Şimdi Ara

SADECE APTALLAR 8 SAAT UYUR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
15.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    8 saat bıle yetmıo bna
  • Bu arkadaş dünyanın en akıllı adamı olduğunu iddia eden kişi di mi? Yahu hiç akıllı bir adam uykusuyla kavga eder mi? Hele hele başkalarının uykularına kafayı takıp, bir de uykuları yüzünden onlara aptal der mi?

Herkesin uyku ihtiyacı farklıdır. Bu kadar basit birşeyi çözemeyen biri nasıl dünyanın en akıllı adamı olur? Eh işte, fazla uykusuz kalınırsa olacağı budur tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: popcorn

4 uyuyupta zınde kalmam ımkansız ya
    8 saat bıle yetmıo bna

İstersen kalırsın;8 saat uyuyunca zinde oluyor musun?Sen de demişsin 8 saatin yetmediğini,ben de aynı olaydan rahatsız olarak az uyumanın yollarını aradım.Şöyle ki;kendimi bildim bileli uykumu alarak kalktığımı bilmezdim,birgün 8 bir gün 7 birgün 10 saat uyurdum,düzenli bir uykum yoktu.10 saatte uyusam 12 saatte uyusam,gün boyu uykusuzluk çektiğimi "sanıyordum".Sonra bu kitaptaki programı uygulamaya başladım,hedefim uyku süremi 4 saate indirgemek (Program kademeli bir şekilde işliyor,bugün 6 saat uyudum).Eskiden 8-9 saat uyuduğumda rahat kalkamazdım,şimdi kendimi daha iyi hissediyorum,daha rahat kalkıyorum ve kendime günde 2-3 saat fazla vakit yaratmış oluyorum;ama birileri çıkıp az uyuyup ne yapacaksın diyor,onlara diyecek sözüm yok zaten

• ben 11-12 saat uyuyorum 8 saat çok az ya bide kitap yazıyolar ben 4-5 saat uyusam hali,mi düşünemiyorum gece 2 öğlen 2 budur :)))))))
  • Kitabı bi kitap sitesindeki yorumları okuduktan sonra almaya karar verdim, 1000 pişman oldum, paramı geri istiyoruumMMMMMM
  • evet aptallar 8 saat uyur akıllılar ise DAHA FAZLA

Adam uyuyamıyo herhalde içinde kalmış birilerine laf atayım diye... İşte bu tarz kitapların genel saçmalıklarıyla doludur kesin zaten yukarda da anlatmışlar zaten yoksa üçte bir yoksa şu kadarlık hayat falan diye...

O zaman bende diyorum ki sadece aptallar günde yarım saat .ıçar...

ohoo her gün o kadar yapsanız haftada 3,5 saat ayda da yaklaşık 15 saat yılda 180 saat 60yıl yaşasanız 10800 saat yapıyo buda 450 güne tekabül ediyo gitti 1,25 sene... ne ye poh yoluna

geçin bunları ya nasıl mutluysanız öle yaşayın o kadar uyuyun o kadar tuvalete gidin o kadar çalışın o şimdi az uyududa başı göğe mi erdi

• quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

walla 7 saati geçirmem genelde...
    sabahın köründe kalkarım 7-7.30 gibi
    ama bi faydasını görmedim ders çalışmak dışında

o fayda kötü bi fayda mı? bence başka bi fayda bekleme bu yeter keşke bende erken kalkabilip çalışabilsem ama az uyuyunca her yerim ağrıyo :( 10.30-07.30 hafta içi 10.00- 06.20 hafta sonu
  • Erken kalkıp da ne yapacağım diyen adama diyecek söz yok zaten.(bkz. imzam)
    Ne demek ne yapacağım,yaşayacaksın kardeşim.
    Müzik dinleyeceksin,belki bir enstrüman çalacaksın,kitap okuyacaksın,spor yapacaksın,sevdiklerinle daha çok vakit geçireceksin,çalışacaksın,öğreneceksin,eğleneceksin yani yaşayacaksın arkadaş.Miskin miskin uyuyarak geçirmeyeceksin ömrünü.He istersen geçir,ben sadece fikrimi söylüyorum,dileyen katılır dileyen katılmaz miskinliğine devam eder.Kitabı beğenmeyen arkadaşlara da şu kadarını söyleyeceğim:
    Kitabın yazım şeklini beğenmezsin,fontları beğenmezsin,dili beğenmezsin,kapağı beğenmezsin vs. de az uyu çok yaşa diyen içeriği beğenmezsen bir yerlerde bir yanlışlık var demektir;ki bence bu yanlışlıkların toplamı,Türkiye'nin neden bu halde olduğunun en güzel cevabıdır.Her fırsatta çalışmaktan kaçan,matematiği sevmeyen ama maşşalah bayram tatili hesaplarında milim şaşmayan,kimsenin programlı yaşamadığı,üretmeyen bir toplum olduk çıktık.Ama mutluyuz vesselam,tuvalette geçiririz biz vakitleri,yatar uyuruz bol bol,tembeliz hem de öyle böyle değil,en tembeliz biz,ama adını mutluluk koymuşuz (deşarj falan da diyorlar değil mi)

• Illa ki 4 saat ya da 6 saat diyemeyecegim ama 8 saat duzenli yasamayi secen biri icin gercekten fazla bence de. Uyku saatini 6 ya indir, 1 saat spor yap 1 saat kitap oku diyecegim. Gerci bu memlekette bunlari soylemek sacma. Bosverin uyku saatini 8'in altina cekmeyi. Ya kardesim TV izleme saatini 5 ten 1 e indrin, adam gibi o 4 saati degerlendirin once. Sonra dusunuruz 8 saat uyku meselesini. Daha oralara kadar cok var. :P 3 gunluk bayram tatilini 9 gune cikarmaya calisan bir milletten ne beklersiniz ki. Japonlar her gun devlet icin 1 saat fazladan calisiyorlarmis, siz bir hastaneye gidin saat 15 ten sonra yuzunuze bakan var mi gorelim.
  • adam kitabı yazarken heralde 1 saat uyku uyuyarak geçirmiş günlerini..kitabın tutacağını anlayınca da ismini öyle koymuştur..işi başından aşkın adam zaten uyuyamaz.ama uykusuz kalıp işyerinde performans kaybetip konssantre olmamaktansa 8 saat uyur kendime gelir işime bakarım..kitabı yazan hakaret etmiş başka bişey değil.8 saat uyuyanlara hakaretten başka bişey değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesh_fosil

adam kitabı yazarken heralde 1 saat uyku uyuyarak geçirmiş günlerini..kitabın tutacağını anlayınca da ismini öyle koymuştur..işi başından aşkın adam zaten uyuyamaz.ama uykusuz kalıp işyerinde performans kaybetip konssantre olmamaktansa 8 saat uyur kendime gelir işime bakarım..kitabı yazan hakaret etmiş başka bişey değil.8 saat uyuyanlara hakaretten başka bişey değil..

Yanlış anlama ama kitabı okudun mu diye sorsam?
  • kitap isminden kaybediyor.insanlara hakaret edenleri okumam..kitabın başlığında daha güzel bir üslup kullanılabilirdi..ama edebiyattan bahseden insanların bu tarz kelimeler kullanmalarına kesinlikle karşıyım.daha güzel bi yakıştırma yapılsa okurdum.kitap ismi benim anlayışıma ters..bu da benim kişisel fikrim.siz farklı düşünebilirsiniz..
    bu arada belki de önyargılıyımdır..dediğim gibi.kitabın ismi bana itici geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesh_fosil -- 21 Kasım 2006; 1:23:13 >
  • Vücudu alıştırdıktan sonra 5 saat yetiyor...
  • Yok türkiye işte bu yüzden bu halde yok şöyle demeye hiç gerek yok. Türkiyenin halinde çok da kötülük yok uyumayla alakasıda hiç yok bence. İnsanlar kötü diye diye Kötü yapıyorlar ülkeyi
  • da bu yazar niye kendini dünya nın en zeki insanı diye tanıtmış
    ha yani ben 4 saat uyuyorum sizde 4 saat uyuyun zeki olur musunuz diyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgaserdar

Yok türkiye işte bu yüzden bu halde yok şöyle demeye hiç gerek yok. Türkiyenin halinde çok da kötülük yok uyumayla alakasıda hiç yok bence. İnsanlar kötü diye diye Kötü yapıyorlar ülkeyi

Mesele uyumak değil,tembellik.
    Tabi ya insanlar kötü diye diye kötü yapıyorlar ülkeyi.Kötü diye diye herkes tembellik yapıyor,kötü diye diye bir trafik sorununu çözemiyoruz,kötü diye diye işsizlik sorununu yaratıyoruz,,kötü diye diye insanlar aç yaşıyor,kötü diye diye eğitim yerlerde sürünüyor,kötü diye diye gece korkudan sokağa çıkamayacak hale gelmişiz,kötü diye diye suç oranı artmış,kötü diye diye semra hanımlar türedi ekranlarda,kötü diye diye sanatı yok ettik,kötü diye kimsenin yarına dair hedefleri kalmadı,kötü diye diye biz kötü yaptık yani ülkeyi!?Pes doğrusu...Ayrıca "uyumayla" öyle bir alakası var ki,sadece uyumak da değil yani...

• Genelde 3'de yatıp 7'de kalkıyorum. Gün arasında 1 saat uyuduğumda oluyor. Açıkçası uykusuzum ama daha fazla uyursam bu seferde işlerim aksıyor. Bir tavsiye üzerine DR'da bu kitabı görseydim alacaktım ama yoktu, bir daha ki sefere artık.
  • Ben yaklaşık 40 gün boyunca günde en fazla 3 - 4 saat uyuyordum...

Ama o kadar uykuyla bi insan zinde kalamaz...

Gerektiği için 2 gün boyunca hiç uyumadan da durdum ....

Ama o 2 gün boyunca ve 40 gün boyunca bi kemik yığını gibi dolaştım

Rengim kağıt gibiydi ha bide (zayıflamak isteyenlere duyrulur) İnanılmaz güzel kilo verdim

40 gün sonra kıyafetlerim bol gelmeye başladı....
  • Bende 4 yada 5 saat uyurum ve bunu her gun yaparim mesela cumartesi gunu 5.30 da yatiim 9:00 kalktim bu biraz aliskanlik ve bagimlilik yapiyo insan 11 de yatsa bile 4 de yada 5 de kalkiyo ve inanin hic bi sorunum yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.