Şimdi Ara

Sadece +10 Yıllık Üyeler Gelsin! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
5
Favori
22.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O yıllar iyiydi 2010-2007 aralığı daha da iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    pek takip etmiyorum da buralarda mı böyle oldu ya
  • Darkhardware varken buraya pek uğramazdım, cıvık gelirdi burası. Levent P. mekanı kapatınca biz de buraya düştük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Menfaat biraz daha ağır basıyor. Yönetim istifa desem kaç Allahın kulu beğenip paylaşır :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çoluk çocuğa karıştık artık eskisi gibi aktif olamıyoruz (2006)

• 2007’den beri forumdayim, 2009’da uyelik aldim. Forumdaki 13 yilim yorum yapmaktan cok yorum okumakla gecti. Hala da kim ne yazmis diye okuyorum iste..

Kimse beni tanimaz, ben de tanimam kimseyi. Seviyorum burayi

• Toplandık kardeş

• okuyucuyuz baabi
  • 21 Aralık 2004. asırlık çınar olduk, yakında bize de otobüste yer veren gençler olacak. Ömrümüz ekran başında geçti, işimizde bilgisayar, eğlencemizde. Sanal bir hayatla geçen yıllar. Yine de güzeldi be
  • Eski tadı yok maalesef.

• Ati V.S Nvidia tartışmaları daha mantıklıydı.
    Deli gibi millete sistem tavsiyeleri verirdim.
    O Günlerin emaresi yok şimdi.

Açılan konular: "Ben ****yim, çok tipsizim ölmek istiyorum, Hala dinlere inanan insanlar nasıl olabilir, Fotoğraf attım SSli yakışıklı mıyım?"
    Resmen seviye yerlerde. Forum çöp. Neden bu foruma giriyorum hala anlamış değilim. Sanırım eski alışkanlık.
  • Sıcak fırsatlar konusu daha iyiydi. Paylaşım vardı, yardım vardı. Şimdi işportacı lar doldu, yamyamlık hat safhada. Arada kim ölmüş kim kalmış diye giriyoruz.

• Vay be 11 yıl olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: lostplanetp

Donanımhaber'de 2008-2014 arası çok sağlam bir dönemdi. Nedendir bilmiyorum. O yıllar teknolojinin radikal bir şekilde evrildiği yıllar galiba. İphone'nun çıkışı, 3g'nin gelişi vs. heyecan sarardı ortalığı. Keza BSC'nin açılışını dahi bilirim. Mevlüt Erdinç abimizin oyun tanıtım videoları olsun, Beril'in indie oyun tanıtımları, Talha'nın yeni toy dönemlerindeki oyun incelemeleri, Ersin Korkut'un oyun inceleme videoları. Çok iyiydi. Donanımhaber tarafında ise, konu dışı bambaşka bir dünya idi. Kasayı yan yatır, ya sen bir dur durum karışık yazan arkadaşlar, imla hataları ile küfre dönen konular vs. bir girdiğinde çıkamazdın. Online oyun bölümünde ise, Knight online'da kim şerefsizin önde gideni, direkt konusu açılır ifşa edilirdi. Tek değişmeyen şey ölücüler grubu galiba. Adamlar 12 sene önce de aynı idi, şimdi de aynı Eskiden mesaj kasma durumu vardı birde. Rütbe alma çok önem arz ediyordu. Fakat konu dışı müdavimleri pek takmazdı. Konu dışında atılan mesajlar, sayacı etkilemezdi çünkü. Yukarıda yazıdığım ve geldiğine sevindiğimiz o 3g, artık bizi PC başından kaldırıp, akıllı telefonlara itti. 2013 yılından sonra Youtube'unda artık revaçta olması ile, işler forum siteleri için pek iyiye gitmedi. Önceden bir konu açılır, bir hata paylaşılırdı, emin olun dört bir koldan çözmeye çalışırdık. Fakat şimdi böyle bir konu açılsa, trolllüyor arkadaşlar. Eskiden forum sitelerinde çözüm aramak, google'da aramaktan daha basitti. Bana kalırsa siteye 2000'liler ne zaman girdi, iş artık değişti. Cıvık cıvık konular var, artık moderatör de bakmıyor kim ne maesaj atmış diye. Kalsın diyor. Önceden "LAN" yazsak uyarı yiyiyorduk sitede. İmza biraz büyük olsa çat uyarı puanı. Acımıyordu sağolsunlar. Mobil ortama ne zaman döndük? ne zaman birşeyleri kolay tüketir olduk? işler değişti arkadaş. Artık Youtube'da izlediğin bir video 5 dk geçsin, eski çöp oluyor. Yine de gün aşırı girerim siteye, bakarım neler oluyor diye. Fakat siyaset meydanına döndüğü için artık zevk vermemeye başladı. Biraz kurallar değişmeli. Popüler konular durmadan siyaset.
    He birde "ELZEMSİN" diye bir üye vardı. Hatırlar eskiler. Ne güzel bilgilendirici konurlar açardı kendisi. Mesela bir konusu https://forum.donanimhaber.com/abd-new-york-brooklyn-koprusu-yapim-asamasi-1870-1883--76706667-1

Ne bileyim belki de gençliğimiz olduğu için o yıllar daha güzel geliyordu. Amaan öyle böyle gidiyor site işte
    Nasıl kızdıysa 7 yıldır girmemiş elzemsin. En iyisini o etmiş, görmemiş rezilliği.

• Her sabah işe gider gibi duş alıp hazırlanmaya çalışanlar var mı benim gibi. Gerçekten ofisime gitmeyi çok özledim. Şu beladan tez zamanda kurtulalım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

Her sabah işe gider gibi duş alıp hazırlanmaya çalışanlar var mı benim gibi. Gerçekten ofisime gitmeyi çok özledim. Şu beladan tez zamanda kurtulalım artık.
    4 ay önce bot aldık balığa gitmek için, havalar soğudu gidemedik . Havaların ısınmasını iple çekerken balığı yasakladılar. Motorda aldık, bot su yüzü göremedi.
    Ah bu karaköy balıkçılar I yaktı bizi.

• ben aydan kaybediyorum, hatta mesaj sayısına bakarsak toptan kayıp
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.