Şimdi Ara

SADECE APTALLAR 8 SAAT UYUR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
15.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla kitabı okudum mükemmel bir kitap herkese tavsiye ederim :)
  • Kitabın konusu nedir?Napolyon'un "Erkekler 4 saat,kadınlar 5 saat uyur.6 saat uyuyanlarsa aptallardır." sözünden falan mı yola çıkılmış? :)
  • Ortalama 6 Saat Uyuyorum
    Gunumun 4te 1 İni Uykuya Ayırıyorum Fazla Bile
  • Günde ortalama 5 saat uyurum.Kitabı bir ara bende almayı düşünmüştüm ; kitabın içeriği hakkında pek bir bilgiye sahip değilim ama gerçekten sekiz saat çok büyük bir süre; günün üçte biri.Forumda, günde 10-12 saat uyuyanlar bile var.
  • 5-6 saat ideal diolar ama her bünye kaldırmaz tabe örn ben :P
  • ortalama 7 saat uyuyorum çok uykuda (10 saat gibi) beyin hücreleri ölüyormuş
  • beyler şimdi size 8 saat uyumanın kötü oldunu ispatlıcam matematiksel yöntemle izleyin

Şimdi ne demişler uyku herşeyin ilacıdır demeki uyku ilaçtır ve ilacın fazlası zararlıdır

demekki fazla uyku zararlıdır Uyku U ilaç İ

U=İ 8İ=Z(zarar] ise 8U=Z

en iyisi 6.5 saat uyuyun yeter :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn33

beyler şimdi size 8 saat uyumanın kötü oldunu ispatlıcam matematiksel yöntemle izleyin

Şimdi ne demişler uyku herşeyin ilacıdır demeki uyku ilaçtır ve ilacın fazlası zararlıdır

U=İ 8İ=Z(zarar] ise 8U=Z

Öğrenim seviyeniz doktora filen mi matematiğin dibine vurmuşsunuz özel ders veriyo musunuz? :D

Kardeş bu ne cidden şaka mı yaptın yoksa ciddi misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabhaz -- 4 Ekim 2011; 22:10:12 >
  • bu konuyu bunca yıldan sonra niye hortlattınız acaba? Kitabın zamanı doğru kullanma ve kaliteli zaman harcama konusunda verdiği bilgiler gerçekten güzel fakat diğer kişisel gelişim kitaplarından ayrıldığı herhangi bir nokta bulunmuyor. Okuyunca hemen gaza gelebilirsiniz ama o gazla nereye kadar gidersiniz bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi october27 -- 5 Ekim 2011; 12:48:19 >
  • bu kiatabı yazan adamın aklına bilgisine yazarlığına edeyim ... Normal bir insan 8 saat uyumalıdır insan hayatında uyku çok önemlidir iyi uyuyamayan insan gün içinde yorgun düşer , başı ağrır , dinç olamaz siz siz olun 8 saat uyumaya özen gösterin
  • günde 10-11 saat uyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

bu kiatabı yazan adamın aklına bilgisine yazarlığına edeyim ... Normal bir insan 8 saat uyumalıdır insan hayatında uyku çok önemlidir iyi uyuyamayan insan gün içinde yorgun düşer , başı ağrır , dinç olamaz siz siz olun 8 saat uyumaya özen gösterin

Aynen katılıyorum, bir insan 7,8 saat en azından uyuması gerekir, 5 saatlik bir uyku, yogun geçecek bir gün icin çok çok yetersiz, 8 saat dan fazlasida zarar denebilir aslında.
  • 5-6 saat uyuyanlar öğlene doğru ya da öğleden sonra uykuları geliyorsa bilsinlerki uykularını tam alamamışlardır
  • 10 saat uyuyorum o zaman gerizekali idoitin tekiyim allah benim belami vermesin
  • benim bir tanıdığım kendisi biraz aptal 3-4 saat civarında uyuyor başını kaldıramıyor
  • bu biraz bünye ilgili mesela işe gidiyorum sabah 6 da akşam 12 de yatıyorum bütün hiç uykum gelmiyo ama okula giderken 10 saat uyuyodum kafam şişiyodu ama uykum oluyodu yine işte 6 saatlik uykuyla 10 saat çalışıyorum eve geliyorum yinede uyumuyorum dediğim gibi bünyeyle ilgili alışınca vız geliyo vallahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabhaz

quote:

Orijinalden alıntı: dgkn33

beyler şimdi size 8 saat uyumanın kötü oldunu ispatlıcam matematiksel yöntemle izleyin

U=İ 8İ=Z(zarar] ise 8U=Z

Öğrenim seviyeniz doktora filen mi matematiğin dibine vurmuşsunuz özel ders veriyo musunuz? :D

Kardeş bu ne cidden şaka mı yaptın yoksa ciddi misin

Yok ya espiri olsun diye ve birde 6-7 saat uyumaktan yana olduğum için yazdım bu arada matematik bu kadar kolay olsaydı :D

• Saçmalık günde 12 saat uyuduğumda oluyor.
  • 6 saat normal olanı; 4 saatte yeter..
  • Her insan ihtiyacı kadar uyumalı. Öyle sabit bir saat olmamalı. Herkesin bünyesi bir değil, yaptığı iş de aynı değil. Bazısının gün içinde canı burnundan geliyordur bu adamın fazla uyuması gerekir, bazısı ise gün içinde bir şey yapmıyordur bu adam fazla uyumayabilir. Ben de ortalama 8 saat uyuyorum ve uykuyu da seviyorum. Erken kalkmayı anlarım ama az uyumayı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu olay uyuma işini sadece vakit kaybı olarak gören kapitalist sistemin bir uydurmasıdır ve bu sistem cumartesiyi geçtim, pazar günlerinde de çalışılması için uğraşmaktadır. Ellerinden gelse 7 gün 24 saat çalıştıracaklar. Kimse 50 sine geldiğinde bu insana ne olacağını düşünmüyor. Gençken robot gibi çalışsın yaşlanınca da artık işimize yaramaz ölsün gitsin yer kaplamasın. Napolyon denilen kişi ise bir savaşı kaybettikten sonra kaybettiği askerler için Fransız halkına ; ölen insanların Fransız olmadığını söyleyecek kadar şerefsiz birisidir. Siz siz olun hayatınızı yaşayın, bazı şeyleri mahalle baskısı ile yapmayın isteğiniz için yapın.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.