Şimdi Ara

Sadece +10 Yıllık Üyeler Gelsin! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
5
Favori
22.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya bakınca kaç sene olmuş diye bir baktım 11 sene olmuş.

O zamanlar ****, mobil-forum ve dh da sony ericsson ve nokia modifiyesi yapacağız diye ne uğraşırdık beee

Tabi dh diyince konu dışı herkese bir başka gelirdi. Şimdi ise her değişen şey gibi konu dışı da özelliğini yitirdi.
  • 15 sene olmus dile kolay.
  • 2009

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılım zamanı: 9 Mayıs 2006
  • Katılım zamanı: 18 Mart 2002

varmı daha old :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

Eee buranın yayın yönetmenini özel davetlere çağırıyorlar ne bekliyorsun
    kendisine bununla ilgili laf sokmuştu birsürü kişi tabiki gidiceğim devlet çağırmış yok gazeteci kimliğimle falan filan zırvalamıştı bir şeyler

Alıntıları Göster
    Valla sadece ufak çaplı eleştirebiliyoruz. Ülke de düzelen hiç bişiy yok. Sesini fazla çıkaranıda içeri alıyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuradinBronzeBeard -- 31 Mart 2020; 17:12:2 >
  • Bu site eskiden çok daha iyiydi. En azından adına yaraşır teknik konular ağırlıklı idi. Sonradan chpliler gençlere ulaşmak için burayı yoğun kullanır oldu. Hükümete ve dine hakaret eden mesajlardan geçilmez oldu. Siyaset olmasa daha kaliteli bir ortam olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008'li olarak merhaba o zaman
  • GEÇ OLDU AMA GELDİMMMM 13 Şubat 2009
  • 2009 mayıs ey gidi.Özellik Knight bölümünde çok takılırdım nerede o eski ko'cular :))
  • ne eğlenir ne gülerdik..

winzip instalını zipleyip atan adam vardı hey gidi hey dasljdsadjl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ra

Katılım zamanı: 18 Mart 2002

varmı daha old :)
    Var malesef :)
  • Eski üyeleri imha planı olmasın

• 2006 yılında üye olmuşum. Lisedeyken WoW forumuna sık sık girerdim. Önceleri sadece rehberlere baktığımdan üye olmamıştım. Sonra üniversiteye başladım, Konu dışında çokça takıldım. 2011 gibi de artık hiç girmez olmuştum. Güzel günlerdi, özellikle 2009-2010 dönemi.
  • bu yanlış hatırlamıyorsam 3. kullanıcı adımdı. linç öncesi not: o zaman gençtik, haftada bir yeni faturasız hat alıp telefon numaramızın bile değişmesi "cool" du

Katılım zamanı: 22 Mayıs 2003
  • 25.07.2003 te kayit olmustum On7_li kullanici adiyla. Yas 23 du, simdi 40 olduk. :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10+ üzeriyim selamlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2012 2013 gibi konu dışı iyice bozulmaya başlamıştı, csb ler yazardım düzgün konular açardım içerik üretmeye çalışırdım. Sonra okulu kazandık bir daha da uğramadım 7 sene olmuş vay be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 . Yaşı tutmayanlar var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

Bu site eskiden çok daha iyiydi. En azından adına yaraşır teknik konular ağırlıklı idi. Sonradan chpliler gençlere ulaşmak için burayı yoğun kullanır oldu. Hükümete ve dine hakaret eden mesajlardan geçilmez oldu. Siyaset olmasa daha kaliteli bir ortam olacak.
    Kesinlikle katılıyorum . Şimdi yardirirlar sana .

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.