Şimdi Ara

SADECE APTALLAR 8 SAAT UYUR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
15.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    herkesın bünyesi farklı. bazıları az uyku ile idare edebilir bazılarıda cok uyur kendine anca gelir.
    ben 7-8 saat uyuyunca uykuya doyuyorum.. aptalmıyım
  • Çok çOk ve ç0k saçma bir kitap kitabı alıp yakıcam sırf yakmak için :D :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmindahor
    . .. Bu da böyle bir şey eğer bir amacınız varsa uyumazsınız ama eğer yapacak hiçbir şeyiniz yoksa 4 saat uyusanız da uyumasanız da hiç bir önemi yok...

Kitabın anlatmak istediklerinden biri de bu.Tesbit başarılı
  • Abovvv , ben günde 12 saat uyuyorum...

Şimdi ben gerizekalımı oluyorum??
  • Bende günde 7 saati geçmemeye çalışıyorum.İnsan fazla uyuyunca daha beter oluyor..
  • Ne çok ne az, 7 saat en iyisi.
  • Bu Kitabı Merak Ediyorum Okuma Fırsatım Olmadı,Ama Günlük İnsan Uykusu 6 Saattir Bence Daha Fazlası Zarar
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeLiKS

ben demiyorum bunu ERDAL DEMIRKIRAN abimiz diyor..
    bu kitabı okuyan varsa yorumları alabilirmiyim..
    ve gercekten de 4 saat uykuyla zinde kalabilen var mı...

her gün değişir ya bir gün 3 bir gün 12 ama ben ortalama 8.30 saat civarı uyurum :D 8 saat uyuyan aptalmış yırttık desene gerçi bence aptalın büyüğü yazarın kendisi ya nese...
  • 2 de yattım uyuması 2.30 desek 6:30 da kalktım total 4 saat uyku bana nasip olsu bugün şu an aptal gibiyim evt aptallar 8 saat uyur kıskanıyorum onları 8 saat ve fazlası uyuyanlara

• ben okudum güzel bir kitap kendyn kelimesi hoşuma gitti ve başındaki açıklama çok hoş olmuş ben 3 gün uyumadan zinde kalabiliyorum bünye meselesi
  • herkez bır gun 4 saat uyusun ertesı gun 12 saatı gecer 8 tam yerınde bırde boy uzaması ıcın uyuyundıyorlar
  • aslında bünyenle alakalı birşey. alıştıktan sonra olabilir. guinnes eski türkiye temsilcisi orhan kural 2 saat uyuyormuş mesela.
  • bu adam kendı 8 saatden fazla uyuyormus bılıyormuydunuz
  • az uyumak vucud için yapılan işkencedeb başka bişey değildir.bunun zararlı bir süre sonra kendiliğinden ortaya çıkar zaten.ortalama 10 saat uyumak genç bir beden için gereklidir diye düşünüyorum.4 saat uyumak bu birazda genetikle alakalıörneğin günde 12 saat uyuan bir insan ilk önce 10 saat uyumalı daha sonra bu zaman dilimlerini düşürmeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmc_dmx_mim

az uyumak vucud için yapılan işkencedeb başka bişey değildir.bunun zararlı bir süre sonra kendiliğinden ortaya çıkar zaten.ortalama 10 saat uyumak genç bir beden için gereklidir diye düşünüyorum.4 saat uyumak bu birazda genetikle alakalıörneğin günde 12 saat uyuan bir insan ilk önce 10 saat uyumalı daha sonra bu zaman dilimlerini düşürmeli
    10 fazla degılmı eger boy uzatmak ıcınse olabılır ben 8-9 saat uyurum 17 yas
  • kitaba adını veren genellemeye bak. durun ben daha iyisini yapıyım, "sadece aptallar kitaplarına böyle bir isim verirler"
  • quote:

Orjinalden alıntı: kibby_

bana 8 saat fazla geliyo gece 2 de yatıyom sabah 8:30 da wc ihtiyacı oluyo kalkıyom bida uyuyamam ama yatakda 10 a kadar dururum

yani kareşim yaa alah alah bize salak mı demeye çalışıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robin Hood Theory

kitaba adını veren genellemeye bak. durun ben daha iyisini yapıyım, "sadece aptallar kitaplarına böyle bir isim verirler"

Sen git 8 saat uyu kardeşim. Kitabı okuyanlar burda ve ne olduğunu sadece okuyanlar yaşıyor. Sen emek veripte iyi niyetle yazılmış bir kitabın yazarına salak de.Az uyuma,çok uyu.Üretme tüket.Faydalı olmak için çalışma,para için çalış.Tek bişeyden vazgeçme,git uyu...Ben uyumuyorum.Az uyuyup çok çalışıyorum.Bir çok projem var ve kendim adına,millet adına değer üretiyorum....Sen uyu dostum..Bize bakma biz salağız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: doriath

uyku düzenide saatleride kişiye bağlıdır.
    misal ben en son 38-39 saat önce uyumuş olmama rağmen şu an uykum yok.
    gün olur 15-20 dakika uykuya dalar uyanırım gün olur işimde yoktur yapacak daha güzel birşeyimde tutar 15 saat uyurum kim ne karışır?
    Başkalarının yaşam tarzına salaklık demek için insanın elinde kesin kanıt olması gerekir.Öyle şu kadar saatte bunu yapabilirsin bu kadar saatte bunu yapabilirsin demekle olmaz o iş.
    zaten kaçımız ayık kaldığı zamanı sanat ya da bilimle geçiriyor
    Dünyanın en çok televizyon izleyen toplumu olduğumuzu söylemeye gerek var mı?
    Ayık kalıp show tv leri kanal d leri izlemektense uyurum yani.
    illa sosyal bi tespit yapılacaksa zaman miktarını değil zamanın verimliliğini içermelidir.
    Ama Erdal Demirkıran zaten bunları düşünücek adam değildir
    kendisi de en az kitapları kadar gereksizdir zaten
    burdan tavsiyede bulunmak istiyorum ERDAL sen bi uyu hiiiç uyanma

doktor musun?

• 4 saat uyku yeterlidir insan bir haftada alısır
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.