Şimdi Ara

Sadece 4 Ölçek Kullanılmış Weider Premium Whey 2300 Gr Protein Tozu, Muz Aromalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Sadece 4 Ölçek Kullanılmış Weider Premium Whey 2300 Gr Protein Tozu, Muz Aromalı
    Bazı sebeplerden dolayı spora devam edemeyeceğim.
    Ürünü sadece 4 ölçek (120 gr) kullandım.
    Son kullanma tarihi: 03/2018
    Fiyatı: 180 TL (210 > 190 > 180)
    Kargo ücreti bana aittir. (PTT Kargo)
    Ürünü kapalı ve serin bir yerde muhafaza etmekteyim.

İlanın Yayından Kaldırılacağı Tarih: 24.03.2017
    Sistem Notu: Bu İlan Her Türlü Yoruma Açıktır.

Fiyat : 180 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya, Selçuklu Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam bu ürünün çok sahtesi var piyasada sarı banttaki koddan kontrol ettiniz mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Hocam bu ürünün çok sahtesi var piyasada sarı banttaki koddan kontrol ettiniz mi acaba?

Ürünü internette spor ürünleri üzerine satış yapan güvenilir bir firmadan bandrollu ve faturalı şekilde satın aldım. Ürün elime ulaştığında ilk olarak bandrolde bulunan kodu kontrol ettim. Konuyu ilk açtığımda uzun uzun açıklamasını yapmıştım ancak daha sonra reklam olabileceğini düşündüğüm için bazı tanımlamaları ve firma ismini çıkarttım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoygaKhan -- 26 Şubat 2017; 8:34:13 >
  • Kapıda ödeme mevcut mu

• quote:

Orijinalden alıntı: LegendaryTURK

Kapıda ödeme mevcut mu

Firma harici normal şahıs kargoları kapıda ödeme seçeneği ile gönderebiliyor mu bilmiyorum eğer varsa böyle bir imkan gönderebilirim. İlk defa bir ürünü satışa çıkarıyorum bu konudaki bilgisizliğimi mazur görün.

• Şahıadan alışveriş yapmıştım daha önce bu şekilde ancak bende bilmiyorum. Referansınız olmadığı için sordum Ankara da tanıdığınız varsa ona gönderim sağlarsanız eldende alabilirim Ankara içi.

• quote:

Orijinalden alıntı: LegendaryTURK

Şahıadan alışveriş yapmıştım daha önce bu şekilde ancak bende bilmiyorum. Referansınız olmadığı için sordum Ankara da tanıdığınız varsa ona gönderim sağlarsanız eldende alabilirim Ankara içi.

Ankarada tanıdıklarım var ancak onlara bunun için zahmet vermek istemiyorum. Zaten PTT kargo adresinize getirecek kargoyu, geldiğinde bakarsınız eğer istediğiniz gibi değilse bir kusuru varsa kabul etmezsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş ile bugün görüştük anlaştık, sabah itibari ile ürünü kargolayacak aksilik çıkmaz ise.

• Alışveriş tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.