100 liralı fotoğraf çekecekler bilsinler ki cebimdekilerin tamamı bu değil. zaten fotoğrafta görüldüğü üzere cebimde değil.
quote:Orijinalden alıntı: LimonluPortakal Amacın ne kardeş cebinde 50 tl yok, buradan aldım ağız kokunu. git lütfen. quote:Orijinalden alıntı: Nexus Fun Buyur bu heriflerin de ağız kokusu çekilmiyor be hocam. aynı derdi paylaşmak hiç değilse rahatlatıcı.
quote:Orijinalden alıntı: querist quote:Orijinalden alıntı: LimonluPortakal Amacın ne kardeş cebinde 50 tl yok, buradan aldım ağız kokunu. git lütfen. quote:Orijinalden alıntı: Nexus Fun Buyur bu heriflerin de ağız kokusu çekilmiyor be hocam. aynı derdi paylaşmak hiç değilse rahatlatıcı. Şimdi SS attırtcan illa yanı Ama üşendim
quote:Orijinalden alıntı: queristquote:Orijinalden alıntı: LimonluPortakal Amacın ne kardeş cebinde 50 tl yok, buradan aldım ağız kokunu. git lütfen. quote:Orijinalden alıntı: Nexus Fun Buyur bu heriflerin de ağız kokusu çekilmiyor be hocam. aynı derdi paylaşmak hiç değilse rahatlatıcı.Alıntıları Göster 102 lira + kredi kartı var öğrenci kişilik
quote:Orijinalden alıntı: queristquote:Orijinalden alıntı: Hatmehit Amacın ne? sus fakirAlıntıları Göster 233 lira ve 45bin tl lik kredi kartı var
quote:Orijinalden alıntı: Hatmehit quote:Orijinalden alıntı: querist quote:Orijinalden alıntı: Hatmehit Amacın ne? sus fakir Ahmak. mevcut zeka seviyenle noktayı isabet ettirmiş olman büyük başarı.
quote:Orijinalden alıntı: queristquote:Orijinalden alıntı: Hatmehit quote:Orijinalden alıntı: querist quote:Orijinalden alıntı: Hatmehit Amacın ne? sus fakir Ahmak. mevcut zeka seviyenle noktayı isabet ettirmiş olman büyük başarı.Alıntıları Göster cebim yok
quote:Orijinalden alıntı: querist quote:Orijinalden alıntı: Hatmehit quote:Orijinalden alıntı: querist quote:Orijinalden alıntı: Hatmehit Amacın ne? sus fakir Ahmak. mevcut zeka seviyenle noktayı isabet ettirmiş olman büyük başarı. Kesinlikle...