Şimdi Ara

Sadece canavarlı şeytanlı bilmemneli oyunlar çıkıyor bu ne ya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ciddi anlamda bıktım artık bundan. çıkan oyunların %90'ında hep canavarlar, şeytanlar, ejderhalar, büyücüler bilmemneler var. oyunların teması hep aynı. hepsi knight online kopyası gibi bu ne ya. elden ring, baldurs gate, god of war, witcher, black myth wukong ve daha benzeri binlerce oyun. şöyle gerçek hayata dair gerçekdışı şeyler olmayan oyunlar neredeyse yok gibi bişey. sürekli canavar görmekten yıldım bıktım artık ya.

• Yakuza serisi ve aynı firmanın türevleri var oynarsan. Uncharted var, Heavy Rain var, yakında Until Dawn çıkacak vesaire. Firmalar da çeşitliliği, oyun süresini ve heyecanını artırıp çıkmaza girmemek için doğaüstü şeylere yönelmek zorunda kalıyor malesef. Mesela Farcry'ın ilk oyunu dahil, -Primal haricinde- hiç birini tamamlayamadım çünkü oyunun 3/2'lik kısmında gerçekçi bir şekilde ilerlerken pat diye fantastik yaratıklarla tanışıyorduk.

Tabi en önemlisi gerçeğe yakın oyunlar günümüz oyuncularını yoruyor ve sıkıyor. Hikaye ve senaryo umurlarında değil, hatta nefret ediyorlar. (ben de ingilizce yazmaktan nefret ederim fakat) loot yapma ve farming mantığı bu oyunculara keyif veriyor. Sürekli bir sandık bulmak, bir şeyler keşfedip karakteri güçlendirmek istiyorlar. Bunda pvp oyunculuğunun da etkisi büyük, pvp ile büyüdüler zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 31 Ağustos 2024; 13:27:8 >
  • Canavarsız oyun kalmadı be PÜSKÜLLÜ MORUK .

• LastStand L kullanıcısına yanıt
    Bu yuzden gta cyberpunk rdr daha cok oynaniyo.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.