Arkadaşlar konuyu açmak için özellikle bu saati bekledim liselilerin yatması için.Şimdi gelelelim meseleye.Kız Almanyada yaşıyo ben tr de.Yazlıktan arkadaşız fazla takılmışlığımız yok onun arkadaş gurubu ayrı benimki ayrı.Faceden yazıyorum tek tük şimdi onuda bıraktım anca yazın görüşüyoruz.Ben bu kıza nasıl açılıyım fenayım kaç senedir söliyemiyorum tak etti artık canıma.facedenmi konuşsam yoksa yazımı beklesem?Faceden nasıl bi konuşma yapıyım eğer face derseniz?Bir akıl verin lütfen...
Eyv. kardeşim öle bi pozisyonum olsa yani tr de olsa napıp edıp arayı açmamda Uzakta olunca olmuyo işte
İşte bilmiyorumki acap bi sevdiği varmı.Ne yapsam bu kız için sigaraya basladım başka şeylerde kullandım ama kimseye demedim böle böle yaptım bu kız ıcın vs. bu sene farkında vardım git gite kendimi yiyorum onun için açılma vaktinin geldiğini dusundum olumlu olumsuz artık burama geldi
Arkadaşım kusura bakma ama biraz moralini bozucam, söylediğin kızla ayrı sekillerde takılıyormussunuz ve cokda sık görüsmüyormussun şuanda şansın biraz düşük ve yüksek ihtimal teklif ettiğin zaman kızdan ancak telkin alabilirsin.Bayanların erkeklere göre cok önemli bir farkı var eğer kız hoşlanıyorsa en ufak birsey hissediyorsa bunu hemen belli ediyorlar ve hoşlandığı kişinin peşini bırakmıyorlar geneldede başarıya ulaşırlar.Bunun nedeni erkeklerin çabuk gevşemesidir,bayanlar ise tam tersidir burnu havalarda gezer hep kendine bir atlı prens beklerler ümitleri bittiği zaman kimi yakın bulursalar onunla devam ederler.Sen sen ol kesinlikle cok duygusal girme olaya yoksa ezilen tarafda sen olursun, karşısında dik dur bu sekilde davranman daha cok hosuna gidecektir.Şuanda yapabileceğin en mantıklı hareket arkadaslığını geliştirmek daha doğrusu muhabbetini gelistirmek olacaktır.En yakın arkadasları ile irtibata geçip ona ufaklı tefekli süprizler yapmayıda unutma zaman geçtikçe onun vazgecilmezi olacaksın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme