Şimdi Ara

SADECE APTALLAR 8 SAAT UYUR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
15.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az uyuyup kalktığında gözlerine birşeyler batıyormuş gibi hisseden, gözlerini oynatmakta zorlanan tek ben miyim ?
  • konu hort olacak ama bende 4-6 saat uykunun idare ettiğini savunuyorum..aslında insanın gününe göre de değişebilir o gün çok yorgunsa erken yatıp biyolojik saati 7 ise 7de kalkar ve o gün belki 8 - 9 saat uyumuş olur ama normal günlerde 6 saatten fazla uyunan her bir saat insanı daha çok yoruyor bence...Tipik bir öğrenci evinde kalıyorum ders olmayan günler ev ahalisinin uyanma zamanı 12.00-13.00 bazen 14.00 oluyor :) ama akşamlarıda sabah 4.00-5.00 gibi uyuyoruz..ama okul olan günler 4-5 te yatsakta 8de kalkıyoruz hadi uyku sersemiyiz ama bi kaç saat sonra oldukça rahat oluyoruz günden daha çok yararlanma da oluyor doğal olarak ama az uyudum yorgunluk var falan hiç olmadı...Gözlemerimden çıkardığım bu benim...
  • GEREKSİZ ZAMAN KAYBI
  • şimdi herkes 8 saat uyuyo ya hemen hemen bu arkadaş da ortaya laf atmış (ya da kitap atmış) aptal falan dikkat çekiyo aklı sıra şeyimde deil 8 saat de uyurum 24 saatte sanamı sorcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turukai -- 5 Mart 2012; 13:08:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

Saçmalık günde 12 saat uyuduğumda oluyor.

Kitabı okudun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

Kitabı okudun mu?

Hayır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

Kitabı okudun mu?

Hayır

O zaman saçmalık dememelisin çünkü adam kitapta sadece 8 saat uyumalısınız demiyor okuduktan sonra bence saçmalık dersen saygıyla karşılarım ama okumadan demek bence yanlış.
  • Sadece pislik hayvanlar si..ar gibi birsey lan bu.
  • arkadaşlar bence konuyu yanlış anlıyorsunuz direk kitabın adından yorum yapıyorsunuz tamam okumamıs olabilirsiniz bende okumadım ama bu söz üstüne biraz düşünün bakalım? Adam çok doğru demiş bilmiyorum sizde nasıl ama bana 1 gün yetmiyor çoğu zaman! bende günde 7-8 saat uyuyorum malesef ama bazı günler 5-6 oluyor ki su sıra uyku düzenim bozuk oldugundan öyle uyuyamıyorum.Ne mi oluyor? evet geri kalan 16-17 saatlik gün bana yetmiyor bir çok açıdan zaten öğlene doğru kalkmak günün yarısını ..... ediyor..Adamın burda dokunduğu nokta bu..24 saat gibi bir süremiz varken biz bunun 1/3 ünü uyku ile geçirmemeliyiz.Zaman elimizdeki en büyük hazine tabi anlayana!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Architect_24

arkadaşlar bence konuyu yanlış anlıyorsunuz direk kitabın adından yorum yapıyorsunuz tamam okumamıs olabilirsiniz bende okumadım ama bu söz üstüne biraz düşünün bakalım? Adam çok doğru demiş bilmiyorum sizde nasıl ama bana 1 gün yetmiyor çoğu zaman! bende günde 7-8 saat uyuyorum malesef ama bazı günler 5-6 oluyor ki su sıra uyku düzenim bozuk oldugundan öyle uyuyamıyorum.Ne mi oluyor? evet geri kalan 16-17 saatlik gün bana yetmiyor bir çok açıdan zaten öğlene doğru kalkmak günün yarısını ..... ediyor..Adamın burda dokunduğu nokta bu..24 saat gibi bir süremiz varken biz bunun 1/3 ünü uyku ile geçirmemeliyiz.Zaman elimizdeki en büyük hazine tabi anlayana!

+999999
  • quote:

arkadaşlar bence konuyu yanlış anlıyorsunuz direk kitabın adından yorum yapıyorsunuz tamam okumamıs olabilirsiniz bende okumadım ama bu söz üstüne biraz düşünün bakalım? Adam çok doğru demiş bilmiyorum sizde nasıl ama bana 1 gün yetmiyor çoğu zaman! bende günde 7-8 saat uyuyorum malesef ama bazı günler 5-6 oluyor ki su sıra uyku düzenim bozuk oldugundan öyle uyuyamıyorum.Ne mi oluyor? evet geri kalan 16-17 saatlik gün bana yetmiyor bir çok açıdan zaten öğlene doğru kalkmak günün yarısını ..... ediyor..Adamın burda dokunduğu nokta bu..24 saat gibi bir süremiz varken biz bunun 1/3 ünü uyku ile geçirmemeliyiz.Zaman elimizdeki en büyük hazine tabi anlayana!

Ona bakarsak yemek de yemeyelim doğal ihtiyaclarımızıda gidermeyelim zaman kaybı nasıl olsa. Dikkat çekmek için kitaba verilmiş bir isim. Zıvanalıktan başka birşey değildir bence.

• quote:

quote:

Ona bakarsak yemek de yemeyelim doğal ihtiyaclarımızıda gidermeyelim zaman kaybı nasıl olsa. Dikkat çekmek için kitaba verilmiş bir isim. Zıvanalıktan başka birşey değildir bence.

kitabı okumadım içeriğini bilmiyorum.siz okuyupda bu yorumu yaptıysanız hak veririm kendi görüşünüzdür ama okumadan yapıyorsunuz boşuna konuşmuşuz der üzülürüm kendi adıma... Birde yemek yemeye bağlamanıza tebessüm ettim:) yemek yemek hiç bir zaman, zaman kaybı değildir ki uykuda öyle. Adam sana hiç uyuma demiyor ki be adam, sadece yettiği kadar demek istiyor ki emin ol 6 saat uyku insana çok çok yetiyor ama önce alışmak lazım...

• Önemli olan kaç saat uyuduğun değil; uyanık kaldığın sürede ne yaptığın. Az uyumak için sürekli herhangi bir şeyle meşgul olmanız gerekiyor ve mutlaka öğlen saatlerinizde biraz kestirmeniz gerekiyor.
  • quote:

quote:

Yemeği de ne bilim 5 saatte yiyorsanız yemeyin. Mantığa bak arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

quote:

quote:

Yemeği de ne bilim 5 saatte yiyorsanız yemeyin. Mantığa bak arkadaş

"Sadece Gerizekalılar 1 Saat Yemek Yer" şeklinde bir kitap da ben çıkartayım o zaman hayırlısıyla okuyucumu da çekmiş olurum daha içerik vermeden.

• Ben bu kitabı çok önceden okumuştum. Okumadan yorum yapanlara bakmayın. Alın okuyun hiç değilse yazarın üslubu çok hoşuma gitmişti okurken baya eğlendiriyor.

Kitapla ilgili yorumumda şu: Kitapta yazılanları yaptım ve uyku saatimi 8 saatten 5 saate indirdim. yazarın çok güzel söylediği bir kısım vardı kitapta. 70 yaşında olduğunuzu hayal edin ve bilimadamları çıkıp diyorki biz yanıldık ideal uyku süresi 4 saat işte o zaman uykuda geçen ömrünü düşün.
  • Ulkemiz gencliginin temel sorunu olan bilgisi olmadan fikir sahibi olmak konusu cok iyi ozetlenmis baslikta. Kitabı okumadan kitabi elestirmek gibi gelismemislik barindiriyor icinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mcraeconrad kullanıcısına yanıt
    8yıllık konunun özetini yapmışsın ellerine sağlık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece aptallar bu kitabı okur
    (ben okudum ve sonrasındaki yorumum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 19 Şubat 2014; 12:58:44 >
  • uykunun fizyolojisinden bahsetmiş yazar.
    şimdilik yarısına kadar okudum. gayet etkilendim.
    anlattıkları da hadislerde geçenlerle aynı. peygamberimizin tavsiyelerini başka bir dille anlatmış.
    Güzel - Etkileyici - Akıcı bir kitap. Okuyun. bir şey kaybetmezsiniz.
    bide şu cin bana gelse diye düşünmüyor değilim :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.