Şimdi Ara

SADECE BU GÜN KNIGHT OYNAMAYIN DENEYİN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EN SON NEZAMAN ANNENİZLE BİR SORUNUNUZU PAYLAŞTINIZ YA DA EN SON NE ZAMAN KARDESİNİZİN BASINI OKSADINIZ,EN SON NE ZAMAN UZUN UZUN AİLENİZLE BİR BARDAK ÇAY İÇİP MUHABBET ETTİNİZ.DEDENİZİ EN SON NE ZAMAN ARADINIZ.EN SON NE ZAMAN HABER İZLEDİNİZ YADA BİR DİLENCİYE SADAKA VERDİNİZ.
    KNİGTİ DÜSÜNMEDEN EN SON NE ZAMAN PC NİZİ AÇTINIZ?

BU GÜN TAM FIRSATI HADİ PİKNİĞE AİLENİZLE HOŞ VAKİTLER GEÇİRİN...ÇIKIN Bİ ÇARŞI PAZAR YAPIN TOPLUMA KARISIN.HAYAT NE İTEMDENDE EX DENDE NPDENDE DAHA ÖNEMLİ.
    BU GÜN 30 AĞUSTOS DEDELERİMİZ BU OYUNU OYNAMADAN LWL KASMADAN İTEMSİZ KAZANDILAR BU MUKADDES TOPRAKLARI.BU BİZE BİR DERS OLSUN SADECE BU GÜN BARİ UYNAMAYALIM. İSRAİL VE AMERİKA AZ KAZANSIN BUGÜN BU OYUNDAN.BU RESET Bİ FIRSAT

BELKİDE BİR UYARI KİM BİLİRRRRRRR....

• Gözlerim yaşardı
  • farkıl bı yaklasımdan bakmısın olay ama bugun tatıl adam akıllı oynamak ıstıoyrum
  • kardes bugun olsenız beramus1 e giremezsininz :p
  • Bütün SOrularını DÜn yaptık Bağımlısı ollmak bu kadar kolay mı anlamıyom valla ben bile istediğim zmn oynuom.
  • AĞLAMAK İSTİYORUM
  • sonu çok gizemli olmuş yaf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • knight ? israil ? ne alaka akıllı arkadaşım

türkler müslaman tamam iyi güzeL ,,,çalışan allah rızasını kazanır türklerde dolandırmayı bırakıp bi oyun kodlasalar knight gibi onu oynasak tr de o kapasitede insan yok denilecek kadar az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N375PY -- 30 Ağustos 2006; 12:02:12 >
  • N375PY ? DonanimHaber ? ne alaka arkadasım ?
  • YURU OLM KİM TUTAR SENİ GOZLERİM YASARDI AYNEN OLDM VALLA 30 AĞUSTOS TA YAPTIN YA BUNU VATANSEVERLİK DUYGULARIM AKBARDIN ANNEM OLASA GİDİODUM AMERİKAYA BASACAKTIM ORALARI
  • Anlattıklarının hepsini dün yaptım , tüm gün ailemleydim.. Bugün de knight oynıcaktım doya doya kısmet değilmiş Bu arada herkesin zafer bayramı kutlu olsun...
  • tüylerimi diken diken ettin
  • GÜZEL Bİ YAKLAŞIM AKLI BAŞINDA OLANLAR DENESİN OLMIYANLAR LÜTFEN YORUM YAPMAYIN
  • Doğru Aslında Ama Olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.