • 26 Ekim 2003 siteyi benim üzerime kurmuşlardı
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.