Şimdi Ara

Sadece +10 Yıllık Üyeler Gelsin! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
5
Favori
22.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 yillik uyeyim beni de alin
    Eskiden googleda ne arasam(gundelik, teknoloji vs) dhnin ilk aramalarda cikmasi sonucu ne varmis bu forumda diye bakmam sonucu uye olmustum. Konu disi o zamanlad efsaneydi her gun saatlerce gezerdim. Simdi konu disina haftada 1 ya giriyorum ya girmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abicim bu ne ya ,yıllar nasılda geçmiş. 3 Mart 2006
  • 11 sene olmuş vay be zaman ne hızlı akıp geçiyor.
  • Haziran 2006

Selam olsun eski dostlara

Cok değişti buralar cok
  • 26 Eylül 2006

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elLbufFer kullanıcısına yanıt
    Güzel paslaşma. Bunlar hep 2004'ten sonra başladı. 2002 senesiydi, o dönemler insanlar ne kadar da naif, hayata ve geleceğe dair umut dolu ve pozitifti. Krizden yeni kurtulmuştuk, Alman markıyla güne girip 2 katını ödemiştik kriz sonrası. Ülkede sistem değişikliği için düğmeye basılınca 2004 senesinden itibaren fetöcü şakirtler burayı gençlere ulaşmak için kullanır oldular.
    Oysa siyaset olmoso, hop bozom doşondoğomoz gobo doşonsolor no kodor gosol olocok.
  • 16 sene olmuş dile kolay.
  • 11 olmuş ,
  • katılım 4 Mayıs 2006

vay be
  • şubat 2005 15 yıl geçmiş. forumda çok şey öğrendim. son bir kaç yıldır buranın tadı yok sadece arada sırada giriş bile yapmadan sıcak fırsatlara bakıp çıkıyorum. forum ana sayfasını hızlıca geçiyorum ki yukarıdaki saçma sapan başlıkları görmemek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biologist -- 31 Mart 2020; 20:21:39 >
  • 10 Temmuz 2007'den beri buradayım, 2007 güzel yıldı.
  • Kalite çok düştü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2009 da gelmişim buralara
  • 1 Ocak 2006, hey gidi günler ne şamatalar dönerdi, esprilerin arkasında bir zeka parıltısı olurdu, şimdi millet ya karı kız peşinde ya da dine laf ediyor.
  • Forum tam bir siyasi arenaya döndüğünü bir süredir ciddi müteessir halde izliyorum, giderek de uzaklaşıyorum doğrusu, zamnında insanlar forumdaş iken ne güzel dayanışmalar mevcuttu, konu teknolojinin yanısıra epeyi ölücülük de oksa forumdaşlar daha saygılı ve yardımseverdi. Son zamanlarda özellikle her görüşten aşırılar dadandı foruma, arkalarına bir kıvılcım ile patlayan, galyana gelen yeni yetme ergenleride alınca iyiden cılkı çıktı güzelim forumumuzun... Bu zor zamanlar dan aklı selim çıkarız diye umut ediyorim...

• biologist kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar... maalesef :/

• 2005 i kabul edersiniz artık değil mi
  • Selam.

Bırakın normal hayatta iki kelimeyi bir araya getirip kendini ifade etmek için konuşmayı, yazı yazmayı bile beceremeyen asosyal tipler.
    Klavye başında asan kesen dünyaları kurtaran kabadayılar.
    Saygıdan nezaketden bihaber kaba saba karakterler.
    Forumu siyaset meydanına çevirip karşıt görüşlü birine asla ve asla tahammül etmeyip linç edenler.
    Herhangi bir forumda konu ile alakalı soru sorduğunuz kişinin bir anda havalara girip verdiği bilgiyi rencide ederek aktarması.
    Herhangi bir konuya 3. sorunuzdan sonra kendini forumun muhtarı sanan tiplerin size müdahele etmesi.

Bu tip insanların mekanı olmuş burası. Bu ve bunun gibi olaylarla çok karşılaştım. Forum gerçekten çok tuhaf bir yer oldu. Nesil farkı anlaşmazlıklara yol açıyor. Artık konulara yorum bile yapmıyorum kolay kolay.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.